جو بایدن پذیرش آتش بس میان رژیم اسرائیل و لبنان را اعلام کرد تنها ۳۵ درصد از اعتبارات حوزه آب‌و‌فاضلاب تامین شده است|مهلت یک ماهه به وزیر نیرو برای اقناع نمایندگان سوال کننده درخواست نخست وزیر لبنان از جامعه جهانی چه بود؟ فنلاند آماده همکاری با ایران برای پذیرش اتباع افغانستانی پهپادهای ناشناس بر فراز پایگاه‌های نظامی آمریکا در انگلیس عراقچی: سانتریفیوژ‌های پیشرفته ایرانی وارد مدار می‌شوند المیادین مدعی موافقت تل‌آویو با توافق آتش‌بس در لبنان شد عراقچی: وحشی‌گری رژیم صهیونیستی، جهان را در برابر آزمونی جدی قرار داده است حمله هوایی رژیم صهیونیستی به حمص سوریه (۶ آذر ۱۴۰۳) پزشکیان: با هدایت صحیح منابع می‌توان کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کرد بازگشت بی سر و صدای سفیر آلمان به محل کارش در تهران (۶ آذر ۱۴۰۳) ده‌ها هزار صهیونیست از سرزمین‌های اشغالی پا به فرار گذاشتند رسانه‌های صهیونیستی: آتش‌بس از صبح فردا اجرایی می‌شود (۶ آذر ۱۴۰۳) واکنش حماس به جنایت تازه رژیم صهیونیستی | شمار شهدای غزه به ۴۴ هزار و ۲۴۹ نفر رسید حمله صهیونیست‌ها به آوارگان فلسطینی ۱۱ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۶ آذر ۱۴۰۳) پرشکیان: محور طرح اجرای عدالت در نظام آموزشی، مدارس دولتی است وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با ادامه حملات به لبنان موافقت کرد بارزانی: روابط ما با ایران و ترکیه عادی است عملیات شهادت طلبانه در الخلیل | دو صهیونیست زخمی شدند (۶ آذر ۱۴۰۳) حملات شدید رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت + فیلم (۶ آذر ۱۴۰۳) دولت لبنان فردا برای تصویب توافق آتش‌بس تشکیل جلسه می‌دهد مجمع تشخیص مصلحت، طرح ساماندهی کارکنان دولت را رد کرد (۶ آذر ۱۴۰۳) طالبان در یک قدمی حذف از فهرست سازمان‌های تروریستی در روسیه وزیر خارجه لبنان: امیدواریم آتش‌بس منجر به مذاکره با تل‌آویو برای تعیین مرز‌ها شود دیدار رئیس جمهور با اعضای شورای مرکزی خانه احزاب | به تعهداتم با مردم پایبند می‌مانم صهیونیست‌ها از آمادگی اسرائیل برای تأیید آتش‌بس با حزب‌الله خبر دادند وزیر خارجه روسیه: اوکراین و غرب برای اجرای توطئه‌هایشان با تروریست‌ها همکاری دارند فرمانده نیروی دریایی ارتش: در آبراهه‌های خطرناک، مقتدرانه حضور داریم
سرخط خبرها

خروج ۹۰ هزار نفر از اتباع کشور از مرز دوغارون در اسفندماه

  • کد خبر: ۲۲۸۶۸
  • ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳
خروج ۹۰ هزار نفر از اتباع کشور از مرز دوغارون در اسفندماه
در زمان کرونا اتباع دارای مشکلات معیشتی و آسیب‌پذیر، تحت حمایت‌های ما قرار گرفتند و ما تا الان توانستیم ۶۰۰۰ بسته معیشتی و بهداشتی را در اختیار این خانواده‌ها قرار دهیم.

 به گزارش شهرآرانیوز، محمدتقی هاشمی، مدیرکل اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی استان خراسان رضوی با بیان این مطلب در خصوص وضعیت خروج نیروی کار خارجی با شیوع ویروس کرونا از استان، اظهار کرد: افرادی برای کار و کسب درآمد به ایران مراجعه می‌کنند که یکی از فصول سال برای ترک ایران توسط آنها، سال جدید است.

