۵ برنامه میثم مطیعی در حرم امام رضا (ع) در دهه دوم محرم ۱۴۰۴ + زمان برنامه‌ها پیش‌بینی افزایش تعداد زائران اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته مراسم بزرگداشت قیام مسجد گوهرشاد در مشهد برگزار می‌شود دیدار و تکریم شهدای قرآنی جنگ ۱۲روزه در دستور کار سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ عاقبت قاتلان امام حسین (ع) و ۷۲ تن از یارانش چه شد؟ معرفی کتاب‌های عاشورایی برای کودکان و نوجوانان ویژه‌برنامه‌های شبکه قرآن در دهه دوم محرم اعلام شد تصویب نام‌گذاری معابر تهران به نام شهدای اقتدار صحیفه‌ای برای بیداری | امام سجاد(ع) چگونه با زبان دعا امت را تربیت کرد؟ مراسم عزاداری شب شهادت امام سجاد (ع) در حرم رضوی برگزار شد وزیر فرهنگ: بازگرداندن ایمن و به موقع ۸۶ هزار زائر حج در شرایط جنگی اقدامی ارزشمندی بود حرم امام‌رضا(ع)، میزبان برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار ایران (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی: مسیر را تا نابودی اسرائیل ادامه دهید گذرنامه‌های زیارتی اربعین نیاز به تمدید ندارند | امکان دریافت غیرحضوری گذرنامه  آغاز ثبت‌نام راهنمایان زائر افتخاری ویژه دهه پایانی صفر در مشهد افتتاح ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی ثبت نام اولیه ۳۷۵ کاروان پیاده برای سفر به مشهد در دهه آخر صفر تردد بیش از ۱۲۸ هزار زائر کربلا از مرز مهران در ایام محرم‌ سرلشکر صفوی در جمع عزاداران حسینی: ملت ایران در مکتب عاشورا شکست‌ناپذیر شد شهادت تاریخی از درون اهل سنت: بنی‌امیه مسئول خون امام حسین (ع) هستند
سرخط خبرها

از جمله اهداف ما، امتداد اجتماعی اندیشه‌های امام رضا (ع) است+ فیلم

  • کد خبر: ۲۲۷۷۷۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۲
از جمله اهداف ما، امتداد اجتماعی اندیشه‌های امام رضا (ع) است+ فیلم
رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: یکی از اهداف ما در برگزاری کنگره، امتداد اجتماعی اندیشه‌های تابناک حضرت رضا (ع) است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر «عبدالحمید طالبی» رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در حاشیه برگزاری افتتاحیه کنگره جهانی حضرت رضا (ع) گفت: با تدبیر تولیت آستان قدس رضوی، پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در سال ۱۴۰۰ آغاز شد و در امتداد آن، پیش نشست‌های مختلف در سطح کشور و خارج از کشور پیش بینی شد و در نهایت ۳۳ نشست داخلی با کمک موسسات و مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌های کشور و ۱۷ نشست بین المللی در کشور‌های مختلف برگزار شد.

وی افزود: در مرحله پایانی کنفرانس میزبان ۲۲ نفر از نخبگان و اندیشمندان خارج از کشور و تعدادی از فضلا و صاحبان مقالات در داخل از کشور هستیم که مقالات خود را ارائه داده‌اند و در پایان، یک مجموعه ۷ جلدی از مجموعه مقالات به زبان عربی و انگلیسی و فارسی نیز منتشر می‌شود.

طالبی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف ما در برگزاری کنگره، امتداد اجتماعی اندیشه‌های تابناک حضرت رضا (ع) است. از جمله راهبرد‌هایی که در آستان قدس و سازمان علمی و فرهنگی در مسیر برگزاری همایش‌ها و فعالیت‌های فرهنگی داریم، این است که کنگره جهانی حضرت رضا (ع) با عنوان یک کنگره اصلی، در محور کار قرار بگیرد و بقیه همایش‌ها و جشنواره‌ها و رویدادها، مطابق با اهداف آن و موضوع دو سالانه کنگره، به عنوان یک حرکت منظومه‌ای دنبال شود.

پیام این کنگره، مقابله با تبعیض و دفاع از مظلوم است

«محمدرضا مخبر دزفولی» مشاور فرهنگی و علمی تولیت آستان قدس رضوی نیز در حاشیه برگزاری این مراسم گفت: معارف اهل بیت (ع) و به ویژه حضرت رضا (ع) می‌تواند در حقیقت چراغ راه ما برای حرکت‌های بزرگی باشد که با محوریت ایران اسلامی و در مجموعه جهان اسلام می‌تواند در وضعیت کنونی بشریت اتفاق بیفتد.

وی افزود: پیام این کنگره، علم و عدالت و مقابله با تبعیض و دفاع از مظلوم است.

مخبر دزفولی با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در مناطق اشغالی فلسطین خاطرنشان کرد: در این روزها، بی‌گناهانی شهید می‌شوند، خانواده‌هایی از بین می‌روند و مجموعه‌های علمی و فرهنگی نابود می‌شود و از دست ما می‌رود. این اتفاق به دست وحشی‌ترین انسان‌ها توسط اسرائیل غاصب و پشتیبانان آنها اتفاق می‌افتد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پیام کنگره امام رضا (ع) پایان و افول مکتب لیبرال دموکراسی غرب است. مهم‌ترین پیام کنگره، عدالت و وحدت و دفاع از مظلومین است و امیدواریم با حضور دانشمندان و محققان و عزیزانی که از کشور‌های مختلف آمده‌اند و در جوار حرم حضرت رضا دور هم جمع شده‌اند، این پیام مهم را به دنیا بدهیم که سیره اهل بیت (ع)، دفاع از مستضعفین و استقرار عدالت در سراسر جهان و آماده شدن برای استقبال از منجی بزرگ عالم بشریت است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->