معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی منصوب شد (۳ دی ۱۴۰۳) «ابومحمد الجولانی» با وزیر مشاور قطر در امورخارجه دیدار کرد تاکید پزشکیان بر عزم دولت ایران برای تکمیل راهگذر شمال-جنوب مخبر به شایعه استعفای پزشکیان واکنش نشان داد پزشکیان: باید از توسعه پایتخت جلوگیری کرد نتانیاهو بازهم به دادگاه رفت دولت لایحه اجرای معاهده منع تولید و به‌کارگیری سلاح‌های شیمیایی و انهدام آن‌ها را به مجلس تقدیم کرد قالیباف: برخی تحقیقات علمی دانشگاه امام حسین (ع) به مرحله تولید رسیده است سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی، هفته آخر دی ماه برگزار می‌شود تبدیل اتاق‌های اندیشه‌ورزی به سازمان‌های تحقیقاتی و مشاوره‌ای ‎ کمیسیون امنیت ملی مجلس خواستار برکناری ظریف با ورود دیوان عدالت اداری شد محسنی‌ اژه‌ای: نگذارید کار مردم در تعطیلاتی که پیش می‌آید، زمین بماند عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق بازگشایی سفارت عربستان در افغانستان (۲ دی ۱۴۰۳) توزیع برخی مواد غذایی در پروازهای داخلی و خارجی ممنوع شد نتانیاهو علیه انصارالله یمن یاوه‌گویی کرد ویدئو| محمد الجولانی با کت و شلوار و کراوات با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد وزارت خارجه اتهامات دادگستری آمریکا علیه تبعه کشورمان را رد کرد ابراز امیدواری مشاور امنیت ملی آمریکا برای توافق ترامپ با ایران جزئیات سرنگونی جنگنده آمریکایی توسط انصارالله یمن (۲ دی ۱۴۰۳) عراقچی: رژیم صهیونیستی علیرغم همه جنایات و تجاوزات خود نتوانسته به اهداف شیطانی خود دست یابد دیدار و گفتگوی وزیر خارجه ترکیه با الجولانی در دمشق قتل یک راننده روس در ایران | بیانیه سفارت مسکو در تهران پیش‌بینی راه‌حل مشکل ناترازی کشور در برنامه هفتم توسعه آیت‌الله علم‌الهدی: حضرت فاطمه (س)، بنیان‌گذار جریان مقاومت است | شهدای فاطمیون، رهروان صدیق مکتب فاطمی
سرخط خبرها

برلین در تلاش برای مهار پناهندگان اوکراینی

  • کد خبر: ۲۳۰۲۸۱
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۰
برلین در تلاش برای مهار پناهندگان اوکراینی
سخنگوی وزارت کشور آلمان گفت: برلین به دنبال ایجاد یک مکانیسم اشتراک‌گذاری مهاجران در سراسر اتحادیه اروپا در تلاش برای کنترل جریان پناهجویان اوکراینی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشریه آلمانی «دی‌ولت» گزارش داد، علت اینکه تعداد قابل توجهی از اوکراینی‌ها به آلمان می‌روند، تا حدی به دلیل مزایای سخاوتمندانه ارائه شده به تازه وارد‌ها در این کشور است.

براساس داده‌های آژانس آمار اتحادیه اروپا موسوم به «یورواستات» که دی‌ولت در آخرین گزارش خود به آن اشاره کرد، تا مارس ۲۰۲۴ تقریبا ۱.۳ میلیون پناهنده اوکراینی در آلمان اقامت داشتند.

لهستان با ۹۶۰ هزار نفر در رتبه بعدی قرار دارد و پس از آن جمهوری چک با حدود ۳۶۰ هزار تن قرار دارد. این رسانه اشاره کرد که تعداد در سایر کشور‌های عضو بسیار کمتر است. همچنین ادعا شده است در حالی که اخیرا تعداد شهروندان اوکراینی در لهستان به طور پیوسته در حال کاهش بوده، این رقم در کشور همسایه آن، آلمان، افزایش یافته است.

این رسانه آلمانی در گزارش خود به نقل از یک نماینده وزارت کشور آلمان نوشت، آلمان «قویا از توزیع مکانیسم همبستگی برای پناهندگان حمایت می‌کند و معتقد است که مسئله مهاجرت ثانویه در اتحادیه اروپا باید به طور خاص مورد توجه قرار گیرد و حل شود.»

اتباع اوکراین در حال حاضر در انتخاب مقصد خود در اتحادیه اروپا آزاد هستند و می‌توانند در یک کشور درخواست پناهندگی دهند و بعدا به کشور دیگر نقل‌مکان کنند.

به گزارش دی‌ولت، براساس تحلیل سرویس اقتصادی پارلمان آلمان، «مزایای شهروندی» ۵۶۳ یورویی (۶۱۰ دلار) که به هر پناهنده اوکراینی ماهانه پرداخت می‌شود، به طور قابل توجهی بیشتر از مزایای مشابه ارائه شده در سایر کشور‌های اتحادیه اروپاست. شبکه دویچه‌وله در اوایل سال جاری گزارش داد که در همان زمان، نرخ اشتغال در میان پناهندگان اوکراینی در آلمان تنها ۲۰ درصد است، به طور قابل توجهی کمتر از کشور‌های همسایه.

اگر برلین موفق به راه‌اندازی یک سیستم توزیع مجدد پناهندگان شود، کشور‌های عضو اتحادیه اروپا موظف خواهند بود افرادی را که در قلمرو آنها ثبت‌نام کرده‌اند و به‌طور «غیرقانونی» تلاش می‌کنند به کشور‌های دیگر این بلوک وارد شوند، پس بگیرند. دی‌ولت به نقل از یک کارشناس حقوقی نوشت، در شرایط خاص، متخلفان، به‌ویژه آنهایی که بیکار هستند، ممکن است به اوکراین بازگردانده شوند.

به‌تازگی «یوآخیم هرمان» وزیر امور داخلی بایرن استدلال کرد که برلین باید پرداخت کمک‌های مالی به مردان اوکراینی را که از سربازی در کشورشان فرار می‌کنند، متوقف کند. او همچنین ابراز تاسف کرد که اوکراینی‌ها به لطف مزایای سخاوتمندانه، انگیزه زیادی برای جستجوی کار احساس نمی‌کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->