شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی ۶ هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد+تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳) گره کور ترافیکی در میدان شهید کاوه مشهد باز می‌شود
سرخط خبرها

احداث ۱۴ بوستان بزرگ در شهر مشهد | پروژه‌های زودبازده‌ برای محرومیت‌زدایی از حاشیه شهر

  • کد خبر: ۲۲۵۶۱۶
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
احداث ۱۴ بوستان بزرگ در شهر مشهد | پروژه‌های زودبازده‌ برای محرومیت‌زدایی از حاشیه شهر
در ادامه سلسله نشست‌های بی‌واسطه اعضای شورای ششم با اهالی محلات مختلف حاشیه شهر، نوبت به محله شهید خوش‌سیما رسید تا مسجد حضرت ولی‌عصر (عج) میزبان حضور حسن کریمدادی، رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر در ابتدای این دیدار تصریح کرد: از ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، آغاز فعالیت مدیریت شهری در دوره جدید با نام‌گذاری هر محله و معبر از مشهدالرضا (ع) به نام شهدا آغاز شد و پس از آن، نمایندگان مردم تصویب کردند تا با تأیید معتمدان و بزرگ‌تر‌ها در هر محله، ۱۰ میلیارد تومان اعتبار به هر محله اختصاص پیدا کند. به گفته کریمدادی، هدف از این طرح، کسب نظر مردم بود تا هر پروژه که بیشتر برای اهالی مهم باشد، در اولویت اجرا قرار گیرد.

وی افزود: پس از این هم پروژه‎های زودبازده در قالب بسته‎های ۱۵ و ۱۰ میلیاردتومانی در سال‎های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ استمرار پیدا کرد تا مردم برای توسعه محلات خود تعیین‌تکلیف کنند. شورای ششم در عمل ثابت کرده که توجه خاصی به مناطق مختلف حاشیه شهر داشته و این عمل، فراتر از یک ادعاست. همه برنامه‎ریزی‎ها نیز مبتنی بر مسجدمحوری در دستورکار قرار داشته و راهبرد مدیریت شهر به گونه‎ای است که مسجد، قطب همه کنش‎گری‎ها باشد.

ساخت ۱۴ بوستان بزرگ در شهر

بیش از ۸ هزار مترمربع نقاشی دیواری متمرکز بر زیباسازی محلات حاشیه شهر و احداث ۱۴ بوستان بزرگ در شهر، دو فعالیت محوری و شاخص مدیریت شهری در دوره ششم بود که کریمدادی در این دیدار به آن اشاره کرد. وی افزود: بیش از ۶۵ درصد فعالیت‎های شهرداری در عرصه خدمات شهری خلاصه شده است. بوستان بزرگ کرامت که از جمله اقدامات شایسته دوره ششم مدیریت شهری محسوب می‎شود، زینت‎بخش همین منطقه است و بوستان نصرت نیز در جوار فرهنگ‌سرا به اهالی محله خدمت‎رسانی می‎کند.

از تعریض معبر تا اجرای اگو

یکی از چالش‎های عمده اهالی محله، تعریض خیابان شهید خوش‎سیما به عنوان معبر اصلی محله‎ای است. این معبر تا حرم مطهر رضوی کمتر از شش کیلومتر فاصله دارد. معابر فرعی این خیابان به گونه‎ای است که خودرو‌های امدادی و آتش‌نشانی نمی‎توانند دسترسی مطلوبی به خانه‎ها داشته باشند.

کریمدادی در این باره گفت: پیش‎نیاز واجب در هر طرح تعریض، تملک اراضی شخصی است. مردم اگر خواهان تسریع در اجرای پروژه هستند، باید خودشان هم پای کار بیایند. تعریض بولوار شهید خوش‎سیما ضروری است، اما بد نیست بدانید اکنون که مشکلاتی به وجود آمده، بازهم مدیریت شهری معطل نمانده و طبق قرارداد مشترک شهرداری و آستان قدس رضوی، مقرر شده است تا بولوار مهمی به موازات این معبر برای تسهیل تردد‌ها ایجاد شود.

در ادامه پاسخ به دغدغه‎های محوری مردم، رئیس کمیسیون خدمات شهری به چالش طرح اگو در این محله اشاره کرد. کریمدادی گفت: برخی طرح‎ها در تعامل مدیریت شهری با ادارات مرتبط به سرانجام می‎رسد. پروژه‎هایی نظیر طرح اگو از جمله برنامه‎هایی است که باید اداره کل آب و فاضلاب آن را اجرا کند و پس از آن، مدیریت شهری برای اصلاح هندسی، بهسازی و روکش آسفالت به میدان بیاید. با این حال، بازهم مدیریت شهری برای پیگیری مطالبه مردم پای‎کار است و تعیین تکلیف ۲۳.۵ هکتار از اراضی طرح خدربیگ در منطقه ۶ و محله پورسینا، مقدمه‎ای برای اجرای سراسری طرح اگو و سازمان‌دهی معابر محله خوش‎سیما خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->