 

وی افزود: امسال نیز که این ایام با کرونا مقارن شد، دولت برای قطع انتقال بیماری دو ماه کارخانه‌ها و مراکز کارگری را تعطیل کرد، به همین دلیل حجم بزرگی از اتباع بیگانه و افغانستانی که در ایران بودند یعنی حدود ۹۰ هزار نفر را در اسفند ماه از مرز عبور دادیم و به کشورشان بازگرداندیم. اتباع خودمعرفی که در سراسر کشور به اردوگاه‌های مراقبتی اداره کل اتباع مراجعه کردند، ساماندهی شدند و ما آن‌ها را از مرز دوغارون خارج کردیم.

 

توزیع ۶۰۰۰ بسته معیشتی و بهداشتی میان اتباع خارجی آسیب‌پذیر خراسان‌رضوی

 

هاشمی بیان کرد: در ایران ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تبعه خارجی و افغانستانی زندگی می‌کنند و در استان نیز ۳۲۰ هزار نفر از ۵۱ ملیت مقیم بوده که جمع بزرگی از آن‌ها افغانستانی هستند، این افراد خارج نشدند. ما اتباعی داریم که در طول سال برای کار به ایران می‌آیند و رفت و آمد می‌کنند که در اسفند ماه ۹۰ هزار نفر از آن‌ها از کشور خارج شدند و بخشی نیز در استان خراسان شاغل بودند. این اتباع سراسر کشور بودند که مرز خروجی خود را دوغارون انتخاب کردند. حدود ۴۰ هزار نفر نیز در اسفندماه از میلک افغانستان خارج شدند.

 

مدیرکل اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی استان خراسان رضوی با بیان اینکه از ابتدای این بحران تمام ساختار‌های پزشکی و درمانی ما همان‌گونه که با ایرانیان رفتار می‌کردند، با اتباع خارجی مقیم نیز رفتار کردند، عنوان کرد: از ابتدای بروز این مشکل تمام اتباع خارجی مقیم استان اعم از عراقی‌ها، بحرینی‌ها، افغانستانی‌ها و پاکستانی‌ها، برای کرونا رایگان درمان می‌شدند و مطابق آنچه با ایرانی‌ها رفتار می‌شد، با آن‌ها نیز رفتار شد.

 

وی در خصوص تعداد اتباع مبتلا شده به کرونا، گفت: آمار دقیقی از ابتلای اتباع در دسترس نیست، وضعیت در دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان‌ها برای ایرانیان و اتباع خارجی اینگونه بوده و به تناسب شدت بیماری است، یعنی بسیاری از زمان‌ها توصیه می‌شود که در خانه بستری باشند، بنابراین امروز هیچ عدد صحیح و دقیقی به صورت نسبی در مورد تعداد اتباعی که مراجعه کردند، نداریم.

 

هاشمی با اشاره به اینکه غربالگری‌ها برای اتباع در دو نوع انجام می‌شود، تصریح کرد: اولا تمام افرادی که در اسفند ماه به اردوگاه‌های ما مراجعه کردند، در طول حضورشان در اردوگاه‌های ما مورد غربالگری قرار گرفتند. ما با همکاری با دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تمام افرادی که تردد می‌کردند را مورد غربالگری قرار دادیم، کمااینکه کل محیط‌هایی که رفت و آمد می‌کردند، ابتدای صبح و انتهای شب و ماشین‌ها نیز قبل از سوار شدن و بعد از پیاده شدن، ضد عفونی می‌شد، غذا‌های استاندارد، ضد عفونی شده، سالم و کاملا بهداشتی در اختیار آن‌ها قرار می‌گرفت و تذکر‌ها و توصیه‌های لازم برای توجیه در خصوص نحوه برخورد با بیماری به آن‌ها داده می‌شد.

