ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است تعطیلی طلافروشی‌های مشهد تا پایان هفته + علت خریدوفروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح
سرخط خبرها

تولید پژو پارس فعلا ادامه دارد (۱۰ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۴۴۹۴
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰
تولید پژو پارس فعلا ادامه دارد (۱۰ اسفند ۱۴۰۲)
بنا به اعلام رئیس سازمان ملی استاندارد تولید خودرو پارس تا مشخص شدن نتایج مرکز آزمون بین المللی استاندارد، در سال آینده ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، شهرام محسنی اظهار داشت: روز چهارشنبه نهم اسفند جلسه‌ای با شرکت‌های خودروساز برگزار شد و این پیگیری‌ها تا حصول نتیجه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه بزرگترین مشکل مربوط به خودرو پژو پارس است، افزود: این موضوع بار‌ها و بار‌ها در جلسات مکرر تکرار و بررسی شده است و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از طریق رئیس دفتر رئیس جمهور پیگیر حل این مشکل بوده است؛ همچنین هفته گذشته معاون اول رییس جمهور نیز جلسه‌ای با شرکت‌های خودروساز و سازمان ملی استاندارد برگزار کرد.

محسنی اضافه کرد: روز چهارشنبه نهم اسفند نیز این پیگیری‌ها به جلسه هیات دولت رسید و رئیس جمهور شخصاً پیگیر حل این مشکل شد.

مدیر کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی ابراز امیدواری کرد که مشکل تولید پژو پارس به زودی حل شود.

محسنی، مشکل دیگر را مربوط به شرکت سایپا و تولید خودرو ساینا اعلام کرد و در این باره گفت: تمام افرادی که برای دریافت خودروی ساینا ثبت‌نام کرده بودند و دریافت خودروی آن‌ها به تعویق افتاده بود، تا پایان سال خودرو‌های خود را تحویل خواهند گرفت.

وی اضافه کرد: افرادی که متقاضی دریافت خودرو ساینا دوگانه سوز بودند به دلیل مشکل در تامین یک یا دو قطعه، قدری با تاخیر خودرو‌های خود را در فصل بهار تحویل خواهند گرفت البته این خودرو‌ها مشمول افزایش قیمت در سال آینده نخواهند بود.

روز گذشته نیز مهدی اسلام پناه رئیس سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: تولید خودرو پارس تا مشخص شدن نتایج مرکز آزمون بین المللی استاندارد، در سال آینده ادامه خواهد داشت.

اسلام‌پناه اظهار داشت: ما در شورای عالی استاندارد روی قانون و مقررات فنی تمرکز داریم و تلاشمان این بوده که خودروسازان را متعهد به اصلاح، بهبود عیوب فنی در حوزه ایمنی و کیفیت کنیم که خودروی پژو پارس هم از جمله آن‌ها است.

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: برای رفع دغدغه ثبت‌نام کنندگان، تولید کننده باید در چند شیفت با ترافیک بالا به تولید بپردازد و دغدغه مصرف کنندگان را برطرف کند؛ از این رو همانطور که به تولید کننده فرصت داده بودیم که تولید خودش را ادامه دهد با اخذ تعهداتی این فرصت را همچنان ادامه دادیم تا نتایج مرکز آزمون بین المللی از بابت تست‌هایی که از آن‌ها خواسته ایم واصل شود.

وی اضافه کرد: نتایج آزمون استاندارد فروردین ماه ۱۴۰۳ مشخص می‌شود.

این در حالیست که ۲۴ دی ماه رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با تاکید بر قانون استاندارد‌های اجباری در صنعت خودرو، گفت: قطعا این قانون اجرا می‌شود و تولید کنندگان باید خود را با قوانین استاندارد انطباق دهند و گروه صنعتی ایران خودرو هم تا نیمه اسفندماه سال مجوز تولید خواهد داشت و پس از آن برابر قانون عمل خواهد شد.

پس از مدتی مدیرعامل ایران خودرو از رایزنی با سازمان استاندارد برای تدوام تولید تا پایان امسال خبرداد و گفت: برای سال آینده اگر مجوز تولید با استاندارد‌های فعلی صادر نشود، خودروی جایگزین با استاندارد‌های بهتر برای مشتریان در نظر خواهیم گرفت.

منوچهر منطقی معاون وزیر صمت نیز مدتی پیش از تداوم توید پژو پارس خبرداده بود و در این رابطه گفته بود با توافقاتی که در سطح دولت انجام شد، مقرر شد که تولید پژوپارس متوقف نشود و ادامه یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->