نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

سرقت ۱۰ میلیارد ریالی از خانه یک بیمار در مشهد/خیانت پرستار به صاحب خانه

  • کد خبر: ۲۲۹۳۹
  • ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۸
سرقت ۱۰ میلیارد ریالی از خانه یک بیمار در مشهد/خیانت پرستار به صاحب خانه
فرمانده انتظامی خراسان رضوی از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با سوء‌استفاده از موقعیت کاری خود اقدام به سرقت طلا و وجوه نقد به ارزش ۱۰ میلیارد ریال از خانه یک بیمار کرده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمدکاظم تقوی ‌گفت: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان مبنی بر سرقت مقدار قابل توجهی طلا و وجه نقد از گاوصندوق خانه مسکونی‌اش دستورات لازم برای پیگیری سریع پرونده صادر شد.

 

فرمانده انتظامی خراسان رضوی افزود: کارآگاهان پایگاه جنوب پلیس آگاهی در مشهد وارد عمل شدند و بررسی‌های اولیه آن‌ها حاکی از آن بود که سرقت از خانه مسکونی بدون هیچ‌گونه آثار تخریب بر روی قفل و بدنه گاوصندوق اتفاق افتاده است و این فرضیه سرقت توسط فردی که به محل رفت و آمد و آشنایی کامل داشته است را قوت بخشید.

 

وی اظهار کرد: تحقیقات بعدی پلیس قطعات پازل پیگیری پرونده را یکی پس از دیگری پشت سرهم قرار داد و با توجه به بیماری همسرش شاکی مشخص شد اقوام و آشنایان رفت و آمد چندانی با این خانواده نداشته‌اند و از سوی دیگر صاحبخانه برای انجام کارهای خانه و پرستاری همسر بیمارش، 2 کارگر نظافتی و یک پرستار استخدام کرده که این افراد به خانه مذکور در رفت و آمد بوده‌اند.

 

سردار تقوی افزود: دو کارگر و پرستار خانه به‌عنوان مظنون به پلیس آگاهی هدایت و تحقیقات از آن‌ها آغاز شد اما اظهارات این افراد نیز گره‌ای از حل مشکل باز نکرد.

 

فرمانده انتظامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: کارآگاهان پایگاه جنوب پلیس آگاهی با دقت نظر بیشتری تحقیقات خود را ادامه دادند و بررسی‌های علمی آن‌ها نشان داد شاکی در اتاق همسرش یک دسته کلید از تمامی قفل‌ها و گاو صندوق مخفی کرده و پرستار هر روز 12 ساعت در اتاق مذکور به‌سر می‌برده است.

 

وی بیان کرد:‌ بررسی‌های کارشناسان با زیر نظر گرفتن فرد مظنون ادامه یافت و در بازجویی به‌عمل آمده از وی، او نتوانست به پراکندگویی‌های خود ادامه دهد و اعتراف کرد با مشاهده دسته کلید وسوسه شده و اقدام به سرقت 10 میلیارد ریال طلاجات و وجوه نقد از داخل گاو صندوق کرده‌است.

 

سردار تقوی با اعلام اینکه متهم به مراجع قضایی معرفی و بنا به احکام صادره روانه زندان شد به شهروندان توصیه کرد: از اعتماد بی‌جا و دسترسی افراد به کلیدهای ساختمان و اسناد و مدارک پرهیز کنند و به‌خصوص افرادی که در خانه خود وسایل باارزش و گران‌قیمت دارند نسبت به نصب دوربین‌های کنترلی و تجهیزات بازدارنده از سرقت‌ها توجه بیشتری داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->