چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ در جریان تیراندازی جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) قطر: نتانیاهو باید به دست عدالت سپرده شود وزارت خارجه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و کشتار خبرنگاران را به شدت محکوم کرد رسانه عبری: نتانیاهو ترکیه را هم رسما به حمله نظامی تهدید کرد سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست نتانیاهو قطر را تهدید به حمله دوباره کرد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تأکید پزشکیان و السیسی بر موضع مشترک در برابر تجاوزگری اسرائیل نتانیاهو پس از حمله به یمن گزافه گویی کرد ۱۲۷ شهید و زخمی در حملات امروز اسرائیل به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عربستان، اولین مقصد «بلینکن»

  • کد خبر: ۲۲۴۶۲۱
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۸
عربستان، اولین مقصد «بلینکن»
وزیر امور خارجه آمریکا در اولین مقصد خود در دور جدید سفر منطقه‌ای به غرب آسیا برای رایزنی درباره تحولات منطقه و جنگ غزه روز یکشنبه وارد عربستان سعودی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رویترز اعلام کرد که وزیر امور خارجه آمریکا قرار است طی سفری دو روز به عربستان با شرکت در نشست اقتصادی به میزبانی ریاض با شرکای منطقه‌ای خود درباره تحولات منطقه و آتش بس در غزه رایزنی کند.

وزارت خارجه آمریکا روز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور در یک سفر دو روزه طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری به عربستان سعودی سفر خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که قرار است وزیر امور خارجه آمریکا در سقر دو روزه قریب الوقوع به عربستان سعودی طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری با شرکت در نشستی با شرکای منطقه‌ای خود مسئله آتش بس در نوار غزه و مذاکرات بر سر آزادی اسرای اسرائیلی را از نزدیک رایزنی و بررسی کند.

پایگاه خبری النشره لبنان به نقل از خبرگزاری رویترز گزارش داد که در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است که «سفر آتی بلینکن به ریاض بر سر ارائه تضمین‌هایی برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تمرکز خواهد داشت.»

در این بیانیه تاکید شده است که «وزیر خارجه آمریکا در نشست ریاض درباره موضوعات اساسی منطقه از جمله تحولات منطقه و تلاش برای برقراری صلح و امنیت منطقه‌ای و تشکیل دولت مستقل فلسطینی با هدف تضمین امنیت اسرائیل با شرکای منطقه‌ای خود دیدار و رایزنی خواهد کرد.»

به گزارش رویترز بلینکن قرار است روز یکشنبه با سفر به عربستان سعودی با وزیران شواری همکاری خلیج فارس و همچنین در نشست اقتصادی به میزبانی ریاض دیدار و رایزنی کند.

گفتنی است که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در ابتدای این هفته به عربستان سعودی، اردن و سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->