یارانه‌ها سال آینده افزایش می‌یابد؟ ثبات قیمت سیب زمینی از اوایل اسفند ۱۴۰۳ | عرضه قطره چکانی به بازار؛ ممنوع تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی؛ ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان معامله ۸۲ میلیون دلار در بازار ارز تجاری امروز (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟
سرخط خبرها

فروشگاه‌ها حتی در تعطیلات عید، تعطیل نمی‌شوند

  • کد خبر: ۲۱۳۶۵
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۳
فروشگاه‌ها حتی در تعطیلات عید، تعطیل نمی‌شوند
همه دستگاه‌های اجرایی که کار تأمین و توزیع اقلام اساسی را در سطح کشور انجام می‌دهند، در ایام عید حضور فعالانه خواهند داشت تا زمینه تأمین حداکثری انواع اقلام کالایی در سطح کشور فراهم شود و در اختیار مردم قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی ستاد تنظیم بازار گفت:  همه دستگاه‌های اجرایی که کار تأمین و توزیع اقلام اساسی را در سطح کشور انجام می‌دهند از جمله سازمان دامپزشکی، گمرک جمهوری اسلامی و سایر دستگاه‌های عضو ستاد تنظیم بازار در ایام عید حضور فعالانه خواهند داشت و حتماً به‌صورت شیفتی موارد کاری مرتبط را پیگیری می‌کنند تا زمینه تأمین حداکثری انواع اقلام کالایی در سطح کشور فراهم شود و در اختیار مردم قرار گیرد.

 

محمد رضا کلامی گفت: سایر عوامل مؤثر در شبکه توزیع کالا در کشور همچون فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها، نانوایی‌ها، واحد‌های عرضه مواد پروتئینی و نیز اصنافی که کالا‌های ضروری مردم را توزیع می‌کنند، به هیچ عنوان تعطیل‌پذیر نیستند و با اعلام آمادگی، حتماً با حداکثر توان خدمات مورد نیاز مردم را ارائه خواهند کرد.

 

وی افزود: مردم عزیز کشورمان مطمئن باشند تدارک لازم در خصوص تأمین اقلام ضروری دیده شده است و هیچ فروشگاهی نیز در زمینه تأمین کالا‌های اساسی و مایحتاج عمومی مورد نیاز مردم تعطیل نخواهد بود؛ حتی در همین راستا با وجود درخواست تعطیلی سه‌روزه از سوی میادین میوه و تره‌بار شهرداری، فقط با یک روز موافقت شد و خدمات آن‌ها طبق معمول تداوم خواهد داشت.


توزیع میوه شب عید

کلامی در خصوص تأمین و توزیع میوه و مرکبات ایام پایانی سال و شب عید گفت: با توجه به تدابیر اتخاذشده و ذخیره‌سازی مناسب در این خصوص و همچنین آمادگی شبکه توزیع، طبق گزارش‌های دریافتی از سطح استان‌ها، خوشبختانه قیمت عرضه میوه در سراسر کشور مناسب و متعادل است.

 

وی اضافه کرد: هدف اصلی ستاد تنظیم بازار کشور از اجرای طرح توزیع میوه و مرکبات در ایام پایانی سال، حمایت از تولید داخل، باغداران و همچنین حمایت ویژه از مصرف کنندگان است؛ لذا با توجه به قیمت مناسب این اقلام در سطح بازار، تا حد بسیاری حقوق هر دو بخش تأمین شده است.

 

سخنگوی ستاد تنظیم بازار تأکید کرد: در صورت تغییر غیرمتعارف اقلام در سطح بازار، مسلماً با متخلفان برخورد خواهد شد و البته خوشبختانه اصناف در این خصوص و در سطح بازار همکاری بسیار خوبی با ما دارند.

 

کلامی تصریح کرد: در زمینه لجستیک و حمل‌ونقل کالا‌های اساسی و مایحتاج ضروری مردم نیز با توجه به هماهنگی انجام‌شده با نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی کشور، سازمان بنادر و دریانوردی، گمرک جمهوری اسلامی و سازمان حمل‌ونقل و راهداری کشور هیچ مشکلی نخواهیم داشت و با توجه به فعالیت این واحد‌ها در ایام عید، تمام اقلام مورد نیاز در سطح کشور به‌طور مناسب توزیع خواهد شد.

