از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود
سرخط خبرها

روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در مشهد بستری می‌شوند

  • کد خبر: ۲۲۶۲۶
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۴
روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در مشهد بستری می‌شوند
متوسط روزانه حدود 150 تا 200 نفر در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شبکه‌های وابسته به آن بستری می‌شوند که با حدود جمعیتی کمتر از 10-15 درصد نیز ترخیص صورت می‌گیرد
به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا رحیمی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب گفت: ازهمان هفته اول شیوع کرونا سعی شد تنگنا‌هایی که وجود داشته برطرف شود. به این ترتیب هرروزه ۵ هزار کیت محافظت شخصی دراختیار ما قرار می‌گیرد که ۴ هزار کیت توسط کادر درمانی استفاده می‌شود. در واقع امکان ذخیره بخشی از ملزومات نیز میسر شده است.

وی افزود: درحال حاضر دو بیمارستان امام رضا (ع) و شریعتی به عنوان مراکز اصلی و همچنین بیمارستان قائم (عج) در مراقبت‌های ویژه به عنوان بیمارستان معین به بیماران کرونایی ارائه خدمت می‌کنند. البته برنامه‌ریزی شده که تمام تخت‌های بیمارستان امام رضا (ع) را به جز گروه‌هایی که غیر قابل انتقال هستند همانند سوختگی، به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص دهیم. به این ترتیب دیگر وظایف بیمارستان مزبور را سایر بیمارستان‌ها انجام می‌دهند.

وی اظهار کرد:همچنین در تمام سطح شهر مراکز ۱۶ ساعته دایر شده‌اند که تا ساعت ۲۲ شب مردم را در زمینه کرونا ویزیت می‌کنند. درضمن از آنجا که مردم نسبت به دریافت خدمات درمراکزی که مبتلایان به کرونا تردد داشته اند، ناخشنود بوده و اظهارنگرانی می‌کردند، مراکز جداگانه‌ای را برای ارائه دیگر خدمات همانند واکسیناسیون و خدمات مادر و کودک تعیین شده است.

دکتررحیمی اضافه کرد: خوشبختانه ما بحران‌هایی را که سایر شهر‌ها در زمینه شیوع کرونا داشته اند را تجربه نکردیم چرا که براساس داده‌های منتشر شده از سوی وزارت بهداشت؛ با توجه به جمعیت ما میزان شیوع بالابوده، اما میزان بروز درحد کمتری قرار داشته است. به هر روی به طور متوسط روزانه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شبکه‌های وابسته به آن بستری می‌شوند که با حدود جمعیتی کمتر از ۱۰-۱۵ درصد نیز ترخیص صورت می‌گیرد. در واقع سعی داریم میزان ورودی مبتلایان و خروجی‌ها نزدیک به هم باشند. به هرحال در شرایط فعلی به افزایش بیمارستان‌ها برای ارائه خدمت به مبتلایان به کرونا نداشتیم. البته مراکز دیگر ما را دراین زمینه مساعدت کردند. چنانکه بیمارستان رضوی با پذیرش بیماران سکته مغزی که پیش از این مسئولیت آن‌ها با بیمارستان قائم (عج) بود؛ شرایط را به گونه‌ای فراهم کرد که خدمات این بیمارستان دراختیار بیماران کرونایی قراربگیرد.
 
منبع:قدس آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->