وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند پیام رهبر انقلاب اسلامی درپی حادثه دردناک اسکله شهید رجایی بندرعباس آمریکا به «عمران» در یمن حمله کرد پزشکیان بندرعباس را ترک کرد محکومیت قطعی قصاص برای عامل حمله به سفارت جمهوری آذربایجان بیانیه ارتش هندوستان درباره تبادل آتش و درگیری با نیروهای پاکستان کاخ سفید: ترجیح ترامپ توافق با ایران است قطر و عربستان بدهی‌های سوریه به بانک جهانی را پرداخت کردند | مسیر کمک مالی و سرمایه‌گذاری در سوریه باز شد پزشکیان: مدیریت ذخیره‌سازی کانتینر‌ها باید بررسی شود+ فیلم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه| ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید هوایی رئیس جمهور پزشکیان از نقاط آسیب دیده انفجار بندرعباس پزشکیان وارد بندرعباس شد | اعلام یک روز عزای عمومی در سراسر کشور از سوی دولت چند هواپیمای حامل نیرو‌های متخصص به دستور پوتین عازم ایران شد پزشکیان عازم بندرعباس شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر دفاع پاکستان تنش میان دهلی‌نو و اسلام‌آباد را زخم باز استعمار دانست سخنگوی وزارت دفاع: هیچ محموله‌ای با کاربرد نظامی در بندر رجایی وجود نداشته است + فیلم پیام‌های جداگانه پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان، درپی وقوع حادثه در بندرعباس عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک مرکزی مسیر هدایت سرمایه‌ها را تغییر داده است ابلاغ قانون اصلاح قانون مجازات اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز از سوی قالیباف به پزشکیان پیام تسلیت رئیس‌جمهور روسیه به رهبر معظم انقلاب درپی حادثه انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس آیت الله علم الهدی: قطارشهری مشهد، مصداق عینی خدمت به مردم است | گره گشایی از ترافیک، پارکینگ و اسکان زائران، سه دستاورد خط ۳ متروی مشهد + فیلم رئیس‌جمهور: گسترش روابط همه‌جانبه با آفریقا را در دستورکار دولت قرار می‌دهیم ابراز هم‌دردی مقامات کشور‌های منطقه با مردم و دولت ایران، درپی وقوع حادثه در اسکله شهید رجایی بندرعباس
سرخط خبرها

رئیس موساد به تل‌آویو بازگشت

  • کد خبر: ۲۳۰۲۰۸
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۰
رئیس موساد به تل‌آویو بازگشت
رئیس موساد که با طرح جدید تل‌آویو برای مبادله اسرا به پاریس رفته بود، بعد از نشست با رئیس سیا و نخست وزیر قطر از موفقیت این مذاکرات و از سرگیری آن در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه یدیعوت آحارانوت درگزارشی به نقل از مسئولین عالی‌رتبه این رژیم خبر داد، نشست پاریس به شدت موفقیت آمیز بوده است با این حال تاکید کردند هنوز روزنه‌ای واقعی برای تحقق یک توافق به وجود نیامده است.

به نوشته این رسانه عبری زبان، هنوز محل انجام مذاکرات اعلام نشده است، اما توافق و اجماعی در رابطه با یک مسئله به وجود آمده است که ما نیازمند تلاش مستمر و ۲۴ ساعته برای رسیدن به توافق هستیم.

در این نشست همچنین مقرر شد علاوه بر قطر مصر هم در مذاکرات نقش آفرینی خواهد کرد.

منابع مطلع از روند این نشست عصر شنبه اعلام کردند، جلسه برگزار شده در پاریس که دیدی برنیاع ساعاتی پیش از آن بازگشته است، به شدت موفقیت آمیز بوده است و نه تنها بر سر از سرگیری مذاکرات بلکه در رابطه با زمان آغاز این مذاکرات هم توافق شد که ظاهرا سه شنبه آینده است، اما هنوز مکان انجام مذاکرات مشخص نشده است.

این منابع اسرائیلی اعتراف کردند، تل‌آویو به این نتیجه رسیده است که رکود و جمود در مذاکرات به نفع ربوده شدگان نیست و ساعت شنی آنها در حال اتمام است، اما باید واقع گرا باشیم، هنوز روزنه واقعی در این امر به وجود نیامده است و فقط در مورد چارچوب‌های کلی که می‌توان با آن مذاکرات را شروع کرد توافق شده است.

در این بین اطلاعات ضد و نقیضی در رسانه‌های عبری زبان در مورد ابتکار جدید منتشر می‌شود، در حالی که رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از یک مسئول اسرائیلی اعلام کرد، میانجی‌های مصری و قصری طرح جدیدی را برای مبادله اسرا ارائه کرده اند، شبکه رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی کان خبر داد، این طرح جدید از سوی اسرائیل پیشنهاد شده و رئیس موساد آن را در اختیار مدیر سیا و نخست وزیر قطر قرار داده است.

به گفته این منبع، طرح جدید در بر گیرنده راه‌حل‌های قابل اجرا برای نکات مورد اختلاف در مذاکرات گشده است.

به گزارش کان: تمامی رهبران ساختار امنیتی: فرمانده ستاد کل ارتش، رئیس موساد، رئیس شاباک، وزیر جنگ و گانتس و آیزنکوت به عنوان وزرای کابینه جنگ از پیشبرد مذاکرات مبادله اسرا حمایت می‌کنند.

با این حال هاآرتص در گزارش خود به نقل از منابع آگاه خبر داد، تماس‌های هفته پیش رو در رابطه با پیشنهادی خواهد بود که اسرائیل با آن موافقت کرده، اما هنوز حماس نظر خود را در مورد آن اعلام نکرده است.

گفتی است باراک راپید خبرنگار صهیونیست در صفحه شخصی خود در فضای مجازی ادعا کرد، حماس در واکنش به این اخبار اعلام کرده است، بدون توقف جنگ خبری از آغاز مجدد مذاکرات نخواهد بود.

روتر نت هم به نقل از محمد المرداوی از رهبران حماس خبر داد: در رابطه با پایان جنگ توپ در زمین اسرائیل است، پایان کامل و دائم جنگ تنها راه رسیدن به توافق خواهد بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->