 

وی گفت: از استانداران محترم در سطح کشور درخواست داریم که در خصوص کالا‌های اساسی و ضروری حتماً با ستاد تنظیم بازار هماهنگی لازم را داشته باشند و نباید در خصوص این اقلام، تصمیمات بخشی گرفته و اعمال شود؛ لذا از همه عزیزان خواهشمندیم در خصوص کالا‌هایی که مربوط به معشیت مردم است، دقت نظر لازم را داشته باشند تا هیچ گونه اختلالی در روند تأمین این کالا‌ها در سطح کشور ایجاد نشود.

 

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، تأمین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص تأمین کالا‌های سلامت‌محور و اقلام بهداشتی مرتبط با کرونا نیز ابراز کرد: با توجه به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، کمیته‌ای تحت عنوان تأمین و توزیع فعال شده و به‌طور مستمر جلسات آن در حال برگزاری است.

 

کلامی اضافه کرد: البته ستاد تنظیم بازار تأکید دارد شبکه‌های توزیع این اقلام به‌گونه‌ای تنظیم شوند که در صورت وجود مازاد تولید در برخی محصولات و ملزومات بهداشتی، سایر شبکه‌های توزیع نیز جهت دسترسی بهتر مردم مورد استفاده قرار گیرند و این سوای مواردی است که به‌صورت تعریف‌شده تحویل وزارت بهداشت جهت توزیع در مراکز اولویت‌دار درمانی و بیمارستان‌ها می‌شود.

 

وی ادامه داد: مردم عزیز کشورمان در جریان باشند که در تولید ماسک فاصله معناداری بین تولید موجود کشور و حجم ۵ و نیم میلیون عدد درخواستی وزارت بهداشت وجود دارد و این در حالی است که با سه‌شیفت شدن تولیدات صنعتی کشور در این بخش هم‌اکنون روزانه به‌طور متوسط از ۱۰۰ هزار تولید به بیش از ۸۰۰ هزار عدد رسیده است و تحویل وزارت بهداشت می‌شود و همچنین ظرفیت‌های تولیدی صنفی، کارگاهی و بسیج اصناف نیز در این خصوص فعال شده و مستلزم تأمین منابع مورد نیاز از سوی وزارت بهداشت نیز است تا با تهیه پارچه مورد نیاز امکان تولید بیشتر ماسک بیش از این فراهم شود.

 

سخنگوری تنظیم بازار تصریح کرد: البته در خصوص اقلام بهداشتی تولیدی در واحد‌های صنعتی نیز مقرر شده است در صورتی که مازاد تولید در این واحد‌ها وجود داشته باشد و از سوی وزارت بهداشت جذب نشود در سایر شبکه‌های توزیع عرضه شوند.

 

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، تأمین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت تأکید کرد: آن چیزی که مؤلفه‌های قیمت تمام‌شده را در کشور ما تعیین می‌کند، در بخش کالا‌های اساسی و کالا‌هایی که مشمول نظام قیمت‌گذاری هستند افزایش قیمتی نخواهیم داشت و هیچ واحدی اجازه این کار را ندارد؛ به‌عنوان نمونه با توجه به مصوبه کارگروه آرد و نان در خصوص عدم افزایش قیمت گندم، مسلماً هیچ گونه تغییر قیمتی نیز در نان حتی آزادپز نیز نخواهیم داشت.

 

روند نرخ‌گذاری بر مبنای عرضه و تقاضا انجام می‌شود 

کلامی گفت: سایر کالا‌هایی که مشمول نظام قیمت‌گذاری تثبیتی نیستند و روند نرخ‌گذاری آن‌ها بر مبنای عرضه و تقاضا انجام می‌شود، خوشبختانه در شرایط فعلی به‌سبب تولید حداکثری و تأمین مناسب و در مواردی کاهش تقاضا، در برخی اقلام شاهد کاهش قیمت نیز هستیم.

 

وی افزود: توصیه اکید ما به مردم این است که در خصوص تأمین مایحتاج عمومی و کالا‌های موردنیاز خود هیچ‌گونه دغدغه‌ای نداشته باشند چرا که به‌میزان کافی تمامی اقلام کالایی مورد نظر تأمین شده و در شبکه توزیع قرار گرفته‌اند و با توجه به برقرار بودن لجستیک این کالا‌ها مستمراً همه اقلام مورد نیاز مردم در سطح کشور در اختیارشان قرار می‌گیرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->