ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

بزرگ‌ترین خطری که پرواز‌های طولانی‌مدت برای بدن شما دارد

  • کد خبر: ۲۲۲۰۹۶
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۳
بزرگ‌ترین خطری که پرواز‌های طولانی‌مدت برای بدن شما دارد
فکر می‌کنید بزرگترین خطری که پرواز‌های طولانی مدت برای بدن شما به وجود می‌آورد چیست؟

شهرآرانیوز - با نشستن بیش از حد، سیستم گوارش شما نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد، زیرا حرکت غذا در مسیر خود در روده‌ها کند می‌شود. مانیاک می‌گوید: «اگر کم‌تحرک هستید، به این معنی است که روده‌های خود را به خوبی تحریک نمی‌کنید. این یکی از دلایلی است که ما سعی می‌کنیم بیماران را به سرعت پس از جراحی بیدار کنیم تا راه بروند. همچنین راه رفتن برای گردش خون و بهبود زخم نیز مفید است.»

لیز می‌گوید، شکل نشستن در هواپیما می‌تواند حرکت دنده‌ها را محدود کند و منجر به تنفس آهسته‌تر و کم‌عمق‌تر شود. تنفس کم‌عمق می‌تواند منجر به کاهش دریافت اکسیژن شود و این می‌تواند باعث تار شدن افکار، سرگیجه و حتی خستگی گردد.

لیز می‌گوید رفلاکس معده نیز می‌تواند ناشی از چنین وضعیتی باشد و پتانسیل ایجاد حالت تهوع را دارد.

مانیاک معتقد است هر حالت تهوع یا بیماری حرکتی بالقوه ناشی از تلاطم کوتاه‌مدت هواپیما است، زیرا خلبانان سعی می‌کنند در اسرع وقت از مناطق متلاطم منحرف شوند. او می‌گوید: «مشکل حرکتی ما در این وضعیت تقریباً بلافاصله با تثبیت محیط از بین می‌رود.»

ترومبوز سیاهرگی عمقی و لخته شدن خون در هواپیما

تا حد زیادی، بزرگترین خطری که برای بدن شما در پرواز‌های طولانی مدت وجود دارد، مشکلی است که می‌تواند وقتی روی زمین نیز هستید تأثیر خود را ادامه دهد. 

قره‌باغیان می‌گوید: «بدترین چیز برای بدن، ترومبوز سیاهرگی عمقی (DVT) یا لخته‌شدن خون در پا‌هاست. «اگر لخته خون از پا‌های شما به ریه‌های شما برود، می‌تواند به یک مشکل تهدیدکننده برای زندگی شما تبدیل شود.»

مانیاک نیز معتقد است: «علائم DVT شامل تورم، ضربان یا درد در یک پاست. درد به این دلیل رخ می‌دهد که شما مانع از جریان خون و بازگشت آن به قلب شده‌اید. سیاهرگ‌های درگیر متورم و باعث ایجاد درد می‌شوند.»

مانیاک که خودش پس از تجربه لخته‌شدن خون پس از پرواز در اقیانوس اطلس متوجه شد که به اختلال انعقاد خون ارثی مبتلا شده است، می‌گوید عوامل متعددی وجود دارد که می‌تواند مسافران پرواز را مستعد DVT کند.

او می‌گوید: «این عوامل شامل سابقه خانوادگی لخته‌شدن خون، باردار بودن یا به تازگی زایمان کردن، ابتلا به سرطان یا تحت درمان فعال بودن به این بیماری یا حتی به تازگی پشت سر گذاشتن آن است، همچنین مصرف قرص‌های کنترل کننده بارداری نیز می‌تواند فرد را مستعد این بیماری کند.»

برخی از کار‌هایی که می‌توانید در طول پرواز برای جلوگیری از تجمع خون در قسمت پایینی بدن خود انجام دهید، بلند شدن برای راه رفتن در راهرو‌ها هر یک ساعت یا کمتر در طول پرواز، بلند کردن پاشنه در هنگام نشستن روی صندلی و پوشیدن جوراب فشار است که گردش خون را در پا‌ها بهبود می‌بخشد و از جمع‌شدن خون در قسمت‌های پایینی بدن جلوگیری می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->