هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی بسته‌های هدیه همراه اول به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی چرا DeepSeek باعث سقوط ارزش سهام شرکت‌های هوش مصنوعی شد؟ زمان رونمایی از ناتینگ فون ۳ مشخص شد
سرخط خبرها

اندروید ۱۵ برای افزایش امنیت گوشی، اپلیکیشن‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند

  • کد خبر: ۲۲۲۶۹۵
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۹
اندروید ۱۵ برای افزایش امنیت گوشی، اپلیکیشن‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند
به نظر می‌رسد با افزوده‌شدن قابلیت امنیتی جدیدی به اندروید ۱۵، وضعیت امنیتی گوشی‌ها و تبلت‌های مبتنی بر اندروید به‌طور محسوسی ارتقا خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز - اگرچه گوگل همواره سعی دارد با پایش مستمر و دقیق اپلیکیشن‌ها توسط سیستم گوگل پلی Protect، از آلوده‌شدن دستگاه‌های اندرویدی جلوگیری کند، اما گاهاً این سیستم با خطا مواجه می‌شود و به برخی از بدافزار‌ها اجزای نصب می‌دهد.

طبق گزارش جدید مبتنی بر گفته‌های یکی از کارشناسان پروژه متن‌باز اندروید، نسخه آتی این سیستم‌عامل احتمالاً پذیرای ویژگی نوینی خواهد بود که اپلیکیشن‌های دارای عملکرد غیرعادی را جهت بهبود امنیت، قرنطینه خواهد کرد. به نظر می‌رسد که امکان قرنطینه دستی برنامه‌ها توسط کاربر وجود نخواهد داشت و این قابلیت تنها به‌شکل خودکار برای اپ‌هایی که مشکوک تلقی شوند، اعمال می‌شود. در واقع این گزینه، حد واسطی میان حذف کامل برنامه و رویکرد فعلی است که حتی با وجود شواهد کافی، اقدام خاصی از سوی سیستم صورت نمی‌گیرد و کاربر باید به‌شکل دستی اقدام به حذف برنامه کند.

آیکن اپلیکیشن‌های قرنطینه شده در اندروید ۱۵ همچنان در هوم اسکرین قابل مشاهده خواهد بود و می‌توان تنظیمات مرتبط با آنها را از قسمت اپ‌ها تغییر داد. با این حال برخی محدودیت‌ها مانند عدم نمایش نوتیفیکیشن‌های مرتبط با اپ قرنطینه شده و توقف تمام اکتیویتی‌ها اعمال می‌شود. همچنین اگر پنجره فعالی از برنامه مشکوک باز باشد، به‌حالت مخفی تبدیل خواهد شد. از دیگر محدودیت‌های وضع شده می‌توان به جلوگیری از فعال‌سازی سرویس‌های مرتبط با اپ قرنطینه توسط دیگر برنامه‌ها و عدم دریافت برودکست از سیستم یا دیگر اپ‌ها اشاره نمود.

طبق بررسی‌های صورت گرفته روی کد‌های اندروید، به نظر می‌رسد که اپلیکیشن‌های قرنطینه شده رفتار مشابه با اپ‌های غیرفعال خواهند داشت. دو دسترسی متفاوت SUSPEND_APPS و QUARANTINE_APPS برای برنامه‌های دارای رفتار غیرعادی درنظر گرفته شده است که تنها در سطوح سیستمی قابل تنظیم خواهند بود؛ در نتیجه گوگل پلی تنها برنامه‌ای است که می‌تواند روی قرارگیری سایر اپ‌ها در لیست قرنطینه نظارت داشته‌باشد.

کد مرتبط با قرنطینه کردن اپلیکیشن‌ها برای اولین‌بار در نسخه آزمایشی QPR۲ اندروید ۱۴ به چشم خورد؛ اما قابلیت مذکور فعلاً در دسترس کاربران قرار نگرفته‌است. شایان‌ذکر است که احتمال دارد قابلیت گفته شده در اندروید ۱۵ هم ارائه نشود و در نسخه‌های بعد از آن فعال شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->