درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی
سرخط خبرها

پرخوری در وعده‌های افطار و سحر چه عوارضی دارد؟

  • کد خبر: ۲۱۷۱۰۶
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۰
پرخوری در وعده‌های افطار و سحر چه عوارضی دارد؟
دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص عوارض پرخوری در وعده‌های افطار و سحر توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدرضا مهری با اشاره به اینکه اگر افراد روزه‌دار تدابیری که متخصصان گوارشی توصیه کرده‌اند را رعایت کنند، دچار مشکلاتی نظیر سوءهاضمه نمی‌شوند، گفت: پرخوری نکردن و رعایت اعتدال در خوردن موجب می‌شود روزه‌داری فرد باعث بهبود گوارش شود.

وی با اشاره به اینکه درهم‌خوری کردن باعث تشدید سوءهاضمه می‌شود، علاوه براین مصرف انواع شربت در وعده افطار زمینه ایجاد ناراحتی‌های گوارشی را برای فرد ایجاد می‌کند، خاطرنشان کرد: در طب سنتی سحری معادل صبحانه است بنابراین بهتر است به اندازه حجم صبحانه غذا مصرف شود به‌خصوص اگر روزه‌داری در فصولی باشد که روز‌ها کوتاه است.

دکتر مهری با اشاره به اینکه مصرف موادغذایی مثل رب انار و رب به بهبود گوارش فرد کمک می‌کند، اظهار کرد: زمان افطار مصرف آب‌جوش و خرما و بعد از گذشت یک ساعت و نیم از افطار، مصرف یک شام سبک به بهبود سلامت گوارشی فرد کمک می‌کند.

متخصص طب سنتی با بیان اینکه در وعده افطار از مصرف غذا‌های غلیظ مثل حلیم و شله پرهیز شود، حتی سوپ‌ها هم در موقع افطار می‌تواند باعث احساس سنگینی در فرد شود، گفت: مصرف سالاد، ماست و ترشی همراه غذا موجب سوءهاضمه می‌شود به خصوص اگر به عنوان مثال ماست با غذا‌های گوشتی استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه سالاد، ماست و ترشی در طب سنتی حکم یک وعده غذایی را دارد و فرد می‌تواند با مصرف مقداری نان و ماست و نعناع خشک‌ یک وعده شام سالم و سبک را تجربه کند، ادامه داد: مصرف شربت سرد و آب سرد در افطار نیز موجب اختلال در روند گوارش فرد می‌شود، بنابراین بهتر است فرد روزه دار؛ روزه خود را با نوشیندنی‌های گرم مانند چای یا شیر افطار کند.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات افراد روزه‌دار به خصوص در ماه‌های گرم سال، احساس تشنگی است، گفت: برای مدیریت این حالت در فرد باید از مصرف غذا‌های عطش‌آور در سحر مثل سرخ کردنی، سبزیجات تند، فلفل و سس‌ها پرهیز شود و جایگزین آن مصرف سالاد حاوی کاهو و کلم و آبلیمو و آبغوره تازه باشد.

دکتر مهری با اشاره به اینکه مصرف چای و هندوانه در وعده سحر به دلیل خاصیت مدر بودن آن‌ها توصیه نمی‌شود، گفت: مصرف دوغ، شربت خاکشیر و سبزیجات مثل خرفه در وعده سحر توصیه می‌شود.

وی گفت: برخی از افراد به دلیل مشکلات گوارشی مانند رفلاکس و درد معده جرئت روزه‌داری ندارند این در حالی است که با روزه‌داری صحیح شرایط گوارشی بهتر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->