۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | لزوم تحول در نظام بیمه سلامت مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد! ایران، رکورددار تجویز و مصرف دارو در دنیا | عوارض مصرف بی‌رویه دارو هشدار درباره عرضه غیرقانونی قرص برنج در عطاری‌ها اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد
سرخط خبرها

بیش از ۴۵ درصد موارد مرگ ناشی از بیماری‌های غیر واگیر به بیماری‌های قلب و عروق مربوط می‌شود + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۱۳۴۹
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
بیش از ۴۵ درصد موارد مرگ ناشی از بیماری‌های غیر واگیر به بیماری‌های قلب و عروق مربوط می‌شود + فیلم
معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از ۴۵ درصد موارد مرگ ناشی از بیماری‌های غیر واگیر به بیماری‌های قلب و عروق مربوط می‌شود، بنابراین باید اهمیت دوچندانی به نقش پیشگیری در بیماری‌های قلب و عروق داشته باشیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حسین فرشیدی امروز ۲۴ فروردین‌ماه در کنگره بین‌المللی بیماری‌های مادرزادی قلب کاسپین که در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه بیشترین آمار مرگ‌ومیر و از کارافتادگی ما به بیماری‌های قلب و عروق برمی‌گردد.

وی افزود: امروز بیش از ۴۵ درصد موارد مرگ ناشی از بیماری‌های غیر واگیر به بیماری‌های قلب و عروق مربوط می‌شود، بنابراین باید اهمیت دوچندانی به نقش پیشگیری در بیماری‌های قلب و عروق داشته باشیم.

فرشیدی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ پویش ملی سلامت را راه‌اندازی کردیم، عنوان کرد: این پویش به دو عامل خطر مهم فشار خون و دیابت توجه دارد. حاصل این پویش نشان داد ما در یک موضوع مشکل داریم و آن هم سواد سلامت و آگاهی نسبت به عوامل خطرآفرین است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: ما در شرایطی قرار داریم که همه شاهد تنش‌آفرینی رژیم کودک‌کش اسرائیل در منطقه هستیم. این موضوع باعث می‌شود مناسبت‌های بین‌المللی ما نیز تحت تاثیر قرار گیرد، اما در این شرایط بزرگوارانی دعوت مشهدی‌ها را لبیک گفتند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها وظیفه تولید علم را دارند، تصریح کرد: مراکز تحقیقاتی و انجمن‌های علمی نیز باید در کنار دانشگاه‌ها باید مشکلات سلامت را حل کنند. شبکه‌های تحقیقاتی نیز باید در کنار هم برای مشکلات مردم راهکار پیدا کنند. بیش از ۲۰ استان ما در این همایش همکاری دارد. ما باید موسسات علمی را برای حل مشکلات سلامت مردم در کنار هم داشته باشیم.

فرشیدی گفت: مشهد از نظر سلامت بین‌المللی در کشور نقش پررنگی دارد و ما شاهد حضور مسافران خارجی زیادی در طی سال در مشهد هستیم که می‌توانند خدمات بین‌المللی را بهتر اجرا کنند. مشهد یکی از قطب‌های بسیار مهم پذیرش بیماری‌های بین‌المللی است که این همایش‌ها می‌توانند این بخش را تقویت کند.

کنگره قلب کاسپین نقطه شروع یک خیز علمی در حوزه قلب و عروق است

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست‌جمهوری گفت: کنگره بین‌المللی بیماری‌های مادرزادی قلب کاسپین نقطه شروع بسیار خوبی برای یک خیز علمی در حوزه قلب و عروق در کشور است.

شقایق حق‌جو امروز، ۲۴ فروردین‌ماه، در کنگره بین‌المللی بیماری‌های مادرزادی قلب کاسپین که در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این کنگره فرصت بسیار بزرگی برای شبکه‌سازی بین متخصصان این حوزه است که می‌توانند تجارب خود را در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی و حوزه‌های تشخیصی، درمانی و پیشگیرانه در سراسر دنیا با هم به اشتراک بگذارند تا ظرفیت جدیدی برای مدیریت بیماری‌های قلب و عروق در کشور، منطقه و جهان خلق شود.

وی با بیان اینکه بیماری‌های قلب و عروق در دنیا و کشور یکی از مهم‌ترین و شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر هستند، عنوان کرد: این بیماری‌ها همیشه در رتبه اول یا دوم علت مرگ‌ومیر در جهان قرار دارند. بخش قابل توجهی با مداخلات مختلف داخلی و جراحی قابل پیشگیری است که می‌توانیم عمر مردم را ذخیره و از ناتوانی‌های متعاقب حمله‌های قلبی پیشگیری کنیم. امیدوارم این کنگره نقطه شروع بسیار خوبی برای یک خیز علمی در حوزه قلب و عروق در کشور باشد.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست‌جمهوری بیان کرد: مرد بودن یک عامل خطر ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق و مرگ‌ومیر ناشی از آن است. اگر کسی در سن قبل از ۴۵ سالگی دچار اولین علامت قلب و عروقی شود می‌گوییم دچار بیماری زودرس قلب و عروق شده است. همه تلاش ما در نظام سلامت بر این است که این بیماری‌ها زودتر تشخیص و درمان شوند تا منجر به عواقب و عوارض انتهایی آن نشوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->