نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند فراوانی میوه و قصه صنعت کمپوت و کنسروسازی در خراسان فراخوان ثبت‌نام سفر اربعین ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی | زائران در سامانه «سماح» ثبت‌نام کنند گلایه شهروندان از بوی نامطبوع حوالی بیمارستان هاشمی نژاد مشهد سهم مشهد از مالیات بر ارزش افزوده، همچنان ناچیز ساختمان معراج شهدای مشهد در آستانه تکمیل و تحویل به مردم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس مطرح کرد: پیشرفت ۷۰ درصدی کلان‌پروژه تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی هزینه سفر اربعین ۱۴۰۴ یک خانوار ۴ نفره از مشهد چقدر می‌شود؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد: ۱۲۰۰ میلیارد تومان اوراق برای توسعه زیرساخت و تجهیز آتش‌نشانی مشهد منتشر خواهد شد
سرخط خبرها

پاسداشت مقام فردوسی در نظام مدیریت شهری

  • کد خبر: ۲۲۷۸۳۲
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
پاسداشت مقام فردوسی در نظام مدیریت شهری
خطه توس، مهد زبان و ادبیات پارسی، به‌ویژه در حوزه ادبیات حماسی است و اعتقاد ما در شورای ششم این است که توس و آرامگاه فردوسی به‌عنوان خاستگاه اصلی زبان فارسی ظرفیت جهانی‌شدن را دارد و برای تحقق این هدف باید با تعامل بین‌دستگاهی و عزم ملی تلاش کرد.

نظام‌های مدیریت‌شهری امروزه به نظام‌های اجتماع‌محور شهری تبدیل شده‌اند و به‌همین‌جهت نظام مدیریت شهری نیز خود را یکی از مخاطبان اصلی تحقق فرمان رهبر معظم انقلاب در‌خصوص توسعه و آبادانی منطقه تاریخی و تمدن توس می‌داند. خطه توس، مهد زبان و ادبیات پارسی، به‌ویژه در حوزه ادبیات حماسی است و اعتقاد ما در شورای ششم این است که توس و آرامگاه فردوسی به‌عنوان خاستگاه اصلی زبان فارسی ظرفیت جهانی‌شدن را دارد و برای تحقق این هدف باید با تعامل بین‌دستگاهی و عزم ملی تلاش کرد.

سال ۱۳۷۵ رهبر معظم انقلاب در حاشیه سفر به مشهد و پابوس امام رضا (ع)، طی بازدید صبحگاهی خود از توس در دست‌نوشته‌ای مرقوم کردند: «من در کنار زیارت امام رضا (ع)، آمده‌ام تا از توس بازدید کنم.» در فرمان ایشان چهار کلیدواژه اصلی بیان شده است و ایشان می‌گویند اینجا خطه‌ای فرهنگی و تاریخی است و باید به زیباسازی و آبادانی آن هم توجه شود و درنهایت می‌فرمایند اینجا شهر پرقصه‌ای است. میراث ماندگاری دارد که به غارت می‌رود. مسائل فرهنگی، تاریخی، زیباسازی و آبادانی، کلید‌واژه‌هایی است که باید بدان توجه کرد. 

نگاه ما در شورای ششم نیز اهتمام ویژه بر تحقق فرمان رهبری است و این رویکرد در دوره ششم مدیریت شهری با اهتمام و توجه ویژه دنبال و تقویت شده است؛ به‌طوری‌که در سال اول فعالیت شورای ششم برای توسعه و بهسازی توس با اختصاص ۵۹۰‌میلیارد ریال، سال دوم ۲۶۰۰‌میلیارد ریال و برای سال سوم ۴۹۰۰‌میلیارد ریال و درمجموع حدود ۸ هزارمیلیارد ریال در مدت سه سال برای توسعه این محدوده و تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب اعتبار تخصیص یافته و به کمک دولت آمده است.

 این رشد اعتبارات نشان‌دهنده عزم جدی ششمین دوره مدیریت شهری برای تحقق صددرصدی فرمایش رهبر معظم انقلاب است؛ به‌نحوی‌که سیاست‌ها و اقدامات اجرایی در محدوده منفصل توس موجب اقدامات کالبدی، فرهنگی، اجتماعی و عمرانی در‌راستای حفظ میراث ماندگار توس شود.

زبان و ادبیات فارسی دغدغه مکرر سال‌های دور‌ونزدیکی است که رهبر معظم انقلاب خاستگاه و موطن آن را مزار حکیم شیرین‌سخن استاد ابوالقاسم فردوسی می‌دانند. خطه توس مهد زبان و ادبیات حماسی است که غرور و عزت ملی را به‌همراه داشته و توان و شهامت و شجاعت ایرانی را برگ‌های تاریخ به‌زیبایی نشان می‌دهد. 

خطه توس در دل مأموریت‌های نظام مدیریت شهری، نقطه درخشانی در ذیل سایه توجهات حضرت رضا (ع) است تا بتواند فرصت‌های زیارت را افزایش دهد و زبان پارسی را زنده‌تر کند و درجهت تحقق منویات رهبری گام‌های موفقی را بردارد. اکنون توس سرزمین زیبا و ماندگاری شده است که سه سال تلاش به قدر صد‌ها سال آبادانی ایجاد کرده است و می‌توان این راه را در یک دوره پنج‌ساله دیگر نیز ادامه داد تا به نهایت مطلوب رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->