فرهاد مشیری، هنرمند سرشناس، درگذشت «پلنگ آناتولی» برای شبکه نمایش دوبله شد ادامه پخش «حسینیه تهران» در دهه دوم محرم + زمان پخش پخش فیلم «۱۴۰۸» هافستورم در تلویزیون از امشب (۲۷ تیر ۱۴۰۳) «پیر پسر» لیلا حاتمی و حامد بهداد در ایرلند برگزیده شد فراخوان جشنواره مشترک نقاشان ایران و روسیه اعلام شد معرفی کتاب | درباره کتاب «پنداشت تربیت» اثر جودیت ریچ هریس درباره نقش «جانی دپ» در فیلم «کارناوال در پایان روزها» نقاشی‌های خیره‌کننده از زندگی روزمره مردم در مقبره چینی + عکس پروژه مسکن هنرمندان چه زمانی به بهره‌برداری می‌رسد؟ وزیر ارشاد: حداکثر حمایت از هنرمندان ممنوع الکار انجام شده است | جایی که هنرمندان خطا کردند، هم حمایت کردیم توضیحات دبیر شورای صنفی نمایش درباره ابهامات آیین‌نامه اکران سال ۱۴۰۳ | از دعوا بر سر اکران ۱۰ فیلم کمدی تا اجبار در دادن حق وتو غلبه بازار بر هنر، کتیبه نویسی را از عیار انداخته است رئالیتی شوی «شکارچی» از شبکه خانگی + جزئیات «زینب (س) اسیری رفت و ما بر جای بودیم» | کم‌توجهی به زنان کربلا و بانوان دفاع مقدس در ادبیات فارسی آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره نانو و رسانه ۱۴۰۳+ جزئیات
سرخط خبرها

«مجید فروغی» روزنامه‌نگار و فعال رسانه درگذشت + علت فوت

  • کد خبر: ۲۲۱۴۲۱
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷
«مجید فروغی» روزنامه‌نگار و فعال رسانه درگذشت + علت فوت
مجید فروغی، مدرس روزنامه نگار و فعال حوزه رسانه و هنر درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجید فروغی از جمله فعالان رسانه بود که در حوزه روابط عمومی نیز فعالیت می‌کرد که پنج شنبه ۲۳ فروردین‌ماه به هنگام کوهنوردی درگذشت.

رحیم فروغی، برادرش، درباره علت فوت مجید فروغی گفت: ما صبح پنج شنبه همراه با مجید به کوهنوری رفته بودیم. ما از صبح زود به کوه رفتیم و در هنگام بازگشت، حال مجید بد شد.

او سابقه بیماری قلبی هم داشت ولی دیگر در این زمینه مشکل جدی نداشت و دیروز هم حالش کاملا خوب بود و از کوهنوردی و دیدن طبیعت و هوای خوب لذت می‌برد تا اینکه در بازگشت از کوه، حالش بد شد و متاسفانه به دلیل وزش باد، هلی کوپتر اورژانس، امکان نشستن نداشت و امداد آتش نشانی هم با تاخیر به ما رسید و متاسفانه مجید درگذشت.

او درباره زمان مراسم خاکسپاری نیز گفت: فعلا مشغول هماهنگی هستیم و هنوز زمان دقیق خاکسپاری مشخص نیست ولی به زودی معلوم می‌شود و اطلاع‌رسانی می‌کنیم.

مجید فروغی، متولد سال ۱۳۵۶ بود که در کنار فعالیت‌های پژوهشی و رسانه‌ای متعدد در عرصه فرهنگ و هنر، مدیریت روابط‌عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیریت روابط‌عمومی جشنواره‌های ملی و بین‌المللی عرصه فرهنگ و هنر و مدیریت روابط‌عمومی دفتر هنر‌های تجسمی را به عهده داشت.

او که دانشجوی آخرین سال‌های دوره دکترای علوم ارتباطات بود، همزمان با فعالیت‌های اجرایی، در رشته روابط‌عمومی و خبرنگاری نیز تدریس می‌کرد.

منبع: ایسنا

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->