بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم
سرخط خبرها

هشت درصد مبتلایان به کرونا در خراسان رضوی از اتباع هستند

  • کد خبر: ۲۳۶۷۹
  • ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۱
هشت درصد مبتلایان به کرونا در خراسان رضوی از اتباع هستند
مدیرکل دفتر اتباع و امور مهاجران استانداری خراسان رضوی گفت: هشت درصد از کل افراد مبتلا به بیماری کرونا را در این استان، اتباع افغانستان تشکیل می‌دهند.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد تقی هاشمی افزود: بر اساس آمار‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزان فوت ناشی از بیماری همه‌گیر کرونا در بین جمیت افغانستانی‌های مبتلا به این بیماری در خراسان رضوی یک درصد گزارش شده است.
وی از ذکر تعداد افغانستانی‌های مبتلا به بیماری کرونا در خراسان رضوی امتناع، اما بیان کرد: این آمار شامل افرادی است که بخاطر ابتلا به عفونت حاد تنفسی در بیمارستان‌های این استان بستری شده‌اند.
مدیرکل دفتر اتباع و امور مهاجران استانداری خراسان رضوی ادامه داد: این امکان وجود دارد که برخی از اتباع افغانستانی مقیم استان به مراکز بهداشتی مراجعه کرده، اما آزمایش طبی نداده‌اند، ولی مبتلا به کرونا بوده لذا تحت مراقبت درمانی و قرنطینه قرار گیرند.
وی گفت: خدمات ارائه شده به بیماران افغانستانی در مراکز درمانی و بیمارستان‌های خراسان رضوی بطور کامل رایگان بوده و در دریافت خدمات درمانی هیچ تفاوتی با ایرانیان ندارند.
هاشمی افزود: افغانستانی‌های مقیم خراسان رضوی و مشهد باید توجه داشته باشند که فقط خدمات درمانی مرتبط با بیماری کرونا رایگان است. بطور مثال فردی که پایش شکسته و کرونا هم دارد باید هزینه ارتوپدی مربوط به شکستگی را بپردازد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر طبق پروتکل‌های درمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش‌های پزشکی دارو‌های درمان کرونا که گرانقیمت نیز هست بطور رایگان ارائه می‌شود، اما در صورتی که بیمار از دارو‌های خارج از این پروتکل استفاده کند باید هزینه آن را بپردازد.
۳۲۰ هزار تبعه افغانستان با مجوز، گذرنامه و کارت آمایش در خراسان رضوی سکونت دارند. ۹۶ درصد از این تعداد ساکن مشهد هستند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->