خلیل موحد جانشین هاشم دائمی در شورای شهر مشهد شد سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری شهرداری مشهد، نمونه ای از یک سازمان موفق است افتخارات طلایی هادی رضایی، دارنده نشان مشهدالرضا(ع) | از معلولیت تا قهرمانی جهانی برگزیده نشان مشهد الرضا (ع) در سال ۱۴۰۲: این رویداد فضایی برای معرفی افراد سرآمد است هوای امروز مشهد، برای گروه‌های حساس ناسالم است (۳ دی ۱۴۰۳) | برای مقابله با آلودگی هوا باید برنامه‌محور پیش برویم افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور
سرخط خبرها

هشت درصد مبتلایان به کرونا در خراسان رضوی از اتباع هستند

  • کد خبر: ۲۳۶۷۹
  • ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۱
هشت درصد مبتلایان به کرونا در خراسان رضوی از اتباع هستند
مدیرکل دفتر اتباع و امور مهاجران استانداری خراسان رضوی گفت: هشت درصد از کل افراد مبتلا به بیماری کرونا را در این استان، اتباع افغانستان تشکیل می‌دهند.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد تقی هاشمی افزود: بر اساس آمار‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزان فوت ناشی از بیماری همه‌گیر کرونا در بین جمیت افغانستانی‌های مبتلا به این بیماری در خراسان رضوی یک درصد گزارش شده است.
وی از ذکر تعداد افغانستانی‌های مبتلا به بیماری کرونا در خراسان رضوی امتناع، اما بیان کرد: این آمار شامل افرادی است که بخاطر ابتلا به عفونت حاد تنفسی در بیمارستان‌های این استان بستری شده‌اند.
مدیرکل دفتر اتباع و امور مهاجران استانداری خراسان رضوی ادامه داد: این امکان وجود دارد که برخی از اتباع افغانستانی مقیم استان به مراکز بهداشتی مراجعه کرده، اما آزمایش طبی نداده‌اند، ولی مبتلا به کرونا بوده لذا تحت مراقبت درمانی و قرنطینه قرار گیرند.
وی گفت: خدمات ارائه شده به بیماران افغانستانی در مراکز درمانی و بیمارستان‌های خراسان رضوی بطور کامل رایگان بوده و در دریافت خدمات درمانی هیچ تفاوتی با ایرانیان ندارند.
هاشمی افزود: افغانستانی‌های مقیم خراسان رضوی و مشهد باید توجه داشته باشند که فقط خدمات درمانی مرتبط با بیماری کرونا رایگان است. بطور مثال فردی که پایش شکسته و کرونا هم دارد باید هزینه ارتوپدی مربوط به شکستگی را بپردازد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر طبق پروتکل‌های درمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش‌های پزشکی دارو‌های درمان کرونا که گرانقیمت نیز هست بطور رایگان ارائه می‌شود، اما در صورتی که بیمار از دارو‌های خارج از این پروتکل استفاده کند باید هزینه آن را بپردازد.
۳۲۰ هزار تبعه افغانستان با مجوز، گذرنامه و کارت آمایش در خراسان رضوی سکونت دارند. ۹۶ درصد از این تعداد ساکن مشهد هستند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->