قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: رژیم صهیونیستی هنوز بزرگی و اراده ملت ایران را درک نکرده است شهادت ۶ دانشمند هسته‌ای در حمله اسرائیل به ایران عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: با حملات اسرائیل، دور ششم مذاکرات برگزار نخواهد شد + فیلم حمله ایران به اسرائیل + فیلم و عکس (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شهید محمدمهدی طهرانچی که بود؟ حمله رژیم صهیونیستی به ۱۰ نقطه آذربایجان شرقی| ۳ نفر در تبریز به شهادت رسیدند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سردار رادان: رژیم صهیونیستی باید منتظر مجازاتی سخت باشد واکنش‌های بین‌المللی به تجاوز اسرائیل به خاک ایران بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تجاوز اسرائیل به کشور سردار شهید حسین سلامی که بود؟ واکنش رئیس قوه قضائیه به حمله اسرائیل به ایران: رژیم منحوس ثابت کرد که ایران‌ستیزترین باند تاریخ است وزارت دفاع: نیروهای مسلح آماده مجازاتی سخت به اسرائیل هستند پیام‌های تسلیت در پی شهادت تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و مردم، در پی حمله جنایتکارانه اسرائیل به خاک جمهوری اسلامی ایران واکنش عراقچی به حمله اسرائیل به ایران: نیروهای مسلح در دفاع از کشور درنگ نخواهند کرد سرلشکر شهید محمد باقری که بود؟ آگاهی ترامپ از حمله اسرائیل به ایران بیانیه ارتش: ارتش و سپاه در حال نبرد در آسمان هستند بیانیه وزارت کشور در پی حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه سپاه: اسرائیل بهای سنگینی برای جنایت خود می‌پردازد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه وزارت امور خارجه در واکنش به تجاوز اسرائیل (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چهار کشتی آمریکایی در سواحل فلسطین به گل نشستند

  • کد خبر: ۲۳۰۲۱۹
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۷
چهار کشتی آمریکایی در سواحل فلسطین به گل نشستند
چهار کشتی آمریکایی در دریای مدیترانه به دلیل وضعیت بد آب‌وهوایی از لنگرگاه خود جدا شده و در ساحل به گل نشستند.

به گزارش شهرآرانیوز، ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) اعلام کرد چهار کشتی نیروی دریایی آمریکا که در طرح واشنگتن برای ارسال کمک به غزه از مسیر دریا حضور دارند، درگیر شرایط بد آب‌وهوایی شده و از لنگرگاه خود جدا شدند.

در بیانیه سنتکام با اشاره به اینکه آب‌وهوای نامساعد موجب جداشدن کشتی‌ها از لنگرگاه و به‌گل‌نشست آنها شده، آمده است: «کشتی‌ها از لنگرگاه خود جدا شدند و دو کشتی اکنون در نزدیکی بندر (موقت غزه) در ساحل هستند و کشتی‌های سوم و چهارم نیز در ساحل اسرائیل در نزدیکی اسکلون قرار دارند.»

نیروی دریایی ایالات متحده یک بندر موقت در ساحل غزه ایجاد کرده تا ارسال کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان این باریکه تسهیل شود؛ بندری که ۳۲۰ میلیون دلار هزینه داشته، اما به اذعان غربی‌ها تا امروز تاثیر چندانی بر تحویل محموله‌های بشردوستانه به ساکنان غزه نداشته است.

فرماندهی مرکزی ایالات متحده با اشاره به تلاش نیرو‌های آمریکایی و صهیونیست برای تعمیر کشتی‌ها در این بیانیه نوشت: «هیچ نیروی آمریکایی وارد غزه نخواهد شد. هیچ تلفات جانی هم تا این لحظه گزارش نشده و بندر در وضعیت کاملا عملیاتی قرار دارد.»

این بندر پرهزینه که به باور بسیاری از تحلیلگران صرفا یک ژست توخالی و گران‌قیمت است، در مراحل اولیه ساخت خود هم نیروی دریایی آمریکا را با مشکلات غیرمنتظره‌ای مواجه کرد.

در اواخر فروردین سخنگوی نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد یک کشتی جنگی این کشور که قرار بود برای کمک به برپایی این بندر به دریای مدیترانه برود، به دلیل آتش‌سوزی در اتاق موتور از ماموریت خارج شده و به پایگاه خود بازگشت.

منبع: ایسنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->