کاهش ۸۵ دقیقه‌ای زمان تشخیص سکته مغزی با هوش مصنوعی صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک جان باختن سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور نیمی از حیوان گزیدگی‌ها در افراد زیر ۲۰ سال رخ می‌دهد تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد+جزئیات (۱۹فروردین۱۴۰۴) زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب رئیس اورژانس مشهد: ۵۰ درصد تماس‌های اورژانس، مزاحمی و اشتباهی است برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است مدیرعامل هلال احمر لرستان برکنار شد | سرپرست جدید منصوب شد شیرخشک "آپتامیل پپتی" در حال توزیع است مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از اول فروردین ۱۴۰۴ اعمال شود پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۸ استان چگونه در بهار فعالیت‌های بدنی خود را شروع کنیم؟ گزش سالانه تا ۳۰۰۰۰ نفر توسط گربه‌های خانگی قارچ‌هایی با ظاهری فریبنده، تهدیدی جدی در فصل بهار نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان درمان آلرژی با طب ایرانی
سرخط خبرها

راه هایی برای جلوگیری از افسردگی در قرنطینه

  • کد خبر: ۲۲۴۹۶
  • ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
راه هایی برای جلوگیری از افسردگی در قرنطینه
بهتر است با همان روال هر روزه رفتن به محل کار، در ساعت مشخص از خواب بیدار شوید. ما از وقتی که در خانه تنها هستیم در یک محیط اجتماعی نیستیم. این وضعیت گاهی اوقات می‌تواند مضر باشد اما می‌توانیم ترس‌ خود را رفع کرده و از این فرصت برای بازگشت به دنیای درونی خود و ارزیابی خودمان استفاده کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس گروه روانشناسی دانشگاه «استینیه» استانبول درباره افسردگی در ایام قرنطینه با تاکید بر اهمیت فعالیت بدنی و تغذیه سالم در تقویت سیستم ایمنی بدن خاطرنشان کرد که اضطراب بیش از حد در این فرآیند بر سلامت تأثیر منفی خواهد گذاشت.

پروفسور «ریتا کریسپی اولگن» درباره افسردگی ماندن در خانه، لغو برنامه‌های کاری و تفریحی و احساس محبوس شدن و کم‌حوصلگی شدید پس از شیوع ویروس کرونا در جهان به «آناتولی» گفت: «در این ایام فعالیت بدنی و تغذیه سالم در تقویت سیستم ایمنی بدن اهمیت زیادی دارد. اضطراب بیش از حد نیز بر سلامت‌مان تأثیر منفی خواهد گذاشت. همه می‌توانند تحت تأثیر کروناویروس قرار بگیرند. این بیماری با همه یکسان رفتار می‌کند. همه در حال طی کردن یک روند هستیم.

او با اشاره به گسترش و فراگیر شدن کوید-۱۹ در سراسر جهان گفت: در این دوره که بخش بزرگی از جامعه به علت شیوع این بیماری همه‌گیر به دنیای درونی خود روی آوردند، باید از این فرآیند برای کشف مجدد خود استفاده کنند.

این استاد دانشگاه با تاکید بر این که «در این ایام کرونایی و قرنطینه خانگی اخبار منفی یا ضد و نقیض رسانه‌های مجازی پیامد‌های اضطراب و افسردگی و بی‌خوابی را به همراه خواهند داشت»، بیان کرد: «وقتی اضطراب زیاد می‌شود، زندگی سخت‌تر می‌شود. افسردگی بیش از حد فشار سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. ما باید از اضطراب دوری کنیم. باید مراقب باشیم و از رسانه‌های اجتماعی به‌صورت انتخابی در این زمینه استفاده کنیم. به همین منظور می‌توانیم از برنامه‌های کاربردی در تلفن‌های هوشمند استفاده کرده و تمرینات مختلفی را انجام دهیم.»

به گفته این پزشک روانشناس «بهتر است با همان روال هر روزه رفتن به محل کار، در ساعت مشخص از خواب بیدار شوید. ما از وقتی که در خانه تنها هستیم در یک محیط اجتماعی نیستیم. این وضعیت گاهی اوقات می‌تواند مضر باشد، اما می‌توانیم ترس خود را رفع کرده و از این فرصت برای بازگشت به دنیای درونی خود و ارزیابی خودمان استفاده کنیم. باید از این دوره نامشخص و منفی معانی مثبتی به دست آوریم. شاید این دوره بتواند به ما در درک ارزش عزیزان‌مان بیشتر کمک کند و به نارضایتی‌ها پایان دهد. تصمیم بگیریم که سالم زندگی کنیم و به تغذیه خود توجه کنیم. در این راستا می‌توان اهداف جدیدی را تعیین و به جلو حرکت کرد. ممکن است مواردی وجود داشته باشد که ما آن‌ها را به تعویق انداخته و غفلت کرده‌ایم را انجام دهیم. شاید بتوانیم کتاب‌هایی را بخوانیم که پیش از این وقتی برای آن نداشته ایم. شاید بتوانیم بنویسیم، با فرزندانمان وقت بگذرانیم.»

او همچنین پیشنهاد کرد «می‌توانیم اولویت‌های خود را مرور کنیم. به عبارت دیگر، می‌توانیم از خودمان بپرسیم «آن چه تاکنون انجام داده ایم برای جامعه چقدر مفید هستند، خواسته‌های ما چیست، اولویت‌های ما چیست؟» با اندیشه اولویت‌های خود را تعیین کنیم. برای کسانی که در خانه تنها هستند پیگیری احوال دوستان، اقوام و آشنایان می‌تواند کمک زیادی کند. این تا حد زیادی باعث کاهش میزان استرس، تشویش و نگرانی‌ها در فرد می‌شود. با خانواده و دوستان خود که مدت‌هاست با آن‌ها ارتباط برقرار نکرده‌اید، از طریق تلفن و دیگر شبکه‌های اجتماعی می‌توانید صحبت کنید.»
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->