 

مدیرکل اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی استان خراسان رضوی ادامه داد: اتباعی هم در سطح استان شاغل بوده و برخی نیز مستقیما در مهمان‌شهر ساکن هستند که ما مهمان‌شهر را قرنطینه اعلام کرده و رفت و آمد را مسدود کردیم. در مهمان‌شهر ۴ هزار نفر در قابل هزار خانواده زندگی می‌کنند و اتباعی از اقشار آسیب‌پذیر هستند که به دلیل نداشتن خانه و امکانات و مشکلات زیادی که داشتند، در مهمان‌شهر خانه رایگان در اختیارشان قرار دادیم و محیط کار فراهم کردیم.

 

وی اضافه کرد: تاکنون به دلیل محدودیت‎هایی که اعمال کردیم، هیچ مورد مثبتی در مهمان‌شهر وجود نداشته، زیرا هر کس که قصد داخل شدن به آنجا را داشت، ضد عفونی می‌شد و هر کس که می‌خواست ساکن شود را قرنطینه کرده و بعد وارد محیط مهمان‌شهر می‌کردند. گندزدایی محیط، ضد عفونی کردن خیابان‌ها و مراکز عمومی و تعطیل کردن اجتماعات از جمله کار‌هایی بوده که در خصوص اتباع مقیم در مهمان‌شهر انجام دادیم.

 

هاشمی خاطرنشان کرد: در خصوص اتباع مقیم در سطح شهر مشهد نیز غربالگری‌ها به تناسب مراجعاتی که به شماره تلفن‌ها می‌شد، انجام پذیرفت، ضمن اینکه محل‌های زندگی به دلیل مشترک بودن با اتباع ایرانی و قرار داشتن در منطقه جنوب شهر، روزانه ضد عفونی می‌شد، افراد نیز توجیه و با این موضوع آشنا می‌شدند.

 

مدیرکل اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی استان خراسان رضوی بیان کرد: زمانی که افراد خودمعرف به اردوگاه‌های ما مراجعه می‌کنند، سریعا سازمان‌دهی شده و به شرط اینکه مرز باز باشد به سمت مرز هدایت می‌شوند تا از کشور خارج شوند، اگر مرز‌ها بسته باشد، معمولا یک شب پذیرش و اقامت شب‌خواب می‌دهیم و روز بعد آن‌ها را سامان‌دهی کرده و از مرز خارج می‌کنیم، در حال حاضر فردی در اردوگاه‌های ما وجود ندارد و تنها افرادی در مهمان‌شهر زندگی می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه اتباع دارای مشکلات معیشتی و آسیب‌پذیر، تحت حمایت‌های ما قرار گرفتند، عنوان کرد: ما تا الان توانستیم ۶ هزار بسته معیشتی و بهداشتی را در اختیار این خانواده‌ها قرار دهیم، با همکاری با کمیته امداد، آستان قدس و شرکای خارجی و داخلی خود بسته‌هایی را به تناسب نیاز این افراد بر اساس شناسایی و لیست‌بندی‌ها بین آن‌ها توزیع کردیم و در حال توزیع هستیم.

 

هاشمی گفت: ما تلاش کردیم تا در این روز‌ها تمام کار‌ها را به صورت دورکاری انجام دهیم، دو ماه نیز فرصت دادیم، بنابراین دیگر نیازی نیست که نگران تمدید اقامت، پروانه کار و موضوعات دیگر باشند و برای این کار‌ها به اداره اتباع مراجعه کنند، اما اگر به موضوعات مهمی برخورد کنیم که اتباع تقاضای مراجعه به اداره اتباع را داشته باشند، یک‌سوم نیرو‌های ما روزانه در سر کار حضور دارند و پاسخگوی نیاز‌های اتباع هستند.

 

مدیرکل اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی استان خراسان رضوی تصریح کرد: در حال حاضر موضوع بیمه سلامت نیز مطرح است که ما موفق شدیم تعداد افراد تحت پوشش استان را در سال جاری نسبت به سال گذشته ۱۰۰درصد افزایش دهیم. تعداد افراد تحت پوشش بیمه سلامت در سال گذشته ۹ هزار و ۲۰۰ نفر بوده که امسال با پیگیری اداره کل این تعداد را به ۱۸ هزار نفر ارتقا دادیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->