اولین ویدیو از رابط کاربری One UI 8 سامسونگ منتشر شد + فیلم جیمز وب شواهدی از حیات فرازمینی در فاصله ۱۲۴ سال نوری زمین کشف کرده است گلکسی M56 سامسونگ معرفی شد + مشخصات و قیمت یک میلیون و ۱۲۲ هزار شماره تلفن فعال در مشهد وجود دارد| ایجاد ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری جدید در سال ۱۴۰۴ بالاخره توکن «پاوز» لیست شد + قیمت و آموزش برداشت نگاهی به اکوسیستم استارتاپی در خراسان رضوی | فرازونشیب‌های یک قطب نوآوری دانشجویان از امروز (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) می‌توانند برای بیمه موبایل و لپ‌تاپ ثبت‌نام کنند کیتی پری و ۵ زن دیگر در مأموریتی کاملا زنانه به فضا رفتند + فیلم ایران آماده است با کمک کشورهای همسایه منظومه ماهواره اینترنتی بسازد اسناد تازه‌منتشرشده سیا از حمله تلافی‌جویانه آدم فضایی‌ها به نظامیان شوروی افزایش قیمت پلی استیشن ۵ در بازار‌های جهانی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاهش سود بازرگانی گوشی موبایل بعد از تغییر نرخ محاسباتی ارز برای واردات کالا محبوبیت ایلان ماسک در آمریکا به‌شدت رو به کاهش است فصل دوم سریال لست آف آس (The Last of Us ۲) در چه لوکیشن‎‌هایی فیلمبرداری شده است؟ ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد
سرخط خبرها

بزرگ‌ترین خطری که پرواز‌های طولانی‌مدت برای بدن شما دارد

  • کد خبر: ۲۲۲۰۹۶
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۳
بزرگ‌ترین خطری که پرواز‌های طولانی‌مدت برای بدن شما دارد
فکر می‌کنید بزرگترین خطری که پرواز‌های طولانی مدت برای بدن شما به وجود می‌آورد چیست؟

شهرآرانیوز - با نشستن بیش از حد، سیستم گوارش شما نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد، زیرا حرکت غذا در مسیر خود در روده‌ها کند می‌شود. مانیاک می‌گوید: «اگر کم‌تحرک هستید، به این معنی است که روده‌های خود را به خوبی تحریک نمی‌کنید. این یکی از دلایلی است که ما سعی می‌کنیم بیماران را به سرعت پس از جراحی بیدار کنیم تا راه بروند. همچنین راه رفتن برای گردش خون و بهبود زخم نیز مفید است.»

لیز می‌گوید، شکل نشستن در هواپیما می‌تواند حرکت دنده‌ها را محدود کند و منجر به تنفس آهسته‌تر و کم‌عمق‌تر شود. تنفس کم‌عمق می‌تواند منجر به کاهش دریافت اکسیژن شود و این می‌تواند باعث تار شدن افکار، سرگیجه و حتی خستگی گردد.

لیز می‌گوید رفلاکس معده نیز می‌تواند ناشی از چنین وضعیتی باشد و پتانسیل ایجاد حالت تهوع را دارد.

مانیاک معتقد است هر حالت تهوع یا بیماری حرکتی بالقوه ناشی از تلاطم کوتاه‌مدت هواپیما است، زیرا خلبانان سعی می‌کنند در اسرع وقت از مناطق متلاطم منحرف شوند. او می‌گوید: «مشکل حرکتی ما در این وضعیت تقریباً بلافاصله با تثبیت محیط از بین می‌رود.»

ترومبوز سیاهرگی عمقی و لخته شدن خون در هواپیما

تا حد زیادی، بزرگترین خطری که برای بدن شما در پرواز‌های طولانی مدت وجود دارد، مشکلی است که می‌تواند وقتی روی زمین نیز هستید تأثیر خود را ادامه دهد. 

قره‌باغیان می‌گوید: «بدترین چیز برای بدن، ترومبوز سیاهرگی عمقی (DVT) یا لخته‌شدن خون در پا‌هاست. «اگر لخته خون از پا‌های شما به ریه‌های شما برود، می‌تواند به یک مشکل تهدیدکننده برای زندگی شما تبدیل شود.»

مانیاک نیز معتقد است: «علائم DVT شامل تورم، ضربان یا درد در یک پاست. درد به این دلیل رخ می‌دهد که شما مانع از جریان خون و بازگشت آن به قلب شده‌اید. سیاهرگ‌های درگیر متورم و باعث ایجاد درد می‌شوند.»

مانیاک که خودش پس از تجربه لخته‌شدن خون پس از پرواز در اقیانوس اطلس متوجه شد که به اختلال انعقاد خون ارثی مبتلا شده است، می‌گوید عوامل متعددی وجود دارد که می‌تواند مسافران پرواز را مستعد DVT کند.

او می‌گوید: «این عوامل شامل سابقه خانوادگی لخته‌شدن خون، باردار بودن یا به تازگی زایمان کردن، ابتلا به سرطان یا تحت درمان فعال بودن به این بیماری یا حتی به تازگی پشت سر گذاشتن آن است، همچنین مصرف قرص‌های کنترل کننده بارداری نیز می‌تواند فرد را مستعد این بیماری کند.»

برخی از کار‌هایی که می‌توانید در طول پرواز برای جلوگیری از تجمع خون در قسمت پایینی بدن خود انجام دهید، بلند شدن برای راه رفتن در راهرو‌ها هر یک ساعت یا کمتر در طول پرواز، بلند کردن پاشنه در هنگام نشستن روی صندلی و پوشیدن جوراب فشار است که گردش خون را در پا‌ها بهبود می‌بخشد و از جمع‌شدن خون در قسمت‌های پایینی بدن جلوگیری می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->