پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها
سخنگوی ستاد مبارزه با موادمخدر:

کشف ۸۵۰ تن مواد مخدر در سال گذشته

  • کد خبر: ۲۲۰۵
  • ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۰
کشف ۸۵۰ تن مواد مخدر در سال گذشته
۷۰ درصد کشفیات مواد افیونی از شهر‌های شرقی کشور بوده است
راحله حسین زاده- سال‌هاست که اعتیاد در جامعه ما سرآغاز سایر آسیب‌های اجتماعی شده و بی‌تردید یکی از بلا‌هایی است که اکنون سایه شوم آن بر سر جوانان و نوجوانان ما افتاده و موجب شده تا به گفته سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری ۲ درصد دانش آموزان کشور را گرفتار این بلای خانمان سوز کند، آماری که حالا زنگ خطر آن بلندتر از همیشه به گوش مسئولین و سازمان‌های مردم نهاد رسیده تا محمدحسن جهان، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی در نشست تخصصی با سازمان‌های مردم نهاد فعال حوزه پیشگیری از اعتیاد اولویت اول کاری خود در تابستان را بر جامعه هدف دانش آموزان عنوان کند.

بی‌شک سازمان‌های مردم نهاد در برنامه‌های پیشگیرانه و اهداف اصلی رویکرد اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر نقش بسزایی ایفا می‌کنند نکته‌ای که دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی ضمن تائید آن هدف خانه تشکل‌های مردم نهاد مبارزه با مواد مخدر استان را ایجاد همراهی و همدلی در محله‌های حاشیه شهر مشهد با محوریت مردم بیان کرد که در این راه از حضور ۱۷۰ یاریگر در استان بهره می‌برد.

سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز در این نشست غایب بودن پدران و مادران شاغل در محیط خانواده را عامل مهمی در رها شدن فرزندان و پدیده اعتیاد در بین جوانان دانست.

او اولویت اول در حوزه پیشگیری از مواد مخدر را جوانان و نوجوانان معرفی و به استفاده از پتانسیل نهاد‌های مردمی در امر مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد. به گفته منتظرالمهدی فرآیند اجتماعی شدن کودکان حاشیه شهر مشهد باید از مسیر درست انجام شود تا در آینده کمتر به آسیب‌های اجتماعی مبتلا شوند.

این مقام مسئول دلیل افزایش مصرف مواد مخدری مانند «گل» و «ماریجوانا» را عدم آگاهی مردم دانست و گفت: ۴۰ درصد افراد مصرف کننده از عوارض این مواد اطلاع نداشتند و تصور می‌کردند که گیاهی است. سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در خصوص درمان معتادان با متادون هم گفت: این ماده باعث می‌شود افراد مصرف کننده شیشه کمتر دچار توهم شوند و میزان اعمال خطر آفرین آن‌ها کاهش یابد. درست است که متادون درمان قطعی نیست، اما می‌تواند اثرات مواد مخدر را کم کند و لازم به تاکید است که کسی با متادون معتاد نمی‌شود.

به گفته وی در سال گذشته ۸۵۰ تن مواد مخدر در کشور کشف و از این مقدار ۶۵۵ تن توسط نیروی انتظامی به دست آمده که ۷۰ درصد کشفیات از شهر‌های شرقی کشور بوده است.
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر تعداد شهدای مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته را هم ۱۷ نفر بیان کرد و مدعی شد که ۱۰ درصد مواد مخدر ورودی به کشور کشف می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->