فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

مصطفی رحماندوست: خلق نگاه تازه از دنیای کودکان در شعر رضوی نیاز این حوزه است

  • کد خبر: ۲۲۸۴۵۶
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷
مصطفی رحماندوست: خلق نگاه تازه از دنیای کودکان در شعر رضوی نیاز این حوزه است
شاعر پیشکسوت، نویسنده و مترجم کتاب‌های کودک و نوجوان کشورمان گفت: خلق نگاه تازه از دنیای کودکان و توجه به نوع نگرش آنها به حرم و امام رئوف (ع) در حوزه رضوی نیاز شعر این حوزه است.

به گزارش شهرآرانیوز،‌ مصطفی رحماندوست اظهار کرد: با توجه به حضورم در بخش داوری آثار این دوره از جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی باید بگویم شعر‌هایی که به عنوان داور خواندم از نظر فنی شعر متوسط به بالا بودند.

وی تصریح کرد: با این حال، مشکل اصلی شعر‌ها بحث مضامین بود چرا که همچنان شاهد تکراری بودن اشعار این حوزه هستیم.

رحماندوست با اشاره به استفاده از نماد‌های ثابتی چون، کبوتر، گنبد و صحن و در نهایت قطار در اشعار؛ بر اهمیت توجه به نوآوری و گرایش به مضامین به روزتر جامعه کودک و نوجوان در اشعار حوزه رضوی نیز صحه گذاشت.

وی متذکر شد: پیشنهاد من در این جشنواره‌های موضوع محور و با بار مذهبی و خصوصا رضوی اینست که حس‌های درونی بچه‌ها را نسبت به ساحت مقدس امام رضا (ع) و حرم مطهر رضوی بیرون بکشیم.

این شاعر محبوب و پیشکسوت کشورمان ابراز کرد: البته من انتظار ندارم که دوستان شاعر من بلافاصله بتوانند به این نقطه در خلق شعر رضوی برسند، اما در هر صورت تا زمانی که حرف تازه و کشف جدید نداشته باشیم نمی‌توانیم نسل کودک و نوجوان را جذب کنیم.

وی با بیان اینکه نگرش ظاهری و دم دستی به اشعار آئینی و رضی جذابیت خاصی نداشته و ماندگار نمی‌شود، گفت: در بین این آثار یک مورد شعر دیدم که در محتوای رضوی نگاهی به دنیای مجازی هم داشت که کاری به نوع پردازش شاعر ندارم، اما همین که زاویه دیگری را مدنظر قرار داده بود خوب بود.

رحماندوست متذکرشد: امام رضا (ع) برای ایران و ایران مال ایشان است پس توصیه میکنم دوستان شاعر مضامین را مقداری ایرانی ببینند و از سوی دیگر از زاویه دید کودکان به این حوزه نگاه کنند تا بتوانند آثار ماندگار و جذابی خلق کنند.

وی با اشاره به کلیپی که در آن مصرعی با عنوان"با مُهر حرم خونه سازی کردم" به خلاقیت شاعر در تصویرسازی دنیای کودکانه این قشر در حرم اشاره کرد و گفت: با درست و غلط بودن این مضمون کاری ندارم، اما خلق نگاه تازه از دنیای کودکان در حوزه رضوی لازم است چرا که ما به خلاقیت و نوآوری در این حوزه نیاز داریم.

به تاکید رحماندوست؛ خلق اثر شعر در حوزه رضوی کاملا شخصی و ارادتی است لذا با برگزاری کارگاه آموزشی نمی‌توان حس را به شاعر منتقل یا در او تصویرسازی ذهنی تخیلی ایجاد کرد بلکه خود شاعران باید اهتمام به تغییر زاوه دید و پرداختن به ذهنیات و علائق کودکان در این زمینه داشته باشند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->