اعزام ۸۰۰ دانش‌آموز مددجو از سراسر کشور به مشهد در راستای آمادگی آزمون سمپاد فقر آهن باعث چه مشکلاتی در کودکان می‌شود؟ رئیس فراکسیون کارگری: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی همین امسال انجام می‌شود عواقب و تأثیرات منفی فریادزدن بر سر کودکان توضیحات رئیس سازمان مدارس درباره انواع شهریه در مدارس غیردولتی رشد ۱۴ درصدی پرواز‌های فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد در اردیبهشت ‌۱۴۰۳ نسبت‌به مدت مشابه پارسال عرضه دارو از هرنوع در عطاری‌ها پیگیرد قانونی دارد پیش‌بینی رگبار باران و کاهش دما در برخی استان‌ها (۶ تیر ۱۴۰۳) توصیه‌هایی جهت پیشگیری از گرمازدگی استفاده از طب ایرانی برای کاهش وزن بدون بازگشت افزایش یک‌میلیون‌تومانی حقوق ماهانه بازنشستگان از فروردین ۱۴۰۳ + جزئیات غربالگری بیماری HIV در مراکز مشاوره رفتاری تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  افزایش برخورد با پزشکان قلابی در مشهد قتل خونین مرد جوان به دست سگ‌گردان! زن جوان با قرص لاغری همسرش را به قتل رساند رفتارهای مخرب در مواجهه با فرزندان بزرگسال این خوراکی خوشمزه و رنگارنک کبد کودکان را تهدید می کند
سرخط خبرها

دختران خود را هیچ‌وقت نصیحت نکنید!

  • کد خبر: ۲۳۰۰۷۱
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
دختران خود را هیچ‌وقت نصیحت نکنید!
به‌جای محدودیت بیش‌ازحد دختران خود، سعی کنید مهارت روبه‌روشدن درست با خطرات را به آن‌ها بیاموزید و به او یاد دهید چگونه از خودش محافظت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر جزو مادرانی هستید که فرزند نوجوان در خانه دارید و ترجیح می‌دهد مدام با دوستانش باشد و به گردش و خوش‌گذرانی برود، حتماً برای آینده‌اش نگران هستید؛ می‌ترسید که در کوره‌راه زندگی از راه به‌در شود و آینده‌اش رنگ تباهی بگیرد.

راحله فارسی، مشاور و روان‌شناس، در این زمینه توصیه‌هایی به مادران دارد که با هم مرور می‌کنیم: رفتار با نوجوان باید خاص باشد. نوجوان به‌دنبال هویت‌یابی است و شما به‌عنوان والد باید خیلی به او کمک کنید تا خودش را پیدا کند. نوجوانان به خصوص دختران نیاز دارند که فردی به صحبت‌هایشان گوش دهد نه اینکه بدون شنیدن احساساتشان، از ابتدا راه‌حل بشنوند. طبیعی است که دختران در سنین نوجوانی به دلیل تغییرات هورمونی ایجادشده در سنین بلوغ گاهی دچار خشم، عصبانیت و نوسان احساسات شوند. با این حال و بار‌ها در همین صفحه خانواده و مشاوره به اصلی‌ترین ویژگی‌های روانی و شخصیتی نوجوانان پرداخته شده است و این بار فقط چند توصیه به شما مادر محترم داریم.

نصیحت‌کردن را فراموش کنید!

معمولا بیشتر دانش‌آموزان با ورود به دوره نوجوانی با اُفت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند. یکی از اصلی‌ترین دلایل این افت تحصیلی، شرایط خاص این دوره است؛ بنابراین به شما توصیه می‌شود که در کنار او باشید. به او کمک کنید تا استعداد و علایق تحصیلی و توانایی‌های خود را بشناسد. هرگاه وارد مشاجره و اعمال فشار بر نوجوان شدید، بدانید که بازنده خواهید شد.

اگر در مواردی با نوجوانان اختلاف پیدا کردید، به جای وارد آوردن فشار بکوشید قوانینی وضع کنید که از طریق آن اختلاف‌های تان را برطرف سازید. در ضمن بزرگ‌ترین اشتباهی که دخترتان را از شما دور می‌کند، تحقیر کردن او در جمع و حتی در خلوت است. موفقیت‌های دیگران و شکست هایش را بر سرش نکوبید. با توجه به این که نوجوانان تمایل زیادی به صحبت کردن با والدین خود ندارند، برقراری ارتباط با آنها دشوار است.

متأسفانه بخش عمده‌ای از گفتگو‌های والدین با فرزند نوجوان خود هم در نصیحت کردن، اصلاح اشتباهات و آموزش به آنها خلاصه می‌شود. از این رو آنان سخنان شما را بیشتر به عنوان یک سخنرانی تلقی می‌کنند تا یک ارتباط دوستانه.

مهارت روبه‌روشدن درست با خطرات را به دخترتان بیاموزید

گاهی والدین آن قدر نگران دختر نوجوان‌شان هستند که او را به شدت محدود می‌کنند و تحت کنترل خود قرار می‌دهند، اما متاسفانه دختران، در بیشتر موارد و در برابر فشار والدین به پنهان کاری و دروغگویی رو می‌آورند؛ بنابراین به جای محدودیت بیش از حد سعی کنید مهارت روبه‌روشدن درست با خطرات را به دخترتان بیاموزید و به او یاد دهید چگونه از خودش محافظت کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->