پیش‌بینی بورس فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) واریز ۱۲۰۰ میلیارد تومان سود برای ۱۶۳ هزار سهام‌دار بورس در هفته دوم خرداد ۱۴۰۴ ناوگان فعال هواپیمایی هما با تعمیر ۳ هواپیمای زمین‌گیر به ۱۷ فروند رسید مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ثبت رکورد مصرف ۸۰۱ میلیون لیتر بنزین در تعطیلات هفته گذشته (۱۲ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد سازمان حمایت به تصمیم ایران خودرو برای افزایش قیمت واکنش نشان داد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف مزرعه استخراج رمز ارز در یک کارگاه ریخته‌گری در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هر دقیقه یک وام تُپل کاهش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سهند ۶۹۵ میلیون تومان شد نارضایتی دامداران و مردم از افزایش دوباره قیمت لبنیات + جدول قیمت خودروی خارجی ۲ میلیاردی، در ایران ۷ میلیارد تومان فروخته می‌شود | بازار خودرو در انتظار نتایج مذاکرات قیمت موبایل‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چقدر است؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مرز ۳ میلیونی شاخص کل حفظ شد | نجات بورس از ریزش شدید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ایران‌خودرو و سایپا خواستار افزایش قیمت محصولات خود شدند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه «نان» اعلام شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + میزان نقدینگی مورد نیاز تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آغاز «پیش‌فروش ارز» بانک مرکزی از چهارشنبه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار تومان استاندار خراسان رضوی: با دیپلماسی هدفمند اقتصادی و استانی می‌توانیم دستاورد‌های بزرگی برای صادرات داشته باشیم قیمت لوازم خانگی چند درصد افزایش یافت؟ فروش ویژه سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + قیمت و زمان تحویل خودرو اقلام ممنوعه در پروازهای داخلی و خارجی کدام‌اند؟ کاهش قیمت لوبیاچیتی و لوبیاقرمز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) بانک چین برای هفتمین ماه متوالی، بازهم طلا خرید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه تمام در مشهد به چه قیمتی رسید؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت خرداد ۱۴۰۴ نان در تهران اعلام شد + جدول کاهش قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش ۵۰ مگاوات برق با اصلاح استاندارد کولر آبی

  • کد خبر: ۲۲۰۸۵۳
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱
کاهش ۵۰ مگاوات برق با اصلاح استاندارد کولر آبی
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: وزارت نیرو قراردادی را با کمک دستگاه‌های تخصصی بست که کولر‌های آبی کم‌مصرف را حمایت می‌کنند و در این صورت۵۰ درصد مصرف انرژی کاهش پیدا می‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی اسلام پناه تریح کرد: در سال ۱۴۰۲، در رابطه با لوازم خانگی، در بحث واردات  نشان‌های پلاس را ارتقاء دادیم.در حوزه واردات خیلی تنظیم گری درستی نمی‌شد یعنی به راحتی لوازم پر مصرف وارد می‌شد و انرژی زیادی از کشور از این بابت هدر می‌رفت.ما این درجه ها را به ۲ پلاس و ۳ پلاس ارتقاء دادیم.

وی افزود: در بحث کالا‌هایی مثل کولر آبی، موتور‌های کولر آبی را با استاندارد‌های جدید تدوین کردیم که وزارت نیرو قراردادی را با کمک دستگاه‌های تخصصی بست که کولر‌های آبی کم‌مصرف را حمایت می‌کنند و در این صورت۵۰ درصد مصرف انرژی کاهش پیدا می‌کند. پیش بینی وزارت نیرو این است که طی بازه چهار تا پنج سال، سه هزار مگاوات ما صرفه جویی در مصرف را در این حوزه خواهیم داشت. 

رئیس سازمان استاندارد گفت: دیگر همه سعی و تلاشمان را نباید بگذاریم در حوزه تولید، باید بتوانیم مصرف را هم مدیریت کنیم، مصرف و تولید باهم متعادل شوند، لذا این کار هم با کمک وزارت نیرو در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

اسلام پناه افزود: تابستانی که پیش رو خواهیم داشت، کولر‌های کم مصرف با موتور‌های جدید استاندارد وارد بازار می‌شود و مردم می‌توانند اینها را خریداری کنند که اثر خود را در حوزه انرژی و مصرف برق خواهد گذاشت. در حال حاضر با توجه به استاندارد تعریف شده به صنایع کولرساز، خط‌ های تولید این موتور‌ها ایجاد شده و امیدواریم که تا تابستان آتی با تعویض موتور کولر‌های فرسوده و جایگزینی موتور‌های پربازده، امکان ۵۰ مگاوات کاهش مصرف در این حوزه را داشته باشیم که میزان مصرف قابل توجهی است.

او تصریح کرد:ما سال ۱۴۰۲ چندین سامانه  را راه اندازی کردیم که یکی از آنها؛ سامانه مردم‌دار بود، سامانه کدگذاری مشتقات نفتی بود، این هم سامانه بسیار مهمی است که کمتر به آن پرداخته شد.

رئیس سازمان استاندارد گفت: سامانه حمل نمونه بود، برای نمونه‌های خاص که بالأخره از یک ارزش اقتصادی بالایی برخوردار است. سامانه درگاه امن پرداخت بود که این سامانه رابطه بین شرکت‌های بازرسی و صاحبین کالا را قطع می‌کند، طبق آن چیزی که بار‌ها و بار‌ها مطالبه بوده، این سامانه راه اندازی شد. سامانه آزمایش برخط مرکز ملی تأیید صلاحیت بود.

اسلام پناه گفت:همچنین در سال ۱۴۰۲ زمان رسوب کالا در گمرک را ۵۰ درصد به عنوان دستگاه پاسخ دهنده کاهش دادیم، این برابر آمار رسمی است که وزارت اقتصاد اجرا کرده ۵۰ درصد است.
منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->