سرویس دهی رایگان ناوگان اتوبوسرانی مشهد به دانش آموزان ویژه مراسم راهپیمایی (۱۳ آبان ۱۴۰۳) سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد به راهپیمایان در ۱۳ آبان ۱۴۰۳ افزودن ۲ خط پروازی خارجی به پرواز‌های فرودگاه مشهد حذف یک‌طرفه چند ایستگاه اتوبوس در بولوار فارغ‌التحصیلان مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مشارکت مردم و حکمرانی شهری مطلوب جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۳» در باغ مشهد افتتاح شد+ویدئو شهردار مشهد مقدس: یکی از برنامه‌های مدیریت شهری ایجاد حال خوب برای مردم است اجرای گسترده دوره‌های آموزشی ویژه نانوایان مشهدی | سهمیه کلان آرد خراسان رضوی براساس سرشماری ۱۳۹۵ محاسبه می‌شود اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبر اعظم (ص) در مشهد تا دو هفته آینده به‌زودی از فاز اول آزادراه مشهد_چناران بهره‌برداری می‌شود شهردار مشهد مقدس: ایمنی و رضایت شهروندان خط قرمز مدیریت شهری است نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امسال خط بی‌آرتی بولوار توس در دستور کار قرار دارد «روز خراسان» به جای روز مشهد؟ بازگشایی و اتصال خیابان امام‌زمان(عج) به بولوار شهید احمدی در مشهد + فیلم احداث ۱۳۰ کیلومتر راه روستایی آسفالته در خراسان رضوی | ضرورت پیش‌بینی اعتبارات ملی کیفیت هوای ۶ منطقه مشهد آلوده است (۱۰ آبان ۱۴۰۳) پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی پروژه احداث مجتمع خدمات خودرویی آسکوپارس مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اداره مشهد روزانه ۱۳۰ میلیارد تومان هزینه دارد + فیلم مشهد نیازمند سرمایه‌گذاری در حوزه مسکن است آیت الله علم الهدی: حفظ اتحاد و انسجام مدیریت شهری و‌ شورای شهر مهم است
سرخط خبرها

احداث ۱۴ بوستان بزرگ در شهر مشهد | پروژه‌های زودبازده‌ برای محرومیت‌زدایی از حاشیه شهر

  • کد خبر: ۲۲۵۶۱۶
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
احداث ۱۴ بوستان بزرگ در شهر مشهد | پروژه‌های زودبازده‌ برای محرومیت‌زدایی از حاشیه شهر
در ادامه سلسله نشست‌های بی‌واسطه اعضای شورای ششم با اهالی محلات مختلف حاشیه شهر، نوبت به محله شهید خوش‌سیما رسید تا مسجد حضرت ولی‌عصر (عج) میزبان حضور حسن کریمدادی، رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر در ابتدای این دیدار تصریح کرد: از ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، آغاز فعالیت مدیریت شهری در دوره جدید با نام‌گذاری هر محله و معبر از مشهدالرضا (ع) به نام شهدا آغاز شد و پس از آن، نمایندگان مردم تصویب کردند تا با تأیید معتمدان و بزرگ‌تر‌ها در هر محله، ۱۰ میلیارد تومان اعتبار به هر محله اختصاص پیدا کند. به گفته کریمدادی، هدف از این طرح، کسب نظر مردم بود تا هر پروژه که بیشتر برای اهالی مهم باشد، در اولویت اجرا قرار گیرد.

وی افزود: پس از این هم پروژه‎های زودبازده در قالب بسته‎های ۱۵ و ۱۰ میلیاردتومانی در سال‎های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ استمرار پیدا کرد تا مردم برای توسعه محلات خود تعیین‌تکلیف کنند. شورای ششم در عمل ثابت کرده که توجه خاصی به مناطق مختلف حاشیه شهر داشته و این عمل، فراتر از یک ادعاست. همه برنامه‎ریزی‎ها نیز مبتنی بر مسجدمحوری در دستورکار قرار داشته و راهبرد مدیریت شهر به گونه‎ای است که مسجد، قطب همه کنش‎گری‎ها باشد.

ساخت ۱۴ بوستان بزرگ در شهر

بیش از ۸ هزار مترمربع نقاشی دیواری متمرکز بر زیباسازی محلات حاشیه شهر و احداث ۱۴ بوستان بزرگ در شهر، دو فعالیت محوری و شاخص مدیریت شهری در دوره ششم بود که کریمدادی در این دیدار به آن اشاره کرد. وی افزود: بیش از ۶۵ درصد فعالیت‎های شهرداری در عرصه خدمات شهری خلاصه شده است. بوستان بزرگ کرامت که از جمله اقدامات شایسته دوره ششم مدیریت شهری محسوب می‎شود، زینت‎بخش همین منطقه است و بوستان نصرت نیز در جوار فرهنگ‌سرا به اهالی محله خدمت‎رسانی می‎کند.

از تعریض معبر تا اجرای اگو

یکی از چالش‎های عمده اهالی محله، تعریض خیابان شهید خوش‎سیما به عنوان معبر اصلی محله‎ای است. این معبر تا حرم مطهر رضوی کمتر از شش کیلومتر فاصله دارد. معابر فرعی این خیابان به گونه‎ای است که خودرو‌های امدادی و آتش‌نشانی نمی‎توانند دسترسی مطلوبی به خانه‎ها داشته باشند.

کریمدادی در این باره گفت: پیش‎نیاز واجب در هر طرح تعریض، تملک اراضی شخصی است. مردم اگر خواهان تسریع در اجرای پروژه هستند، باید خودشان هم پای کار بیایند. تعریض بولوار شهید خوش‎سیما ضروری است، اما بد نیست بدانید اکنون که مشکلاتی به وجود آمده، بازهم مدیریت شهری معطل نمانده و طبق قرارداد مشترک شهرداری و آستان قدس رضوی، مقرر شده است تا بولوار مهمی به موازات این معبر برای تسهیل تردد‌ها ایجاد شود.

در ادامه پاسخ به دغدغه‎های محوری مردم، رئیس کمیسیون خدمات شهری به چالش طرح اگو در این محله اشاره کرد. کریمدادی گفت: برخی طرح‎ها در تعامل مدیریت شهری با ادارات مرتبط به سرانجام می‎رسد. پروژه‎هایی نظیر طرح اگو از جمله برنامه‎هایی است که باید اداره کل آب و فاضلاب آن را اجرا کند و پس از آن، مدیریت شهری برای اصلاح هندسی، بهسازی و روکش آسفالت به میدان بیاید. با این حال، بازهم مدیریت شهری برای پیگیری مطالبه مردم پای‎کار است و تعیین تکلیف ۲۳.۵ هکتار از اراضی طرح خدربیگ در منطقه ۶ و محله پورسینا، مقدمه‎ای برای اجرای سراسری طرح اگو و سازمان‌دهی معابر محله خوش‎سیما خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->