عدم تشکیل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» برخلاف قانون است دسترسی نمایندگان مجلس به تلفن همراه ممنوع شد مصوبه ویژه مجلس برای مهاجرت معکوس نخبگان ایرانی معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی: مرز باید بستر گفت‌و‌گو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد رهبر کره شمالی وعده پیروزی در نبرد ضد آمریکایی داد اختلاف‌نظر در بهارستان درباره همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشاور مقام معظم رهبری: طرح «دالان زنگزور»، تهدیدی برای وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران است موافقت مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی ویتکاف: می‌خواهم در دوره ترامپ به صلحی پایدار در خاورمیانه برسم وزیر امور خارجه آمریکا: مذاکرات با ایران به مسیر خود باز خواهد گشت تأکید قالیباف بر استمرار اعطای بموقع کالابرگ | رفع بهنگام ناترازی انرژی می‌تواند محرک قدرتمند اقتصاد کشور باشد حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان
سرخط خبرها

پیغام قسام خطاب به خانواده‌های اسرای صهیونیست

  • کد خبر: ۲۳۰۱۹۴
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۷
پیغام قسام خطاب به خانواده‌های اسرای صهیونیست
گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) به خانواده‌های اسرای صهیونیست وعده داد که پیامی را پیرامون اقدامات رژیم صهیونیستی علیه اسرای صهیونیست منتشر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) پیغامی را خطاب به خانواده‌های اسرای صهیونیست نزد مقاومت فلسطین در غزه منتشر کرد.

در این پیغام، قسام به خانواده‌های اسرای صهیونیست نزد مقاومت وعده داد که مطلبی را پیرامون اقدامات ارتش رژیم صهیونیستی علیه اسرای صهیونیست در نوار غزه منتشر خواهد کرد.

گردان‌های قسام اعلام کرد: به خانواده‌های اسرا (صهیونیست) می‌گوییم منتظر مطلبی که پیرامون اقدامات ارتشتان در قبال فرزندانتان منتشر خواهیم کرد باشید؛ اقداماتی که به دستور نتانیاهو انجام می‌شود.

این پیغام به سه زبان عربی، انگلیسی و عبری از سوی گردان‌های قسام خطاب به خانواده‌های اسرای صهیونیست نزد مقاومت فلسطین در نوار غزه منتشر شده است.

همچنین قسام در پایان این پیام از هشتگ‌های «زمان در حال پایان یافتن است» و «کابینه شما دروغ می‌گوید» استفاده کرده است.

گفتنی است جنبش مقاومت اسلامی فلسطین شامگاه هفدهم اردیبهشت‌ماه با توافق پیشنهادی ارائه‌شده از سوی میانجیگران برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه و مبادله اسرا میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین موافقت کرد، اما این اقدام با کارشکنی از سوی رژیم صهیونیستی و حمله این رژیم به شهر رفح در جنوب نوار غزه همراه شد.

در پی این موضوع، تظاهرات شهرک‌نشینان صهیونیست و خانواده‌های اسرای صهیونیست نزد مقاومت نیز شدت گرفت.

علاوه بر این با تداوم جنگ علیه نوار غزه و عدم کسب هرگونه دستاورد نظامی از سوی رژیم صهیونیستی انتقاد‌ها در سرزمین‌های اشغالی علیه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم و کابینه وی شدت گرفته است. مخالفان نتانیاهو وی را به خریدن وقت برای باقی‌ماندن در قدرت جهت فرار از محاکمه در پرونده‌های قضائی اقامه‌شده علیه او متهم می‌کنند. علاوه بر این خانواده‌های اسیران صهیونیست خواهان آن هستند که رژیم صهیونیستی بدون اتلاف وقت و به هر قیمتی اسیران صهیونیست نزد مقاومت را در جریان توافق با مقاومت فلسطین آزاد کند و از ادامه حمله‌های بی فایده به نوار غزه که علاوه بر کشتار فلسطینیان کشتار این اسیران را نیز در پی دارد دست بردارد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->