احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

عدم رعایت خالص فروشی در تقریبا نیمی از شیرینی فروشی‌های خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۲۰۵۰۸
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۱
عدم رعایت خالص فروشی در تقریبا نیمی از شیرینی فروشی‌های خراسان رضوی
مدیرکل استاندارد خراسان رضوی گفت: در گذشته بالغ بر ۸۰ درصد شیرینی‌فروشی‌ها خالص‌فروشی را رعایت نمی‌کردند، اما در حال حاضر این تخلفات به ۴۰ تا ۵۰ درصد رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد سجادی در خصوص نظارت‌های اداره کل استاندارد در ایام نوروز اظهار کرد: طرح عیدانه‌ای توسط سازمان ملی استاندارد برای استان‌ها ابلاغ شده تا خدمات را در حوزه‌هایی شامل هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مراکز اقامتی بین راهی، مراکز پذیرایی و رستوران‌ها، زائرسراها، میادین میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، مراکز فروش شیرینی و آجیل، خدمات قالیشویی، ایستگاه‌های راه‌آهن، فرودگاه‌ها و پایانه‌های اتوبوسرانی برون‌شهری کنترل کنند.

وی افزود: ما در طرح عیدانه چک‌لیست‌های کنترل کیفیت داریم که در مراجعه به واحد‌ها بازرسی‌ها را انجام می‌دهیم و موارد را تجمیع می‌کنیم. گاهی پردازشی لازم است تا نقاط ضعف شناسایی شود که در حال انجام است و خروجی‌ها تا ماه آینده مشخص می‌شود. ما در طرح عیدانه در ایام تعطیلات نوروز حدود ۳۷۰ مورد بازدید انجام دادیم که نتایج آنها ثبت شده است.

مدیرکل استاندارد خراسان رضوی بیان کرد: فرایند‌های بازرسی ما در طول سال استمرار دارد و برنامه‌های ابلاغی داریم. در سال گذشته از هتل‌ها ۱۸۰ مورد، هتل‌آپارتمان‌ها ۲۵۰ مورد، زائرسرا‌ها ۳۷ مورد، خانه سالمندان ۴۱ مورد، مدارس ابتدایی ۶۰۰ مورد و سالن‌های ورزشی ۲۸ مورد بازرسی داشتیم.

سجادی با بیان اینکه استاندارد در زمینه کالا‌ها هم در سطح تولید و هم در سطح عرضه و بازار، بازرسی‌های متعددی انجام می‌دهد، عنوان کرد: ما بیش از ۲۰۰۰ واحد تولیدی فعال در استان داریم که پروانه استاندارد دارند و در هر واحد تولیدی مدیران کنترل کیفیت مستقر هستند که تعداد این مدیران حدود ۲۵۰۰ نفر است.

وی ادامه داد: ما بازرسی‌های سرزده از این واحد‌های تولیدی داریم که در سال گذشته حدود ۴۳۰۰ مورد بازرسی فنی سرزده از واحد‌ها انجام دادیم. در این بازرسی‌ها فرایند تولید را کنترل می‌کنیم و اگر مشکلاتی وجود داشته باشد، تذکر می‌دهیم. همچنین نمونه‌برداری‌‎های تصادفی نیز از کالا‌ها داریم که در سال گذشته بالغ بر ۱۳ هزار مورد نمونه‌برداری از مراکز تولیدی انجام دادیم. در سطح عرضه و بازار نیز بیش از ۱۱۰۰ مورد نمونه‌برداری انجام شده است.

مدیرکل استاندارد خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در زمینه عیار طلا و انگ فلزات گرانبها نظارت‌هایی را در سطح بازار انجام می‌دهیم. در سال گذشته ۲۵۳ مورد آزمون عیارسنجی طلا انجام دادیم تا از تخلفات جلوگیری کنیم.

سجادی با اشاره به اینکه در پایش کمیت خدمات خوبی انجام می‌شود تا وزن درج شده روی کالا‌ها دقیق باشد، تصریح کرد: در این حوزه نظارت‌های خوبی در سال گذشته انجام شده است. در زمینه ترازو‌ها نیز نظارت‌هایی را اعمال می‌کنیم که سال گذشته از حدود ۳۰ هزار ترازو در اصناف مختلف نظارت کردیم تا دقت لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: در زمینه نازل‌های سوخت نظارت‌های خوبی را انجام می‌دهیم تا در بنزین مورد استفاده مردم کم‌فروشی نشود. در این زمینه بالغ بر ۵۲۰۰ مورد آزمون در سال گذشته انجام دادیم. همچنین بیش از ۶۰۰ مورد آزمون نازل‌های CNG نیز انجام شده است.

مدیرکل استاندارد خراسان رضوی در خصوص خالص‌فروشی در شیرینی‌فروشی‌ها گفت: برخی شیرینی‌فروشی‌ها در فروش شیرینی خود وزن جعبه را جزو خود شیرینی به حساب می‌آورند که در ظاهر ممکن است بی‌اهمیت باشد، اما قیمت جعبه شیرینی چهار برابر قیمت اصلی آن حساب می‌شود.

سجادی افزود: این تخلف نسبت به گذشته کمتر شده، اما هنوز جای کار دارد و همچنان برخی شیرینی‌فروشی‌ها مرتکب این کار می‌شوند که به آنها تذکر داده می‌شود. در گذشته بالغ بر ۸۰ درصد خالص‌فروشی را رعایت نمی‌کردند، اما با هماهنگی‌‎هایی که انجام دادیم قرار شد هزینه جعبه مجزا محاسبه شود و در زمان توزیع شیرینی، وزن جعبه را کسر کنند. در حال حاضر این تخلفات به ۴۰ تا ۵۰ درصد رسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->