جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سجده‌های قدرت

  • کد خبر: ۲۲۰۶۵۴
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰
سجده‌های قدرت
کاوه گلستان عکاس فقید و بزرگ ایرانی که همین چند روز پیش سالگرد فقدانش بود. در صحنه‌های ملتهب فراوانی از انقلاب تا جنگ حضور داشت و عاقبت در سلیمانیه عراق در جریان حمله آمریکا کشته شد.

کاوه گلستان عکاس فقید و بزرگ ایرانی که همین چند روز پیش سالگرد فقدانش بود. در صحنه‌های ملتهب فراوانی از انقلاب تا جنگ حضور داشت و عاقبت در سلیمانیه عراق در جریان حمله آمریکا کشته شد.

از او نقل قول مشهوری وجود دارد که می‌گوید: من می‌خواهم صحنه‌هایی را به تو نشان دهم که مثل سیلی به صورتت بخورد و امنیت تو را خدشه دار کند و به خطر بیندازد. می‌توانی نگاه نکنی، می‌توانی خاموش باشی، می‌توانی هویت خود را پنهان کنی مثل قاتل ها، اما نمی‌توانی جلو حقیقت را بگیری، هیچ کس نمی‌تواند. ماه رمضان به روز‌های پایانی خود نزدیک است و در حالی که مسلمانان در سرتاسر دنیا برای جشن عید فطر آماده می‌شوند، بخشی از مسلمانان در باریکه غزه متفاوت‌ترین ایام روزه داری و ماه رمضان خود را تجربه می‌کنند.

 گاه برخی تصاویر و عکس‌هایی از این گوشه جهان منتشر می‌شود که گویا از جهانی ابزورد و آخرالزمانی می‌آیند. از جغرافیایی که انگار منتسب و متعلق به این کره خاکی نیست. تصاویری که هرکدام می‌توانند روح هر بیننده که از وجدان بشری برخوردار است را خش بیندازد. عکس‌های منتشر شده از آخرین جمعه ماه رمضان از همان دست عکس‌هایی است که توان بی تفاوت بودن و گذر را از بیننده می‌گیرد.

طی حملات هولناک اسرائیل مسجد بزرگ و باشکوه الفاروق در شهر رفح به تلی از ویرانه‌های خشت و سیمان تبدیل شد، اما برگزاری نماز جمعه آخر ماه رمضان بازماندگان غزه در کنار و میانه این ویرانه‌ها قاب‌های ماندگاری برای وجدان خفته تاریخ خلق کرد. عکس عابد زاغوت عکاس خبرگزاری آنادولی از این اتفاق، آیرونی و تعارض درگیرانه عمیقی را برای مخاطب به همراه دارد.

از یک سو در نیمه کادر بقایای افتاده گلدسته‌ها و پیکره تخریب شده مسجد، طعم نگاه مخاطب را تلخ می‌کند و از یک سو در نیمه دیگر کادر جمعیت نمازگزار رو به معبود خویش سجده کرده و دست به تحقیر جهانی زده است که به وحشی‌ترین و ظالمانه‌ترین شکل ممکن در حال گرفتن زندگی و حق حیات یکایک آن‌ها ست. این تصویر نمایشی است از قدرت ایمان و همبستگی برای پرورش امید در دل تاریک‌ترین لحظات. همان سیلی محکم و همان حقیقتی که نمی‌توان کتمانش کرد یا جلودارش بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->