۴ میلیون دلار برای خاموش کردن اعتراض هواداران استقلال ستاره خط میانی استقلال و پرسپولیس، خرید جدید فجرسپاسی اعتراض هواداران استقلال به هلدینگ خلیج فارس| شعار علیه دلال‌ها! ۵۰۰ هزارتومان کارت هدیه برای قهرمانی در ایران! بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران گروه بندی جام ملت‌های فوتبال زنان آسیا ۲۰۲۶ | کار سخت ملی پوشان ایران علی دایی چهارمین بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا + عکس مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد مصالحه تراکتور احسان حدادی: دوومیدانی‌کاران خاطی به ایران برمی‌گردند اوریه هنوز نمره قبولی نگرفته است محکومیت ۱۶ میلیاردی استقلال ابقای زمین تنیس سجاد برای تنیس مشهد وعده‌های تکراری برای ورزش مشهد تا کی ادامه دارد؟ تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود!
سرخط خبرها

اوسمار این دو مدافع را نمی‌خواهد

  • کد خبر: ۲۲۴۸۳۸
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۲
  • ۳
اوسمار این دو مدافع را نمی‌خواهد
سرمربی پرسپولیس تمایلی برای حفظ دو مدافع تیمش ندارد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، با نزدیک شدن به فصل نقل و انتقالات تابستانی طبیعی است که برخی از مربیان حرفه‌ای لیگ برتر از حالا به فکر این باشند که تیم بهترین را در فصل آینده ببندند. یکی از این مربیان اوسمار است که خیلی دوست دارد در پرسپولیس مانده و تیم مورد علاقه اش را ببندند. در همین راستا با خبر شدیم که او برای دفاع میانی روی فرشاد فرجی دیگر حساب نمی‌کند و تمایل دارد مرتضی پورعلی گنجی به لیست تیمش برگردد.

 همچنین برای پست دفاع چپ هم چندان راغب به حفظ علی نعمتی نیست و مدافع جوان دیگری را برای جانشینی او مدنظر دارد. در حقیقت اوسمار دنبال این است که در پست‌های مختلف بازیکنان با کیفیت تری و تاکتیک پذیرتری را در اختیار داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
فرهاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
2
2
عامل بدبختی ما در طی این لیگ بالخصوص دربی همین نعمتی فرجی اسماعیلی فر تا اینجای کار بودن
خان
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
3
3
نعمتی که بازیکن خوبیه ?خب چند مدت بهش بازی ندادن افت کرده قبل از آمدن حسن نعمتی عالی بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۲
5
0
بالاخره کمیته انضباطی.سرداررادان برگزاری مسابقات لیگ برترو.و.وهمه وهمه تلاش کردنداستقلال راازصدرجدول بکشند پایین ولی دست خدا باحق یاربود روسیاهی به حسودان ماند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->