چه خبر از بازار حبوبات؟ | لوبیاچیتی دوباره اوج گرفت ریزش ۲۰ تا ۹۵ میلیونی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش ۳۶ میلیونی قیمت شاهین دلار به کانال ۸۰ هزار تومان بازگشت (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + علت خراسان رضوی، الگوی خصوصی‌سازی صنایع در کشور است | جذب حداکثری دانشجویان به مراکز فنی‌وحرفه‌ای در طرح «ایران ماهر» جشن بزرگ تجلیل از کارگران نمونه استان برگزار شد | فعالیت ۱۳۴۶ تشکل کارگری و کارفرمایی در خراسان رضوی تعادل بورس در روز مذاکرات | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش اقبال مردم به نسل جدید کولر‌ها با مصرف انرژی کمتر و بازدهی بیشتر | قیمت کولر در مشهد نسبت به سال گذشته تغییر محسوسی نداشته است ۱۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خراسان رضوی، زیر کشت گندم است قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام قیمت ۳ کالای اساسی در روزهای آینده قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۷۹ هزار تومان بیش از ۲۵۰ تن روغن مصرف خانوار در بازار مشهد و خراسان رضوی در حال توزیع است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازار به افت دلار واکنشی نشان نداد | گره گرانی کجاست؟ کاهش ارزش کالا‌های صادراتی خراسان رضوی | صادرات بیشتر، سود کم‌تر پیش بینی قیمت طلا و سکه در سایه مذاکرات ایران و آمریکا (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) خرید و فروش کارت سوخت تکذیب شد مبلغ یارانه نان اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ارز دیجیتال امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | بیت‌کوین از مرز ۹۵ هزار دلار عبور کرد ارزش سهام عدالت مشخص شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وام جدید ودیعه مسکن به بانک‌ها ابلاغ شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت‌پرده پدیده چسبندگی قیمت‌ها در بازار ایران | دلال‌ها فقط گرانی را می‌شناسند قیمت امروز میوه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هندوانه ارزان‌تر شد چه کسانی از دریافت یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ محروم هستند؟ سقوط تتر و دلار با پرواز وزیر خارجه به عمان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه چقدر است؟ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ) تکان شدید قیمت‌ها در بازار خودرو | این خودرو ۱۰۰ میلیون تومان ارزان شد + جدول
سرخط خبرها
در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا خراسان رضوی مطرح شد:

واحد‌های صنفی در صورت فعالیت، پلمپ می‌شوند

  • کد خبر: ۲۱۹۳۷
  • ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۳
واحد‌های صنفی در صورت فعالیت، پلمپ می‌شوند
در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا خراسان رضوی، بر پلمپ واحد‌های صنفی در صورت فعالیت تاکید شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد کاظم تقوی با اشاره به مصوبه امروز ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان، اظهار کرد: در راستای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا کشور، نیروی انتظامی در کنار سایر اعضا وظایف خود را انجام می‌دهد، بدین ترتیب یکی از مصوبات این بود و مقرر شد که نیروی انتظامی با کسبه‌ای که مورد نیاز مردم نیست، فعالیت می‌کنند و باعث تجمع می‌شوند، برخورد کند.

 

وی افزود: پاساژها، فروشگاه‌هایی که ضرورتی ندارند و جدای از فروشگا‌هایی که خدمات پروتئینی و مواد غذایی به مردم ارائه می‌دهند، سایرین حتما باید مجاز به باز شدن فروشگاه باشند.

 

فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در کنار مجموعه اصناف و اتحادیه‌ها حضور داریم، تصریح کرد: تیم‌های مشترکی با این مجموعه‌ها تشکیل داده‌ایم و به همه مراکز نیروی انتظامی ماموریت داده‌ایم تا آنچه که مجاز به فعالیت در این ایام تا اعلام بعدی نیستند، از بازگشایی آن‌ها خودداری کنند، در غیر این صورت با تذکر و یا با پلمپ واحد‌های صنفی خود مواجه خواهند شد.

 

سردار تقوی با بیان اینکه قطع به یقین مردم عزیز ما برای حفظ سلامتی خود تلاش می‌کنند، تاکید کرد: در سراسر استان واحد‌های انتظامی ماموریت دارند که اگر کسی در زمره‌ی صنوفی باشد که مجاز به فعالیت تا اطلاع بعدی نیست، قطعا با تذکر پلیس و تعطیلی مکان خود مواجه خواهد شد.

 

صنوف غیر ضروری به جز صنوفی که ارائه خدمات به مردم می‌دهند، تعطیل خواهد بود

رئیس اتاق اصناف مشهد نیزدر ادامه اظهار کرد: با توجه به اینکه همه دستگاه‌ها برای قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا پای کار آمده‌اند، طبیعتا اصناف هم مراجعات زیادی دارند، در بازار حضور دارند و به دنبال این هستند نقش خود را در این حوزه ایفا کنند.

 

محمود بنانژاد با اشاره به اینکه صنوف غیر ضروری به جز صنوفی که ارائه خدمات به مردم می‌دهند، تعطیل خواهد بود، افزود: مصوبه استان این است که کلیه صنوف غیر ضروری به جز صنوف تامین کننده مواد غذایی تعطیل هستند، در این راستا با همکاری نیروی انتظامی برخورد‌ها از امروز شروع شده است و اگر واحدی نسبت به تذکرات تمکین نکند، پلمپ خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه مشهد دارای ۱۲۰ هزار واحد صنفی است، خاطرنشان کرد: حدود ۲۰ هزار واحد صنفی مرتبط با مواد غذایی در مشهد فعالیت می‌کنند و مابقی باید تا اطلاع ثانوی تعطیل باشند.

 

رئیس اتاق اصناف مشهد تصریح کرد: در بحث برخورد با واحد‌های صنفی دارای پروانه کسب و بدون پروانه، تفاوتی وجود ندارد و این امر در قانون نظام صنفی پیش‌بینی شده است، با این وجود اول به همه واحد‌های صنفی توصیه می‌کنیم با تعطیلی واحد‌های صنوف خود به ما کمک کنند.

 

بنانژاد تاکید کرد: نگران متصدیان واحد‌های صنفی و کارگران این واحد‌ها هستیم، هرچند برخی از فروشگاه‌ها به ما اعلام می‌کنند که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند، اما بسیاری در معرض شیوع ویروس قرار دارند و به واسطه درگیری با کسب و کار از شرایط ایمنی و بهداشتی غافل می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->