امیر حسین رستمی: دقیقه ۹۰ به لیسانسه‌ها اضافه شدم روزنامه خراسان در فهرست میراث منقول ملی ثبت شد واکنش تهیه‌کننده سووشون به تاخیر در پخش قسمت چهارم این سریال «کارناوال» هم به جمع برنامه‌های توقیفی پیوست مدیر عالی حرم مطهر رضوی در بازدید از مؤسسه شهرآرا مطرح کرد: شهرآرا، صدای شهر امام‌رضا(ع) در سطح ملی و فراملی + فیلم جیمز کامرون: ساخت «آواتار» برای پول نبود پیام تبریک رئیس سازمان صداوسیما به مناسبت روز خبرنگار جدیدترین خبر سلامتی اکبر عبدی از زبان خودش (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بازیگر سریال «خاندان اژدها» به «جنگ ستارگان» پیوست زمان پخش سریال عملیات مهندسی + تیزر اجرای یک تئاتر توسط کانون پرورش فکری کودکان در عراق «رویاشهر» ۲۰ میلیاردی شد فیلم مرد عینکی امشب (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) در «هفت» نقد می‌شود پیام قالیباف به مناسبت روز خبرنگار | مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد آخرین وضعیت سلامتی اکبر عبدی از زبان دخترش خبرنگاری دل می‌خواهد ده‌نمکی: اکبر عبدی بزودی مرخص می‌شود خبرنگاران، حافظان حافظه جمعی یک ملت هستند پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار خبرنگار، صدای حقیقت؛ از خیابان‌های وطن تا ویرانه‌های غزه
سرخط خبرها

ارایه رایگان دستاورد‌های نوازندگان خراسان رضوی در دوران قرنطینه

  • کد خبر: ۲۲۱۶۹
  • ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۴
ارایه رایگان دستاورد‌های نوازندگان خراسان رضوی در دوران قرنطینه
جمع زیادی از نوازندگان و خوانندگان موسیقی مقامی، سنتی و پاپ خراسان رضوی برای ترغیب مردم به ماندن در خانه به منظور مقابله با شیوع کرونا و پر کردن اوقات آنان به ارایه رایگان دستاوردهای خود در فضای مجازی پرداختند.
به گزارش شهرآرانیوز، رییس انجمن موسیقی خراسان رضوی گفت: گروه‌های موسیقی و نوازندگان و خوانندگان انفرادی به صورت خودجوش ضمن ارسال پیام "ماندن در خانه" به اجرای هنر‌های خود در فضای مجازی پرداخته‌اند.

مجتبی قیطاقی افزود: برخی از گروه‌های موسیقی در راستای ایفای مسوولیت اجتماعی و فرهنگی خود به صورت خودجوش آثاری را آماده نموده و برای خداقوت گفتن و تقویت روحیه کارکنان شهرداری، بیماران، کادر پزشکی و درمانی در فضای مجازی ارایه کرده‌اند.

وی اظهار داشت: همه نوع موسیقی در فضای مجازی توسط افراد و گروه‌های مختلف از خراسان رضوی ارایه می‌شود و حتی آثاری که پیش از این بارگذاری آن‌ها مشمول پرداخت هزینه بوده هم اکنون به صورت رایگان در دسترس عموم قرار گرفته است.

رییس انجمن موسیقی خراسان رضوی گفت: به عنوان مثال آلبوم موسیقی و آواز "خراسانیات" که دستاورد دو هنرمند خراسانی یعنی محمد رضا شجریان و مرحوم پرویز مشکاتیان است از جمله آثاری است که از حدود یک ماه قبل تاکنون بارگذاری اش در فضای مجازی رایگان شده است.

قیطاقی افزود: اگر امروز بخشی از مردم خطر ناشی از شیوع کرونا را درک نکرده و به بیرون از خانه و سفر می‌روند به دلیل ضعف فعالان فرهنگی و هنری در انتقال پیام بزرگان کشورمان و تبیین مفاهیم فرهنگی در این بخش بوده است.

وی ادامه داد: بسیاری از فعالان فرهنگی و هنری در سال‌های قبل فرصت زیادی داشتند تا در قالب هنر با ارایه پیام‌های رفتاری و اخلاقی به مردم یاد دهند که "بنی آدم اعضای یک پیکرند"، اما این کوتاهی باعث شده است که امروز مردم مفهوم خطر و شرایط بحرانی را درک نکنند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->