پنجمین دوره جایزه ادبی محمد قهرمان با محوریت سبک هندی در خراسان برگزار شد درباره محمدحسام نجف زاده، بازیگر نقش پسر اوس‌موسی در سریال پایتخت | فقط نقش خودم را بازی می‌کنم بازگشت «آن شرلی» خاطره‌انگیز به تلویزیون دور جدید اپرای «شیدا» پرواز هما، روی صحنه می‌رود فیلم سینمایی شهرک در راه نخستین دوره جشنواره «سینمای ایران، ورای مرزها» اکران فیلم‌های نوری بیلگه جیلان در سینماهای هنرو تجربه انیمیشن «یوز» در راه سینما دبیر بیست‌ودومین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی منصوب شد آخرین وضعیت عمومی عنایت‌الله بخشی در بیمارستان + عکس آغاز تور کنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی اجرای نمایش «پل» در سالن بهار مشهد | عبوری خاموش از لبه‌های تنهایی علی نصیریان با فیلم سینمایی نوروز در راه لهستان تهمینه میلانی دبیر نخستین دوره جشن «نگاه» شد ترجمه رمان‌های «آوارگی‌ها» و «مخاطبِ خاص» منتشر شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ کوین اسپیسی فیلم سینمایی محافظان را کارگردانی کرد
سرخط خبرها

محمدرضا شجریان در بهترین وضعیت درمانی است/تکذیب مجدد شایعات مجازی

  • کد خبر: ۲۴۴۰۹
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۰
محمدرضا شجریان در بهترین وضعیت درمانی است/تکذیب مجدد شایعات مجازی
هماهنگ‌کننده گروه پزشکان معالج محمدرضا شجریان ضمن تکذیب خبر‌هایی که برای چندمین‌بار طی شب گذشته در فضای مجازی درباره درگذشت این هنرمند منتشر شد، به شایعه‌پراکنان این اخبار کذب هشدار داد.
به گزارش شهرآرانیوز، حسن عباس از پزشکان و دوستان نزدیک محمدرضا شجریان، در پی انتشار مطالبی با موضوع درگذشت این هنرمند در صفحات مجازی  گفت: بنده از جمله افرادی هستم که طی سال‌های اخیر به‌عنوان یکی از نزدیک‌ترین آشنایان و دوستان استاد شجریان از نزدیک در جریان معالجه و مراحل درمانی این هنرمند هستم؛ بنابراین برای بار چندم تقاضا می‌کنم که مردم و علاقه‌مندان استاد فقط با استناد به اخبار خبرگزاری‌های رسمی و یا صفحه شخصی همایون شجریان در اینستاگرام که تیک آبی خورده پیگیر حال ایشان باشند.

وی با تاکید بر تکذیب خبر فوت محمدرضا شجریان که از شب گذشته در توئیتر منتشر شد، افزود: نمی‌دانم این افراد یا اشخاص که نام‌های ناآشنا هم دارند و در صفحه‌های مجازی نسبت به انتشار چنین اخباری اقدام می‌کنند، آیا در جریان هستند که انتشار چنین اخباری قابلیت پیگیری قضائی از طریق تیم حقوقی و خانواده استاد شجریان را دارد؟ پس برای چندمین‌بار به این افراد هشدار می‌دهم در جهت تشویش اذهان عمومی اقدامات این چنینی را انجام ندهند. از مردم عزیز هم می‌خواهم که اخبار مربوط به اوضاع جسمانی استاد را از منابع رسمی پیگیری کنند.

عباسی درباره آخرین وضعیت جسمانی محمدرضا شجریان تا ساعت ۲۳:۳۰ روز یکشنبه ۳۱ فروردین ماه توضیح داد: من طی روز‌های اخیر و بعد از مرخصی ایشان از بیمارستان تقریباً روزی دو بار در جریان اوضاع درمانی اش قرار می‌گیرم و باید بگویم خوشبختانه حال او اکنون از هر زمان دیگری بهتر شده و ما به‌شدت روی ماجرای درمان استاد کنترل کامل داریم و علاقه‌مندان بدانند هر زمان هر خبر جدیدی باشد با آن‌ها در میان خواهیم گذاشت.

محمدرضا شجریان که از روز سوم اسفندماه سال ۹۷ در بیمارستان جم تهران بستری شد، همزمان با تعطیلات نوروزی، در روز ۵ فروردین‌ماه ۹۹ از بیمارستان مرخص و ادامه مراقبت از این هنرمند در منزل پیگیری می‌شود.
 
منبع:مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->