قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست
سرخط خبرها
سخنگوی ستاد مبارزه با موادمخدر:

کشف ۸۵۰ تن مواد مخدر در سال گذشته

  • کد خبر: ۲۲۰۵
  • ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۰
کشف ۸۵۰ تن مواد مخدر در سال گذشته
۷۰ درصد کشفیات مواد افیونی از شهر‌های شرقی کشور بوده است
راحله حسین زاده- سال‌هاست که اعتیاد در جامعه ما سرآغاز سایر آسیب‌های اجتماعی شده و بی‌تردید یکی از بلا‌هایی است که اکنون سایه شوم آن بر سر جوانان و نوجوانان ما افتاده و موجب شده تا به گفته سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری ۲ درصد دانش آموزان کشور را گرفتار این بلای خانمان سوز کند، آماری که حالا زنگ خطر آن بلندتر از همیشه به گوش مسئولین و سازمان‌های مردم نهاد رسیده تا محمدحسن جهان، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی در نشست تخصصی با سازمان‌های مردم نهاد فعال حوزه پیشگیری از اعتیاد اولویت اول کاری خود در تابستان را بر جامعه هدف دانش آموزان عنوان کند.

بی‌شک سازمان‌های مردم نهاد در برنامه‌های پیشگیرانه و اهداف اصلی رویکرد اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر نقش بسزایی ایفا می‌کنند نکته‌ای که دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی ضمن تائید آن هدف خانه تشکل‌های مردم نهاد مبارزه با مواد مخدر استان را ایجاد همراهی و همدلی در محله‌های حاشیه شهر مشهد با محوریت مردم بیان کرد که در این راه از حضور ۱۷۰ یاریگر در استان بهره می‌برد.

سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز در این نشست غایب بودن پدران و مادران شاغل در محیط خانواده را عامل مهمی در رها شدن فرزندان و پدیده اعتیاد در بین جوانان دانست.

او اولویت اول در حوزه پیشگیری از مواد مخدر را جوانان و نوجوانان معرفی و به استفاده از پتانسیل نهاد‌های مردمی در امر مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد. به گفته منتظرالمهدی فرآیند اجتماعی شدن کودکان حاشیه شهر مشهد باید از مسیر درست انجام شود تا در آینده کمتر به آسیب‌های اجتماعی مبتلا شوند.

این مقام مسئول دلیل افزایش مصرف مواد مخدری مانند «گل» و «ماریجوانا» را عدم آگاهی مردم دانست و گفت: ۴۰ درصد افراد مصرف کننده از عوارض این مواد اطلاع نداشتند و تصور می‌کردند که گیاهی است. سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در خصوص درمان معتادان با متادون هم گفت: این ماده باعث می‌شود افراد مصرف کننده شیشه کمتر دچار توهم شوند و میزان اعمال خطر آفرین آن‌ها کاهش یابد. درست است که متادون درمان قطعی نیست، اما می‌تواند اثرات مواد مخدر را کم کند و لازم به تاکید است که کسی با متادون معتاد نمی‌شود.

به گفته وی در سال گذشته ۸۵۰ تن مواد مخدر در کشور کشف و از این مقدار ۶۵۵ تن توسط نیروی انتظامی به دست آمده که ۷۰ درصد کشفیات از شهر‌های شرقی کشور بوده است.
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر تعداد شهدای مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته را هم ۱۷ نفر بیان کرد و مدعی شد که ۱۰ درصد مواد مخدر ورودی به کشور کشف می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->