جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

بیش از یک سوم اعضای تیم فوتبال والنسیا به کرونا مبتلا شدند

  • کد خبر: ۲۱۴۴۲
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۳
بیش از یک سوم اعضای تیم فوتبال والنسیا به کرونا مبتلا شدند
شمار بازیکنان و اعضای مبتلا به کرونا در تیم فوتبال والنسیا از ۵ نفر به بیش از یک سوم کل اعضای این تیم افزایش یافت.
به گزار شهرآرانیوز، باشگاه والنسیا اعلام کرد که ۳۵ درصد از اعضای این باشگاه شامل بازیکنان و اعضای کادر فنی به کرونا مبتلا شده‌اند، اما هنوز هیچ از یک افرادی که به تازگی تست کرونای‌شان مثبت شده، علائم مربوط به این بیماری را نشان نمی‌دهند.

تا روز یکشنبه ۵ تن از اعضای تیم فوتبال والنسیا شامل دو بازیکن این تیم اسکیل گارای و الیاکیم مانگالا به کرونا مبتلا شده بودند، اما ظاهراً تماس این دو نفر و سه عضو کادر فنی با دیگر اعضای تیم آن‌ها را هم مبتلا کرده است.

طبق اعلام باشگاه والنسیا بیش از یک سوم اعضای تیم اول باشگاه به کرونا مبتلا هستند. این باشگاه همچنین ابتلای این افراد به کرونا را به سفر اخیرش به شهر میلان ایتالیا برای مصاف با تیم آتالانتا در دور برگشت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا نسبت داده است. این در حالیست بازی پشت در‌های بسته برگزار شده بود.

در بیانیه باشگاه والنسیا آمده است: با وجود معیار‌های سفت و سخت بهداشتی که توسط باشگاه بعد از سفر به ایتالیا اتخاذ شد، نتایج تست‌های اخیر نشان می‌دهد که برگزاری چنین بازی‌هایی سبب شده که اعضای ما در معرض ویروس قرار بگیرند و اکنون نزدیک به ۳۵ درصد از اعضای کل تیم به کرونا مبتلا هستند. تمام این افراد در خانه‌های‌شان خود را قرنطینه کرده‌اند و به طور مرتب تحت ارزیابی‌های پزشکی قرار می‌گیرند.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->