هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

ماجرای توقف یک حکم اعدام توسط شهید رئیسی و توبیخ قاضی چه بود؟

  • کد خبر: ۲۲۹۹۰۲
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۶
ماجرای توقف یک حکم اعدام توسط شهید رئیسی و توبیخ قاضی چه بود؟
حجت‌الاسلام مرتضوی مقدم ضمن تشریح ویژگی‌های شهید آیت الله رئیسی، ماجرای صدور یک حکم اعدام، جلوگیری شهید رئیسی از اجرای این حکم و توبیخ قاضی صادر کننده حکم توسط ایشان را روایت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام مرتضوی مقدم با اشاره به شهادت آیت‌الله رئیسی اظهار کرد: این ضایعه اسفناک را به ملت شریف ایران، همکاران خود در دستگاه قضا و تمامی دلسوزان این نظام و انقلاب به ویژه مقام معظم رهبری تسلیت عرض می‌کنم.

وی با بیان اینکه شهید رئیسی یکی از مدیران نمونه‌ای بود که در انقلاب درخشید، ادامه داد: ایشان بیش از ۴۰ در پست‌های مدیریتی کشور خدمت کرد و به یک مدیر پخته و ورزیده تبدیل شده بود؛ در تمامی بخش‌ها یک استعداد ویژه‌ای داشت که همه همکاران خود را در هر سمتی که بود، به حرکت وا می‌داشت و یک انقلابی را در حوزه مدیریتی خود ایجاد می‌کرد.

حجت‌الاسلام مرتضوی مقدم در تشریح ویژگی‌های خاص مرحوم آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: از جمله ویژگی‌های خاص آیت‌الله رئیسی اخلاص، خداترسی و پرکاری ایشان بود. زمانی که آیت‌الله رئیسی دادستان کل کشور بودند، من معاون اول ایشان بودم. در این دوره هم بنده ویژگی‌های خاص ایشان را شناختم و هم ایشان با کار عملی بنده آشنا شدند. البته پیش از این همکاری، روابط دوستانه‌ای داشتیم.

این مقام قضائی در ادامه افزود: گاهی ایشان در خصوص امور قضائی و پرونده‌های مهم قضائی از من مشورتی می‌گرفتند؛ در این امور احساس کردم که ایشان از صدور رأی‌ای که منجر به تضییع حق کسی شود، خیلی وحشت داشت و خدا ترس بود. 
وی با اشاره به اینکه آیت‌الله رئیسی در پرونده‌های مهم مشورت می‌کرد، تصریح کرد: ایشان سعی داشت که حکمی صادر شود که به حق و ادله باشد. یکی از خصوصیات دیگر ایشان، اخلاص بود؛ سعی می‌کرد برای خدا کار‌ها را انجام دهد و به دنبال ظاهرسازی نبود و نمی‌خواست نشان دهد چه کار‌هایی انجام می‌دهد و چه ساعاتی مشغول به کار است.

حجت‌الاسلام مرتضوی مقدم در بیان و تشریح سومین خصوصیت مرحوم آیت‌الله رئیسی اظهار کرد: سومین خصوصیت ایشان پرکاری بود، اما نمی‌توانست این خصوصیت را مخفی کند. اخلاص و خداترسی را می‌توان مخفی کرد، اما پرکاری را نمی‌توان مخفی کرد. آیت‌الله رئیسی شب و روز نمی‌شناخت و روز‌هایی که من در خدمت ایشان بودم، از پرکاری ایشان ما هم چاره‌ای جز همراهی و هم‌پایی با ایشان را نداشتیم.

وی افزود: آیت‌الله رئیسی هدفی را که در نظر می‌گرفت، سعی داشت که به آن هدف دست پیدا کند و آن اقدام نیمه‌کاره باقی نماند و در این مسیر تمام تلاش خود را انجام می‌داد که کار را به نتیحه برساند و ظاهرسازی نمی‌کرد و می‌خواست خدمتی را به این نظام و کشور انجام دهد.

حجت‌الاسلام مرتضوی مقدم گفت: ایشان سعی می‌کرد درون قوه قضائیه را از هرگونه فسادی پاک کند به همین جهت در برخورد با کسانی که در دستگاه قضا خدایی نکرده با فساد مالی و یا اخلاقی مبتلا می‌شدند، هیچ ملاحظه‌ای نداشت و سعی داشت که این افراد را در اسرع وقت از دستگاه زدوده شوند.

