ادعای هولناک دختر ۱۸ ساله: خواستگارم مرا ربود و تجاوز کرد جزئیات انفجار مهیب در دکه فروش غیرمجاز بنزین در پیشوا (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با گرفتن کارت اهدای عضو، مهم‌ترین وصیتتان را به اطلاع خانواده برسانید | تصمیم حیاتی انهدام باند سارقان خودرو در مشهد چناران خراسان رضوی یکی از مقاصد محبوب گردشگران خارجی گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری ۴ آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان
سرخط خبرها

ویروس کرونا تا ۲۵ روز در بزاق بیماران باقی می‌ماند

  • کد خبر: ۲۱۹۷۰
  • ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
ویروس کرونا تا ۲۵ روز در بزاق بیماران باقی می‌ماند
یافته‌های جدید محققان نشان می‌دهد بیماران مبتلا به ویروس کرونا تا ۲۵ روز بعد از بروز علائم به صورت فعال بیماری را انتقال می‌دهند و باید به مراقبت از خود و خودداری از تماس با افراد خاص ادامه دهند.

مترجم: گوهر شقایق* 

 

یک مطالعه جدید در مورد بیماری کروناویروس یا کویید-19 که ۲۳مارس ۲۰۲۰ در ژورنال معتبر The Lancet Infectious Disease چاپ شده و اطلاعات ارزشمندی در خصوص این ویروس ارائه کرده‌ است. یکی از اهداف این مطالعه بررسی تیتر ویروس (مقدار ویروس در واحد حجم) عامل بیماری کویید-19 در بازه زمانی متفاوت است.


این مطالعه بر روی افراد مبتلا در دو بیمارستان در هنگ‌کنگ صورت گرفت. در این مطالعه ۲۳ فرد مبتلا به کرونا شامل ۱۳ مرد و ۱۰ زن با میانگین سنی ۶۳ سال (۳۷-۷۵) در محدوده زمانی مشخص بررسی شدند.

 

از این تعداد بیمار ۱۰ نفر به نوع شدید بیماری کرونا و ۱۳ نفر به نوع خفیف آن مبتلا بودند. ۱۱ نفر (۴۸درصد) از بیماران هم به یک نوع بیماری مزمن مبتلا بودند.

 

شایعترین بیماری مزمن در این افراد فشارخون بود که ۶ بیمار به آن مبتلا بودند و 4 نفر از آنان نیز دیابت داشتند. پنج بیمار در ICU پذیرش شدند، سه نفر از آن‌ها نیاز به قراردادن لوله در نای داشتند و دو نفر از بیماران هم فوت شدند.


یافته مهم این مطالعه نشان داده‌است که تیتر ویروس ( SARS-COV-2 ) در بزاق فرد بیمار در هفته اول بعد از شروع علائم بیماری در بیشترین مقدار است و به مرور زمان مقدار آن کمتر می‌شود.

 

یافته قابل توجه این مطالعه این است که در ۷ نفر از بیماران، ویروس برای مدت ۲۰ روز یا بیشتر بعد از شروع علائم بیماری، دربزاق فرد بیمار قابل شناسایی بود. این مدت زمان برای یک بیمار ۲۵ روز قابل شناسایی بود.

 

اهمیت این یافته علمی از آن جهت است که حضور طولانی مدت این ویروس در بزاق فرد بیمار یک چالش بزرگ برای سیستم بهداشت و درمان محسوب می‌شود. به ویژه زمانی که محدودیت دسترسی به امکانات قرنطینه بیمارستانی برای افراد مبتلا وجود دارد.

 

این تحقیق ثابت می‌کند که بیماران تا زمانی که تیتر ویروس در بزاق آن‌ها تشخیص داده می‌شود باید در قرنطینه بمانند. درصورتی که بیماران از مراکز درمانی مرخص شوند باید تا پایان این مدت از تماس با افراد دیگر به خصوص مبتلایان به بیماری‌های مزمن یا سالمندان خودداری کنند.

 


برای مطالعه کامل یافته‌های این مقاله به لینک زیر مراجعه کنید:

https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(20)30196-1/fulltext

 

 

 

*دانشجوی دکترای ایمیونولوژی دانشگاه آدلاید-استرالیا

منبع: نسخه آنلاین The Lancet Infectious Disease

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->