سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

درمان احتمالی کروناویروس توسط محققان استرالیایی

  • کد خبر: ۲۱۴۴۴
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲
درمان احتمالی کروناویروس توسط محققان استرالیایی
محققان استرالیایی می‌گویند موفق شده‌اند با یک روش درمانی، حال برخی از بیماران آلوده به کروناویروس را بسیار بهبود ببخشند.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از آی‌ای،  گروهی از محققان استرالیایی ادعا می‌کنند که درمانی برای کروناویروس جدید و کشنده پیدا کرده‌اند و امیدوارند که آن را در یک آزمایش سراسری روی بیماران آزمایش کنند.

پروفسور "دیوید پترسون" مدیر مرکز تحقیقات بالینی دانشگاه کوئینزلند گفت که محققان از دو دارو استفاده کرده‌اند که در درمان عوارض ناشی از کروناویروس در آزمایشات نتایج خوبی به جا گذاشته است.

به گفته وی، یکی از این دارو‌ها که به تعدادی از اولین کسانی در استرالیا که تست ابتلا به کووید-۱۹ آن‌ها مثبت بود، داده شده است، باعث ناپدید شدن ویروس از بدن آن‌ها و به دنبال آن بهبودی کامل بیمار از عفونت شده است.

"پترسون" همچنین پزشک متخصص بیماری‌های عفونی در بیمارستان رویال بریزبن و بیمارستان زنان است و ادعا می‌کند که استفاده از این دارو‌ها نباید به عنوان درمان ذکر شود، بلکه فعلا یک درمان بالقوه است.

وی گفت: این دارو‌ها یک درمان به طور بالقوه موثر است. بیماران پس از پایان درمان، دیگر به هیچ وجه شاهد وجود کروناویروس در بدن خود نیستند.

گفتنی است که هر دو دارو قبلاً در استرالیا ثبت شده، مجوز گرفته و در دسترس هستند.

"پترسون" افزود: آنچه ما در حال حاضر می‌خواهیم انجام دهیم، یک کارآزمایی بالینی بزرگ در سراسر استرالیا است تا ۵۰ بیمارستان را بررسی کنیم و آنچه را که می‌خواهیم مقایسه کنیم، یک دارو در مقابل یک داروی دیگر و همچنین در مقابل ترکیبی از این دو دارو است.

پزشکان با توجه به تاریخچه استفاده از این داروها، تجربه طولانی مدتی از سازگاری آن‌ها با سیستم ایمنی بدن انسان دارند. به این معنی که با این درمان، هیچ عارضه جانبی در انتظار بیمار نخواهد بود.

استرالیا احتمالا درمان کروناویروس را به جهان عرضه می‌کند

"پترسون" با استناد به درمان‌های به کار گرفته شده در کشور‌هایی نظیر سنگاپور و چین گفت: تجربیات مثبتی در مبارزه با کروناویروس خارج از مرز‌های استرالیا نیز ثبت شده است. گروه تحقیقاتی من اطمینان دارند که می‌توانند این دارو‌ها را به بیماران دیگر کشور‌ها منتقل کنند.

وی افزود: ما می‌خواهیم بهترین درمان را برای استرالیایی‌ها به ارمغان بیاوریم و نه حدس‌های شخصی یا تجربیات چند نفر. محققان ما امیدوارند تا پایان ماه مارس به یک درمان قطعی دست یافته و آن را روی بیماران آغاز کنند.

درمان جدید مبتنی بر اچ. آی. وی است

این تحقیق از بیماران چینی الهام گرفته شده است که در ابتدا این دارو را در استرالیا دریافت کردند.

"پترسون" گفت: پزشکان ما بسیار شگفت زده شده‌اند که یک داروی اچ. آی. وی موسوم به "sic" در واقع می‌تواند در مقابل کروناویروس جدید به خوبی عمل کند.

وی افزود: این دارو روی اولین موج از بیماران چینی که ما در استرالیا داشتیم، خیلی خوب عمل کرد. این امیدبخش است، چرا که ما اینجا به چیز‌های واقعاً خوبی رسیده‌ایم.

یک درمان مفید برای مقابله با کووید-۱۹ که جهان را فرا گرفته و بیش از ۱۵۰ هزار نفر را در جهان آلوده کرده است، در صورت واقعی بودن مانند یک معجزه خواهد بود.
 
منبع:‌ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->