رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد برگزاری آیین گرامیداشت هفته شورا‌ها در مشهد پیگیری مطالبه‌های مردمی و بررسی مشکلات محله کوثر مشهد | جزیره‌ای در دل چند محله برخوردار شدت صوت روزانه در مشهد ۱۲ درصد بیشتر از سطح استاندارد است شهردار مشهد مقدس: امیدواریم مدیریت واحد شهری به دست شهرداری‌ها سپرده شود فرماندار مشهد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما در سطح شهرستان مشهد، توجه به توسعه زیرساخت‌هاست پیوند هنر و طبیعت در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهد، الگوی موفق در ایمنی ترافیک | کاهش بی‌سابقه تصادفات در سال ۱۴۰۳ قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم
سرخط خبرها

روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در مشهد بستری می‌شوند

  • کد خبر: ۲۲۶۲۶
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۴
روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در مشهد بستری می‌شوند
متوسط روزانه حدود 150 تا 200 نفر در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شبکه‌های وابسته به آن بستری می‌شوند که با حدود جمعیتی کمتر از 10-15 درصد نیز ترخیص صورت می‌گیرد
به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا رحیمی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب گفت: ازهمان هفته اول شیوع کرونا سعی شد تنگنا‌هایی که وجود داشته برطرف شود. به این ترتیب هرروزه ۵ هزار کیت محافظت شخصی دراختیار ما قرار می‌گیرد که ۴ هزار کیت توسط کادر درمانی استفاده می‌شود. در واقع امکان ذخیره بخشی از ملزومات نیز میسر شده است.

وی افزود: درحال حاضر دو بیمارستان امام رضا (ع) و شریعتی به عنوان مراکز اصلی و همچنین بیمارستان قائم (عج) در مراقبت‌های ویژه به عنوان بیمارستان معین به بیماران کرونایی ارائه خدمت می‌کنند. البته برنامه‌ریزی شده که تمام تخت‌های بیمارستان امام رضا (ع) را به جز گروه‌هایی که غیر قابل انتقال هستند همانند سوختگی، به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص دهیم. به این ترتیب دیگر وظایف بیمارستان مزبور را سایر بیمارستان‌ها انجام می‌دهند.

وی اظهار کرد:همچنین در تمام سطح شهر مراکز ۱۶ ساعته دایر شده‌اند که تا ساعت ۲۲ شب مردم را در زمینه کرونا ویزیت می‌کنند. درضمن از آنجا که مردم نسبت به دریافت خدمات درمراکزی که مبتلایان به کرونا تردد داشته اند، ناخشنود بوده و اظهارنگرانی می‌کردند، مراکز جداگانه‌ای را برای ارائه دیگر خدمات همانند واکسیناسیون و خدمات مادر و کودک تعیین شده است.

دکتررحیمی اضافه کرد: خوشبختانه ما بحران‌هایی را که سایر شهر‌ها در زمینه شیوع کرونا داشته اند را تجربه نکردیم چرا که براساس داده‌های منتشر شده از سوی وزارت بهداشت؛ با توجه به جمعیت ما میزان شیوع بالابوده، اما میزان بروز درحد کمتری قرار داشته است. به هر روی به طور متوسط روزانه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شبکه‌های وابسته به آن بستری می‌شوند که با حدود جمعیتی کمتر از ۱۰-۱۵ درصد نیز ترخیص صورت می‌گیرد. در واقع سعی داریم میزان ورودی مبتلایان و خروجی‌ها نزدیک به هم باشند. به هرحال در شرایط فعلی به افزایش بیمارستان‌ها برای ارائه خدمت به مبتلایان به کرونا نداشتیم. البته مراکز دیگر ما را دراین زمینه مساعدت کردند. چنانکه بیمارستان رضوی با پذیرش بیماران سکته مغزی که پیش از این مسئولیت آن‌ها با بیمارستان قائم (عج) بود؛ شرایط را به گونه‌ای فراهم کرد که خدمات این بیمارستان دراختیار بیماران کرونایی قراربگیرد.
 
منبع:قدس آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->