مدال برنز بسکتبالیست‌های ایران در کاپ ۲۰۲۵ آسیا تنهایی تلخ وحید امیری؛ پایان بی‌رحمانه برای یک قهرمان بی‌حاشیه شکست سنگین نوشاد عالمیان در مسابقات سوئد هاشمیان: باید برای منافع پرسپولیس تصمیم بگیرم پخش زنده بازی چلسی و کریستال‌پالاس در هفته اول لیگ انگلیس (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و فجر سپاسی در هفته اول لیگ برتر + لینک و قیمت چشمی راهی تبریز شد آسانی تا نیم فصل در کره مهاجم استقلالی بازی با پرسپولیس را از دست داد مهری پرسپولیسی‌ها را تهدید کرد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و فجرسپاسی | رونمایی از سرمربی بوندس‌لیگایی حردانی و رضاییان، هردو در ترکیب اصلی برکناری تاجرنیا تکذیب شد| حاشیه‌ها علیه استقلال ساپینتو به بازیکنان استقلال: باید باخت سوپرجام را جبران کنیم ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس معمای هاشمیان در پرسپولیس| سرمربی یا سپر مدیرعامل؟
سرخط خبرها

ربیعی در پرونده مس درگیر است؟

  • کد خبر: ۲۲۸۰۴۳
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۰
ربیعی در پرونده مس درگیر است؟
سرمربی ذوب آهن در پرونده مربوط به باشگاه مس رفسنجان درگیر نیست.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، در روز‌های اخیر در مورد پرونده فسادی که در سال ۱۴۰۰ در مورد باشگاه مس رفسنجان اتفاق افتاده حرف و حدیث زیادی مطرح شده است.

حتی برخی در این زمینه پای محمد ربیعی را هم وسط کشیده و او را نیز در بین افرادی که قرار است محروم شوند، قرار دادند. اما در این ارتباط شنیدیم که اتفاق رخ داده فقط به مدیران وقت مس رفسنجان ربط داشته است. در واقع آنها بوده اند که برای گرفتن مجوز ورزشگاه از سازمان لیگ، سکه‌هایی را به مسئولان این سازمان داده اند و همین مسئله باعث شده که یکی از اعضای فعلی هیات مدیره باشگاه مس این پرونده را به مراجع قضایی استان برده و خواستار پرداختن به آن شده است.

 در همین راستا برخی از مسئولان مهم لیگ برتر به کرمان احضار شده و در توضیحات خود مدعی شده اند که هر چه به آنها داده شده به عنوان هدیه گرفته اند!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->