مطالعه جدید: خفاش‌ها از صدای قورباغه‌ها، طعمه‌های خوشمزه را از سمی تشخیص می‌دهند بسته‌های تخفیفی رومینگ همراه اول و ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۴ + روش فعالسازی مشخصات سرفیس پرو جدید با نمایشگر ۱۲ اینچی لو رفت گوگل به زودی به کودکان زیر ۱۳ سال اجازه استفاده از چت‌بات Gemini را می‌دهد کشف انقلابی دانشمندان درباره منشأ طلا: مگنتارها، کارخانه‌های جدید تولید عناصر گرانبها! نسخه آزمایشی One UI ۸ سامسونگ احتمالا ماه آینده منتشر می‌شود ویدئو | موتورسیکلت پرنده Volonaut که از پیشرانه جت برای پرواز استفاده می‌کند زمان انتشار بازی GTA VI به تأخیر افتاد + دلیل و تاریخ جدید هشدار اپل به کاربران آيفون: مراقب حمله جاسوس‌افزاری باشید نتیجه تحقیقات جدید: رژیم غذایی فستینگ منجر به تغییرات پویا در مغز می‌شود گوگل پلی از ابتدای سال ۲۰۲۴ تا کنون ۴۷ درصد از برنامه‌هایش را کاهش داده است جمینای گوگل احتمالا تا پایان ۲۰۲۵ با آیفون ادغام می‌شود بزرگ‌ترین ساختار کیهانی ممکن است ۵۰درصد بزرگ‌تر از آن چیزی باشد که تصور می‌کردیم نامه انجمن «فین‌تک» ایران به رئیس جمهور در اعتراض به ضرب‌الاجل بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارزی ابزارهای جدید هوش مصنوعی گوگل برای یادگیری زبان معرفی شدند گوگل زبان فارسی را به هوش مصنوعی پادکست‌ساز NotebookLM اضافه کرد ویدئوکست | اخبار علم و فناوری در هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازبین‌بردن عوارض قرص‌های لاغری و راهکار‌های علمی و مؤثر برای بازگرداندن سلامتی راهکار‌های جلوگیری از قطع اینترنت در تابستان | ارتباطات زیر سایه خاموشی‌ها دانشمندان، به‌صورت اتفاقی، فرضیه ۶۷ ساله درباره ویتامین B1 را تأیید کردند نتیجه تحقیقات جدید: ضرر استرس کاری و دود دست‌دوم سیگار برابر است!
سرخط خبرها

بزرگ‌ترین خطری که پرواز‌های طولانی‌مدت برای بدن شما دارد

  • کد خبر: ۲۲۲۰۹۶
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۳
بزرگ‌ترین خطری که پرواز‌های طولانی‌مدت برای بدن شما دارد
فکر می‌کنید بزرگترین خطری که پرواز‌های طولانی مدت برای بدن شما به وجود می‌آورد چیست؟

شهرآرانیوز - با نشستن بیش از حد، سیستم گوارش شما نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد، زیرا حرکت غذا در مسیر خود در روده‌ها کند می‌شود. مانیاک می‌گوید: «اگر کم‌تحرک هستید، به این معنی است که روده‌های خود را به خوبی تحریک نمی‌کنید. این یکی از دلایلی است که ما سعی می‌کنیم بیماران را به سرعت پس از جراحی بیدار کنیم تا راه بروند. همچنین راه رفتن برای گردش خون و بهبود زخم نیز مفید است.»

لیز می‌گوید، شکل نشستن در هواپیما می‌تواند حرکت دنده‌ها را محدود کند و منجر به تنفس آهسته‌تر و کم‌عمق‌تر شود. تنفس کم‌عمق می‌تواند منجر به کاهش دریافت اکسیژن شود و این می‌تواند باعث تار شدن افکار، سرگیجه و حتی خستگی گردد.

لیز می‌گوید رفلاکس معده نیز می‌تواند ناشی از چنین وضعیتی باشد و پتانسیل ایجاد حالت تهوع را دارد.

مانیاک معتقد است هر حالت تهوع یا بیماری حرکتی بالقوه ناشی از تلاطم کوتاه‌مدت هواپیما است، زیرا خلبانان سعی می‌کنند در اسرع وقت از مناطق متلاطم منحرف شوند. او می‌گوید: «مشکل حرکتی ما در این وضعیت تقریباً بلافاصله با تثبیت محیط از بین می‌رود.»

ترومبوز سیاهرگی عمقی و لخته شدن خون در هواپیما

تا حد زیادی، بزرگترین خطری که برای بدن شما در پرواز‌های طولانی مدت وجود دارد، مشکلی است که می‌تواند وقتی روی زمین نیز هستید تأثیر خود را ادامه دهد. 

قره‌باغیان می‌گوید: «بدترین چیز برای بدن، ترومبوز سیاهرگی عمقی (DVT) یا لخته‌شدن خون در پا‌هاست. «اگر لخته خون از پا‌های شما به ریه‌های شما برود، می‌تواند به یک مشکل تهدیدکننده برای زندگی شما تبدیل شود.»

مانیاک نیز معتقد است: «علائم DVT شامل تورم، ضربان یا درد در یک پاست. درد به این دلیل رخ می‌دهد که شما مانع از جریان خون و بازگشت آن به قلب شده‌اید. سیاهرگ‌های درگیر متورم و باعث ایجاد درد می‌شوند.»

مانیاک که خودش پس از تجربه لخته‌شدن خون پس از پرواز در اقیانوس اطلس متوجه شد که به اختلال انعقاد خون ارثی مبتلا شده است، می‌گوید عوامل متعددی وجود دارد که می‌تواند مسافران پرواز را مستعد DVT کند.

او می‌گوید: «این عوامل شامل سابقه خانوادگی لخته‌شدن خون، باردار بودن یا به تازگی زایمان کردن، ابتلا به سرطان یا تحت درمان فعال بودن به این بیماری یا حتی به تازگی پشت سر گذاشتن آن است، همچنین مصرف قرص‌های کنترل کننده بارداری نیز می‌تواند فرد را مستعد این بیماری کند.»

برخی از کار‌هایی که می‌توانید در طول پرواز برای جلوگیری از تجمع خون در قسمت پایینی بدن خود انجام دهید، بلند شدن برای راه رفتن در راهرو‌ها هر یک ساعت یا کمتر در طول پرواز، بلند کردن پاشنه در هنگام نشستن روی صندلی و پوشیدن جوراب فشار است که گردش خون را در پا‌ها بهبود می‌بخشد و از جمع‌شدن خون در قسمت‌های پایینی بدن جلوگیری می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->