حجت‌الاسلام مرتضوی مقدم با اشاره به رویکرد فسادستیزی آیت‌الله رئیسی کفت: ایشان نظرشان این بود که به شدت با افراد آلوده برخورد شود و دستگاه قضا از هر گونه فسادی پاک شود و اکنون نیز ادامه دارد، اما از زمان ایشان شدت گرفت.

وی ادامه داد: پس از دستگاه قضا، در دستگاه‌های اجرایی نیز هر گونه فسادی را کشف و یا مشاهده می‌کردند، برایشان ناراحت کننده بود و در این خصوص هیچ ملاحظه‌ای نداشتند که این فرد آلوده کیست؛ از دوستان باشد یا همکاران. برخورد آیت الله رئیسی با فساد ویژه بود و همچنین صادقانه با همکاران خود کار می‌کرد.

این مقام قضائی با تاکید بر اینکه آیت‌الله رئیسی بر عملکرد زیر مجموعه خود نظارت داشت، تصریح کرد: ایشان سعی می‌کرد که در دستگاه قضائی نظارتی بر مجموعه خود از طریق دیوان عالی کشور و دوایر دولتی از طریق سازمان بازرسی کل کشور و یا دیوان عدالت اداری و... نظارت داشته باشد. اعتمادی به بنده در کار قضا داشت، در دوره ایشان من مسئولیت دیوان عالی کشور را برعهده داشتیم و نزدیک به پنج سال در این سمت خدمت کردم.

وی افزود: آیت‌الله رئیسی به‌دنبال انجام امور به معنای واقعی بود نه به شکل ظاهری صرفا یک اقدامی را انجام دهند. از همین رو به‌گونه‌ای مجاهدانه کار می‌کرد که تصور می‌شد به دنبال جبران تمامی کاستی‌های گذشته است. او با زحمت زیاد توانست در جبران کاستی‌های گذشته تا حدودی موفق باشد.

این مقام قضائی بیان کرد: آیت‌الله رئیسی هیچ چیز را مانع خدمت‌رسانی به مردم و انجام کار نمی‌دانست و ایشان بر این باور بود که انسان به هر شکلی باید کار را به سرمنزل مقصود برساند و به نتیحه برساند. علی رغم تمامی زخم زبان‌ها، جسارت‌ها، اهانت‌ها و تخریب‌هایی که ممکن بود برای ایشان شکل بگیرد، آیت الله رئیسی صادقانه کار را پیش می‌برد.

به گفته وی، دوره مدیریت شهید رئیسی، زمان شهید بهشتی را تداعی می‌کرد. تا زمانی که نعمت از انسان گرفته نشود، انسان قدر آن را نمی‌داند. وقتی شهید بهشتی از دست رفت، همه متوجه شدند چه نیرویی را از دست داده‌اند و اکنون نیز بدین‌گونه است، آیت الله رئیسی یک نیروی مخلصی بود که پاداش خود را در روز ولادت امام رضا (ع) گرفت. خداوند متعال در روز ولادت امام هشتم پاداش ایشان را داد.

این مقام قضائی در بیان یک خاطره از دوره مدیریت آیت‌الله رئیسی بیان کرد: در یکی از پرونده‌ها که حکم اعدام صادر شده بود و قرار بود که ایشان در رابطه این پرونده اظهار نظر کنند، ایشان این پرونده را به من دادند که بررسی کنم، من اشکالاتی که مطرح بود را اعلام کردم، با وجود اینکه حکم اجرا نشده بود، اما آیت‌الله رئیسی خیلی ناراحت شد و شخصی که این حکم را صادر کرده احضار و توبیخ کرد که چرا این حکم را صادر کرده و به این نکات را توجه نکرده است.

وی در ادامه گفت: این رویکرد نشانگر خداترسی آیت‌الله رئیسی بود. امیدواریم راه ایشان ادامه پیدا کند و دستگاه قضای ما یک دستگاه کارآمد و مفید برای مردم باشد و بتوانیم احقاق حق کنیم و آرای عادلانه‌ای صادر شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->