قیمت خودرو‌های خارجی رشد کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) شوک موقت بازار ارز بعد از عملیات وعده صادق ۲ | کارشناسان اقتصادی: افزایش قیمت ارز موقت و زودگذر است واکنش بازار خودرو‌های داخلی به پاسخ موشکی ایران به اسرائیل چه بود؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) آیا قیمت بنزین افزایش می‌یابد؟ + ویدئو | حل مسئله ناترازی انرژی مستلزم گذشت زمان است بیش از ۴ میلیون کنتور هوشمند برق در کشور نصب شده است | ۲ درصد از مشترکان خیلی بدمصرف هستند قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال یک روز پس از حمله موشکی ایران به اسرائیل چه تغییری کرد؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) اختلال یا نگرانی در تأمین و عرضه بنزین وجود ندارد شلوغ‌شدن پمپ‌بنزین‌ها عادی است | سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: سوخت به اندازه کافی موجود است و نگرانی نداریم سقوط آزاد بیت‌کوین بعد از عملیات موشکی ایران | آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۱ مهر ۱۴۰۳) ۵۳ درصد ظرفیت سد‌ها خالی است ۴۸ نیروگاه تجدیدپذیر در بورس انرژی ایران پذیرش شده است روش محاسبه سبد معیشت کارگران غلط است لغو تمام پرواز‌ها در سراسر کشور تمدید شد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) رمزگشایی از روند بازار مسکن از ابتدای ۱۴۰۳ تاکنون و پیش‌بینی تا پایان سال آیا دامنه نوسان بورس و فرابورس در معاملات امروز تغییر می‌کند؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) پیش بینی بازار خودرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ وضعیت بازار ارز پس از حمله موشکی ایران به اسرائیل (۱۱ مهر ۱۴۰۳) قیمت عمده فروشی میوه و صیفی جات در مشهد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) افزایش قیمت نفت پس از حمله موشکی ایران به اسرائیل (۱۱ مهر ۱۴۰۳) افزایش نرخ ارز مقطعی است | التهابات بازار با تدابیر بانک مرکزی کاهش می‌یابد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه تهاتر کالا بین ایران و ارمنستان ورود روزانه ۷۰۰ کیلوگرم طلا از فرودگاه امام‌خمینی(ره) به کشور سهم اجاره‌نشینی در شهر‌ها ۵ برابر روستا‌ها | سهم اجاره‌‎نشینی در روستا‌ها چقدر است؟  نامه مهم اتاق اصناف: طلافروشی‌ها موظف به ثبت معاملات خود در سامانه جامع تجارت شدند
سرخط خبرها

ماجرای خرید و فروش کارتن‌ لوازم خانگی کره‌ای با قیمت‌های میلیونی چیست؟

  • کد خبر: ۲۲۷۵۵۰
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۹
ماجرای خرید و فروش کارتن‌ لوازم خانگی کره‌ای با قیمت‌های میلیونی چیست؟
به تازگی خبری در رسانه‌ها منتشر شده که می‌گوید کارتن لوازم خانگی کره‌ای با قیمت میلیونی خرید و فروش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز - واردات لوازم خانگی ممنوع شد تا بازار این کالا‌ها هر روز با معضل جدیدی روبه‌رو شود. از وفور کالا‌های قاچاق حالا به افزایش میزان کالا‌های تقلبی رسیده‌ایم.

ممنوعیت واردات لوازم خانگی به کشور در سال‌های اخیر مشکلات بسیاری به وجود آورده است. مشکلاتی که هم تنوع را از بازار گرفته و هم رقابت را از بین برده است. هرچند هدف از اعمال این ممنوعیت افزایش توان و ظرفیت تولید لوازم خانگی داخلی بوده است، اما تولیدکننده‌ها هم چندان از وضعیت این صنعت چه در بازار داخل و چه از لحاظ امکان صادرات راضی نیستند.

وفور کالا‌های قاچاق در بازار برای پاسخ به تقاضایی که مردم برای لوازم خانگی خارجی دارند یکی از پیامد‌های اعمال ممنوعیت واردات این کالاهاست. اظهار نظر امروز سخنگوی ستاد مقابله با قاچاق کالا درباره فروش کارتن یخچال کره‌ای با قیمت‌های میلیونی نیز افزایش حضور لوازم خانگی تقلبی را تایید می‌کند.

عباس هاشمی، دبیر کل انجمن صنایع لوازم خانگی، واکنش به همین اظهارنظر گفته:

من در سطح بازار نیستم که بتوانم خرید و فروش این کارتن‌ها را تایید کنم، اما وجود کالای قاچاق و تقلبی در بازار مبرهن است و واقعیت دارد. برای همین کالا‌های تقلبی از کارتن‌های لوازم خانگی کره‌ای استفاده می‌شود.

اکبر پازوکی، رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، هم تقاضای بازار برای خرید لوازم خانگی خارجی را دلیل خرید و فروش کارتن محصولات کره‌ای دانسته و گفته:

«به خاطر تقاضایی که برای لوازم خانگی خارجی وجود دارد این اجناس قاچاق وارد بازار می‌شوند و کارتن لوازم خانگی خارجی هم خرید و فروش می‌شود. اما همین خریداری که برای داشتن لوازم خانگی خارجی کالای قاچاق می‌خرد چند روز بعد شکایت می‌کند که کالایش گارانتی نداشته، کارتن کالا پاره بوده، کالا آب خورده و....»

البته او دلیل اصلی خرید و فروش کارتن محصولات خارجی را فضای مجازی دانسته و گفت: «مشکل اصلی عدم نظارت بر سایت‌ها و فضای مجازی است که هم کالای قاچاق می‌فروشند، هم کارتن کالای خارجی را می‌فروشند و هم کالا را با قیمت‌های غیر واقعی ارائه می‌کنند. میزان خرید و فروش این کارتن‌ها در فضای مجازی بسیار بیشتر از بازار فیزیکی است.»

دبیر کل انجمن صنایع لوازم خانگی در ادامه به یکی دیگر از مسائلی اشاره می‌کند که در چند ماه اخیر درباره لوازم خانگی ایرانی مطرح شده است. اخباری درباره این که بعضی از لوازم خانگی ایرانی گران‌تر از نمونه‌های خارجی هستند. او در این خصوص گفت:

اخیرا گفته شده که کالا‌های لوازم خانگی ایرانی گران‌تر از کالای خارجی متعلق به برند‌های شناخته‌شده است؛ اما چنین ادعا‌هایی واقعیت ندارد. کالا‌های خارجی که گفته می‌شود قیمت‌شان کمتر از داخلی‌ها است همین کالا‌های تقلبی هستند. این کالا‌ها نه اصالت دارند، نه خدمات پس از فروش دارند و نه مشخص است که کجا تولید شده‌اند.

هاشمی در ادامه تاکید می‌کند که دو نوع کالایی را که به نام کالای خارجی در بازار عرضه می‌شوند، باید از هم تفکیک کرد:

«دسته دیگری از کالا‌های خارجی در کشور داریم که قاچاق هستند، اما تقلبی نیستند. چنین کالا‌هایی ارزان‌تر از نمونه‌های ایرانی نیست؛ مثلا یک لباس‌شویی ۹ کیلویی ایرانی ۲۵ میلیون تومان است، اما نمونه خارجی آن که قاچاق وارد شده ۳۴، ۳۵ میلیون تومان است.»

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->