«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

۱۹۰ فیلم سینمایی روز دنیا در جشنواره نوروزی ۱۴۰۳ تلویزیون پخش می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۷۶۸۰
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۷
۱۹۰ فیلم سینمایی روز دنیا در جشنواره نوروزی ۱۴۰۳ تلویزیون پخش می‌شود
تلویزیون برای ایام نوروز امسال ۱۹۰ فیلم سینمایی روز دنیا از ۵۱ کشور را آماده پخش کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم‌هایی که تلویزیون برای پخش در ایام عید به روی آنتن خواهد برد، در ژانر‌های درام، اجتماعی، حادثه ای، خانوادگی، کودک و نوجوان (انیمیشن) و ورزشی هستند.

شبکه یک سیما از ۲۲ اسفند ماه تا ۲۴ فروردین ساعت ۲۳:۴۵ فیلم‌هایی همچون «گرن توریسمو»، «برهوت»، «سرباز»، «تلافی» و «خاکسپاری» را پخش می‌کند.

شبکه دو سیما هم در ساعت ۹ صبح با فیلم‌هایی همچون «کابوس آرزو»، «دنیای آرمان»، «هتل دردسرساز» و «شماره ۱۰» از ۱ فروردین تا ۱۷ فروردین با مخاطبانش همراه است.

شبکه سه سیما در ساعت ۲۴ فیلم‌های روز دنیا را پخش می‌کند. «ایندیانا جونز و گردنه سرنوشت»، «تبدیل شوندگان: نبرد ربات ها»، «به پیش»، «قاتلین ماه کامل»، «مگالون: حفره سهمگین» و «ضد» نمونه‌ای از این فیلم‌ها است که تا ۱۳ فروردین روی آنتن می‌رود.

شبکه چهار سیما هم در ساعت ۲۰:۳۰ فیلم‌های «شهر سیارکی»، «ناپلئون»، «آدم کش»، «انجمن برف»، «فراری»، «رادیکال» و «ماه» را تدارک دیده است. این فیلم‌ها از ۲۹ اسفند تا عید سعید فطر (بجز شب‌های قدر) پخش می‌شود.

شبکه تهران ساعت ۹ در برنامه «تماشاخانه» ساعت ۱۳:۳۰ منتخبی از فیلم‌های سینمایی ایران و جهان را به روی آنتن می‌برد. «رود سرخ سرخ»، «سریع و خشن ۱۰»، «دریای عمیق»، «موفقیت بزرگ» و «هوک» فیلم‌هایی هستند که از ۲۹ اسفند تا ۱۳ فروردین از شبکه تهران پخش خواهند شد.

شبکه امید نیز ساعت ۱۷ فیلم‌های نوروزی خود را در برنامه «فیلمستون» پخش می‌کند. این شبکه فیلم‌های «گودال فضایی»، «فیل شعبده باز»، «چوپای شگفت انگیز»، «بیرو»، «انجمن بشقاب پرنده ها» و ... را از ۲۲ اسفند ماه تا ۱۷ فروردین نمایش می‌دهد.

شبکه کودک در ساعت ۱۴ فیلم‌های مناسب کودکان را پخش می‌کند. «برادران شگفت انگیز ماریو»، «فرار مرغی ـ دوران ناگتی»، «خرس‌های محافظ جنگل ـ ربات محافظ»، «پنگوئن ببری ۳ ـ قهرمانان جنگل»، «سفر اردکی» و «لوپتو» از جمله این فیلم هاست.

شبکه نمایش هم در باکس ساعت ۲۳ فیلم‌هایی همچون «اکولایزر ۲ و ۳»، «سوسک آبی»، «ویکرام و ودا»، «خزنده» و «زمین سرگردان ۲» را پخش می‌کند. همچنین این شبکه در ساعات ۱۳، ۱۵، ۱۷، ۱۹، ۲۱ و ۱ بامداد با مخاطبان خود همراه است.

شبکه افق فیلم‌های خود را در ساعت ۱۳ پخش می‌کند که «تک تیرانداز»، «یه روز عالی»، «ضد حمله»، «دستگیری یک قاتل»، «مامور مخفی» و «غریب» از جمله آن هاست.

شبکه سلامت فیلم‌های سینمایی خود را در ساعت ۱۲:۳۰ با زیرنویس ویژه ناشنوایان به روی آنتن می‌برد.

شبکه فراتر هم در ساعت ۲۳:۳۰ فیلم‌های «اعجوبه»، «مکانیک ـ زندگی دوباره»، «تلقین»، «دیوار بزرگ»، «مجرم» و «منصور» را پخش خواهد کرد که با کیفیت ۴K-HDR به نمایش در می‌آید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->