برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو شهردار مشهد مقدس: جشنواره رمضان، فرصتی برای ایجاد شور و نشاط اجتماعی بود پیش بینی ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران و مجاوران به مقاصد تفرجگاهی در روز طبیعت شهردار مشهد مقدس: هدف جشنواره نورنما ایجاد حال خوب برای زائران و مجاوران است تقدیر استاندار خراسان رضوی از برگزاری جشنواره نورنما در مشهد جام رمضان شاخص‌ترین رویداد ورزشی مشهد است ویدئو| مراسم افتتاحیه نخستین رویداد ملی نورنما و جشن بزرگ عیدانه در عرصه میدان شهدا مشهد در حال برگزاری است ساماندهی بیش از ۱۱۰۰ صندوق هوشمند فطریه در مشهد مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد خبر داد: بازدید بیش از ۷ هزار نفر از باغ‌ گل‌های مشهد فعالیت ۲۴ساعته پارکینگ‌های مرکزی مشهد برای برگزاری نماز عید فطر آمادگی شهرداری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز عید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ رئیس شورای اسلامی مشهد مقدس: تقویت همدلی و نشاط اجتماعی، دستاورد سفره‌های افطاری ساده است مشهد به جمع کلانشهر‌های دارای کراس‌اُور ریلی در جهان پیوست | اتصال خطوط قطار شهری در مشهد با ایجاد ایستگاه ویژه سه‌راهی جشنواره آیین و رسوم خراسان؛ پیوند تاریخ و فرهنگ سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز طبیعت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ورود بیش از ۴۵۰ دستگاه اتوبوس در ناوگان اتوبوسرانی مشهد

  • کد خبر: ۲۲۲۵۷۲
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۵
  • ۲
ورود بیش از ۴۵۰ دستگاه اتوبوس در ناوگان اتوبوسرانی مشهد
رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: براساس مصوبات شورای اسلامی شهر، شاهد ورود بیش از ۴۵۰ دستگاه اتوبوس جدید خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید نژادحسین در گفتگویی با بیان اینکه از ابتدای فعالیت شورای ششم تاکنون، پیوسته پیگیر نوسازی و بهسازی ناوگان اتوبوسرانی بوده‌ایم، اظهارکرد: برهمین اساس، مجوز انعقاد قرارداد خرید ۴۵۰ دستگاه اتوبوس را به شهرداری دادیم.

وی گفت: این موضوع در قالب ۳ قرارداد توسط شهرداری مشهد دنبال می‌شود که قرارداد اول، منعقد شده و در مرحله آزمایش فنی و تحویل ۱۰۰ دستگاه اتوبوس و مقدمه‌سازی برای ورود آنها هستیم.

نژادحسین با بیان اینکه قرارداد دیگر، مربوط به خرید ۱۳۰ دستگاه میدل‌باس بود، افزود: ۳۰ دستگاه از این میدل‌باس‌ها تحویل شده ولی ۱۰۰ دستگاه باقی‌مانده بخاطر تحریم‌ها و نقص‌های فنی و ... امکان تحویل به شهرداری را نداشت.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: برهمین اساس، مقرر شد معادل این یکصد دستگاه میدل‌باس، ۵۹ دستگاه اتوبوس شهری خریداری و تحویل شهرداری مشهد شود.

نژادحسین با بیان اینکه در گام نخست، ۱۰ دستگاه اتوبوس از این ۵۹ دستگاه در اسفندماه سال گذشته تحویل و وارد چرخه خدمات‌رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی شد، گفت: مابقی این اتوبوس‌ها نیز ماهانه بین ۱۰ تا ۱۵ دستگاه تحویل شهرداری می‌شود؛ نقطه عطف این اتوبوس‌ها، تحویل یک دستگاه اتوبوس برقی به صورت آزمایشی در اردیبهشت‌ماه است.

وی افزود: اولویت بکارگیری این اتوبوس‌ها در مسیر‌هایی است که سرفاصله زمانی آنها بیش از حد بوده و باید این سرفاصله کاهش یابد.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌‎ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس اظهارکرد: یکی دیگر از قرارداد‌ها نیز مربوط به خرید ۲۵۰ دستگاه اتوبوس بوده که ۲۰۰ اتوبوس، ۱۲ متری و ۵۰ دستگاه نیز ۱۸ متری دو کابین است.

نژادحسین گفت: توافقات کلی روی این قرارداد صورت گرفته و امیدواریم تا نیمه اول اردیبهشت‌ماه شاهد انعقاد آن باشیم؛ روند ورود این ناوگان، از چند ماه پس از انعقاد قرارداد آغاز می‌شود.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۱
0
0
خدا خیرتون بده یه چند تایی هم برای مسیر پایانه صبا ۷۱/۱ بزارید که توی اون هوای برفی و وقتی روزه هستی و حالا هم هوای داغ تابستون زودتر بیان دعاگو تون باشیم... به خدا اینقدر شلوغ که ۲۵ دقیه بیشتر با بچه هام سر ایستگاه روز برفی که فقط منجمد شدیم منتظر بودیم و بسیار هم شلوغ شده بود اتوبوسه آمد و رفت اصلا نتونست وایسته و متاسفانه ساعت ۹ شب هم که دیگه اتوبوس نداره خداییش تو روستا هم دیگه ساعت کاریشون بیشتر شده شماها نمیخاین یه فکری بردارین؟؟؟
مسعود ندری
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۱
0
0
مبارک باشه،انشالله به سلامتی استفاده شه،این مینی بوس رو من نفهمیدم چرا ورداشتن؟!!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->