مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده
سرخط خبرها

تجمع شهروندان در مکان‌های عمومی تربت‌حیدریه ممنوع شد

  • کد خبر: ۲۱۹۲۷
  • ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۷
تجمع شهروندان در مکان‌های عمومی تربت‌حیدریه ممنوع شد
معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت‌حیدریه گفت: تجمع و اطراق شهروندان در تفرجگاه‌های درون و برون شهری، بوستان‌ها و دیگر مکان‌های عمومی تا اطلاع بعدی ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی رستمی در جلسه ستاد پیشگیری از کرونا افزود: اداره صنعت، معدن و تجارت نیز باید با همکاری اتحادیه‌های شهرستان با اعمال محدودیت‌های لازم نسبت به ادامه روند تعطیلی برخی صنوف غیر ضروری اقدامات لازم را انجام دهد.

 

وی ادامه داد: با هدف مقابله با بیماری کرونا، هسته مرکزی شهر تربت‌حیدریه بر روی خودرو‌های عبوری مسدود شده و فعالیت تاکسی‌ها نیز بر اساس کد، روز‌های زوج یا فرد خواهد بود.

 

وی گفت: جهاد کشاورزی، ارتش و تیپ ۶۱ محرم با همکاری سایر دستگاه‌ها و نهاد‌های داوطلب، نسبت به ضدعفونی معابر و خیابان‌های اصلی شهر اقدام می‌کنند.

 

رستمی، از تشدید روند غربالگری و پایش مسافران در مبادی ورودی و خروجی شهرستان به ویژه در جاده تربت‌حیدریه به زاوه خبر داد و افزود: شهروندان باید اخبار مرتبط با آمار بیماران و روند درمان آن‌ها را از رسانه‌های موثق و دارای مجوز و مسوولان ذیربط دریافت کنند.


وی ادامه داد: مردم باید برای عملیاتی شدن هر چه بهتر مصوبات ستاد پیشگیری از کرونا، نهایت تعامل و اعتماد را با مسوولان داشته باشند.

 

وی در ارتباط با انتشار مطالبی در فضای مجازی مبنی بر توقف قطار مسافربری در ایستگاه تربت‌حیدریه یا بررسی نشدن سلامت مسافران گفت: در این راستا تابع تصمیمات مسوولان کشوری هستیم و پیشنهادات لازم مبنی بر صادر نشدن بلیت به این ایستگاه داده شده است.

 

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه، با مثبت اعلام شدن نتیجه آزمایش ۹ بیمار دیگر، شمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در جمعیت زیرپوشش این واحد دانشگاهی به ۵۷ نفر رسید که از این تعداد، سه نفر فوت کرده‌اند.

 

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۳۶۳ هزار نفر از مردم شهرستان‌های تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات خدمات ارائه می‌دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->