پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند
سرخط خبرها

بازار مسکن ایران در یک قدمی اتفاق بزرگ

  • کد خبر: ۲۱۳۰۱۶
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰
بازار مسکن ایران در یک قدمی اتفاق بزرگ
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بعد از انقلاب اسلامی برای حدود یک میلیون و ۵۰ هزار واحد مسکونی در محدوده بافت‌های فرسوده پروانه صادر شده که از این تعداد ۲۲۶ هزار واحد معادل بیش از ۲۰ درصد از کل، طی حدود دو سال و نیم دولت سیزدهم اجرا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد آیینی اظهار کرد: در دولت سیزدهم تاکنون ۲۲۶ هزار واحد مسکونی به مرحله نوسازی بافت‌های فرسوده رسیده که بیش از ۲۰ درصد نوسازی پس از انقلاب اسلامی را شامل می‌شود و تا پایان سال به رکورد جدیدی در بحث نوسازی دست پیدا می‌کنیم. سال آینده نیز ان‌شاءالله شرایط بهتر از امسال خواهد بود.

وی افزود: دولت سیزدهم نسبت به دولت قبل حداقل رشد ۵۰ درصد در صدور پروانه بافت‌های فرسوده رشد سالیانه داشته است. تعداد ۳۵۷ هزار واحد نیز در دولت‌های نهم و دهم اجرا شده که نشان می‌دهد این دو دولت توجه بیشتری به امر نوسازی مسکن در مقایسه با دولت‌های دیگر داشتند.

به گفته آیینی، امسال رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده تا پایان سال شکسته خواهد شد که کاری کم‌نظیر است و ان‌شاءالله سال آینده سال بهتری برای موضوع نوسازی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: از مردم دعوت می‌کنیم از فرصت طلایی که دولت و شهرداری‌ها در قالب بسته تشویقی اعم از تخفیف پروانه، تسهیلات بانکی، بسته ۱۹ بندی و بسته زمین استفاده کنند. خوشبختانه بافت فرسوده این شرایط را دارد که تولیداتش سریع‌تر به بازار می‌رسد.

آیینی گفت: از ۲۲۶ هزار پروانه مسکونی که طی دو سال گذشته در بافت‌های فرسوده صادر شده ۸۰ هزار واحد به بهره‌برداری رسیده است. برای ۵۷ هزار واحد مراسم رسمی افتتاح برگزار شده و تلاش می‌کنیم تا پایان سال با حضور رئیس‌جمهور مراسم رسمی برای سایر واحد‌ها برگزار کنیم.

وی با اشاره به مهلت واگذاری سند برای حاشیه‌نشینان تا پایان سال جاری بیان کرد: بند «م» تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ این فرصت را فراهم کرد که ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی نسبت به دریافت سند اقدام کنند و برای تمدید این زمان، قانون وجود ندارد؛ بنابراین خواهشم این است که متقاضیان تا پایان سال از طریق سامانه facility.udrc.ir ثبت نام را انجام دهند.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره میزان همکاری بانک‌ها در پرداخت تسهیلات نوسازی گفت: در حوزه بافت فرسوده تا کنون عمده تسهیلات توسط بانک مسکن پرداخت شده و بانک‌های دیگر تازه به این فرآیند ورود کرده اند؛ لذا هنوز ارزیابی نسبت به سایر بانک‌ها نداریم، اما بانک مسکن با تمام توانش اقدام به پرداخت وام نوسازی کرده که جای تقدیر و تشکر دارد.

نقش و اهمیت بافت فرسوده در بازار مسکن

بافت فرسوده یا منطقه‌های فرسوده شهری به مناطقی اطلاق می‌شود که ساختار‌ها و سازه‌های آن‌ها به طور قابل ملاحظه‌ای دچار خرابی و فرسودگی شده‌اند. این نواحی معمولاً شامل ساختمان‌های قدیمی، معابر تاریخی و بافت‌های فرهنگی هستند که در طول زمان تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند عدم نگهداری مناسب، کاهش استفاده و تغییر سلایق و نیاز‌های جامعه قرار گرفته‌اند.

بافت فرسوده در بازار مسکن اهمیت و نقش مهمی را دارد. در ادامه تعدادی از این نقش‌ها و اهمیت‌ها را بررسی می‌کنیم.

بسیاری از مناطق فرسوده دارای ارزش‌های فرهنگی و تاریخی بالقوه هستند. بازسازی و بازآفرینی این بافت‌ها می‌تواند منجر به حفظ و حراست از ارث فرهنگی و هویت شهری شود.

استفاده مجدد و بازسازی نواحی فرسوده می‌تواند منجر به توسعه پایدار شهری شود. به جای ساختن سازه‌های جدید در مناطق جداگانه، بازسازی و بهره‌برداری مجدد از بافت فرسوده می‌تواند منجر به استفاده بهینه‌تر از زمین‌ها و تأمین نیاز‌های مسکن در محله‌های مرکزی شهر شود.

بافت‌های فرسوده معمولاً دارای تنوع زیادی در نوع و اندازه ساختمان‌ها و معماری هستند. بازسازی این مناطق می‌تواند به تنوع فضایی شهر کمک کرده و محیطی زنده و جذاب را برای ساکنان و بازدیدکنندگان ایجاد کند.

بازسازی و توسعه بافت فرسوده می‌تواند فرصت‌های اشتغال محلی را ایجاد کند و به اقتصاد محلی رونق بخشد. این فرآیند می‌تواند منجر به ایجاد شغل‌ها در حوزه ساخت و ساز، تجارت محلی، خدمات و گردشگری شود.

ارزش افزوده و سرمایه‌گذاری: بازسازی بافت فرسوده می‌تواند منجر به ارتقاء ارزش ملک‌ها و ملک‌نشینی شود. این امر منجبا توجه به تصمیم مرکز ملی فضای مجازی و اعلام شورای عالی فضای مجازی، استفاده از فیلترشکن نیز ممنوع شده است. در گذشته، تنها فروش ابزار‌های رفع فیلتر بود، اما با این مصوبه جدید، دیگر کسی نمی‌تواند از ابزار‌های رفع فیلتر استفاده کند مگر اینکه مجوزی کسب کرده باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->