بهروز آذر خبر داد: اختصاص ۶۰ هزار میلیارد تومان برای اشتغال زنان سرپرست خانوار اسلامی در مشهد: سال گذشته اندیشکده دیده‌بان هسته‌ای را ایجاد کردیم آملی لاریجانی خطاب به پزشکیان: اهانت‌های رئیس جمهور آمریکا علیه ایران را پاسخ دهید رئیس سازمان انرژی اتمی در مشهد: غنی‌سازی اساس صنعت هسته‌ای ماست تعامل دولت و بخش خصوصی باعث ارتقای رتبه خراسان رضوی در پایش محیط کسب‌وکار پزشکیان با خانواده معظم شهدا در بدو ورود به کرمانشاه دیدار کرد اعلام ویژه‌برنامه‌های اولین سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت، در مشهد مشاور امنیت ملی عراق و سردار قاآنی در بغداد دیدار کردند ترامپ: قطر خیلی به آمریکا در خصوص پرونده ایران کمک کرد سردار سلامی: عبارات رئیس‌جمهور آمریکا تأثیری بر ملت ایران ندارد وزارت خارجه زمان نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد رهبر انقلاب: مشکل اصلی زورگویان غربی نفی تمدن باطل آن‌ها از طرف جمهوری اسلامی است امیر قطر در دیدار با ترامپ: خواهان برقراری صلح هستیم دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم
سرخط خبرها

رئیس مجلس: سازمان هلال‌احمر خدمات بی‌نظیری در دوران جنگ ارائه کرد

  • کد خبر: ۲۲۶۶۸۰
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱
رئیس مجلس: سازمان هلال‌احمر خدمات بی‌نظیری در دوران جنگ ارائه کرد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان هلال‌احمر در دوران جنگ با همکاری صلیب سرخ در راستای شناسایی مفقودین جنگ گام برداشت و در پس از دوران جنگ در ارائه خدمات به آزادگان خوش درخشید.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در همایش روسای شعب هلال احمر سراسر کشور به مناسبت روز جهانی هلال احمر و صلیب سرخ بیان کرد: یکی از نقش‌های بی‌بدیل هلال احمر در دوران جنگ این بود که با همکاری صلیب سرخ وضعیت عزیزانی که در دوران جنگ مفقود می‌شدند و خانواده آنها از آنها مطلع نبود و نمی‌دانستند که فرزندان آنها و یا پدران آنها کجا هستند را پیگیری می‌کرد. بعد از دو سال نامه‌ای از این افراد به دست خانواده‌های آنها می‌رسید. این از کار‌های برجسته هلال‌احمر بود. هلال‌احمر هم در دوران جنگ با مجاهدت‌هایی که داشت و هم پس از دوران جنگ در رسیدگی به آزادگان و ارائه خدمات به آنها خوش درخشید. یکی از افتخارات بی‌نظیر سازمان هلال‌احمر این اقدامات بود. نباید از ذکر و یاد آنها غفلت کنیم.

قالیباف در ادامه تصریح کرد: امیرالمومنین علی (ع) می‌فرمایند اگر یک خدمت و یک فعالیتی را انجام می‌دهید این سه ویژگی را سرلوحه کار خود قرار دهید. اگر می‌خواهید فعالیت شما روز به روز گسترده‌تر شود و موثرتر واقع شود باید به این سه نکته توجه کنید. اول کوچک شمردن خدمت تا زمانی که خداوند آن را بزرگ کند، دوم پنهان داشتن آن تا زمانی که خداوند آن را آشکار کند و سوم شتاب در برآوردن نیاز حاجت‌مندان. این امر برخاسته از مکتب قرآنی و اهل بیت ما است که همان جهت‌گیری الهی و اخلاقی در خدمت به مردم است و از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است. بی‌شک عزیزترین افراد کسانی هستند که با این روحیه کار خود را انجام می‌دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما عظمت کار و اثرگذاری کار عزیزان در حوزه هلال‌احمر به ویژه جوانان را که بدون هیچ چشمداشتی در این سازمان خدمت می‌کنند را درک می‌کنیم. این سازمان کاملا مردمی بوده و از دل مردم برخاسته است، ما هم در مجلس شورای اسلامی وظیفه خود را نسبت به این عزیزان می‌دانیم و به یکایک آنها افتخار می‌کنیم.

قالیباف گفت: ان‌شاءالله همه مجموعه‌های کشور ظرفیت‌های خود را در اختیار این سازمان قرار دهند ما هم در بودجه و در برنامه هفتم توسعه در تلاش هستیم تا بتوانیم به این سازمان کمک کنیم تا در پایان برنامه هفتم توسعه بتواند در رتبه اول هلال‌احمر در سطح جهانی هم از بعد سرعت و هم از بعد دقت قرار گرفته و وظایف خود را انجام دهد. ما در مجلس شورای اسلامی نیز به همراه فراکسیون هلال‌احمر در کنار شما هستیم.

وی ادامه داد: یک نکته‌ای که می‌خواهم به مسئولان عزیز این سازمان بگویم این است که هرگز از ظرفیت‌ها و فناوری‌های سخت‌افزاری برای بهبود و اثرگذاری بیشتر در این سازمان غفلت نکنند، توجه به فناوری‌های اجتماعی در کنار فناوری‌های سخت و زیرساختی در مجموعه هلال‌احمر امری بسیار مهم و کلیدی است. امیدوارم از ظرفیت فناوری‌های اجتماعی و نیرو‌های خلاق و توانمند در این حوزه غافل نشویم تا بتوانیم کار را اثرگذارتر با کمترین هزینه و بیشترین خروجی پیش ببریم. برای همه شما عزیزان در سازمان هلال احمر آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->