اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید حمایت روسیه از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا وزیر راه و شهرسازی با الهام علی اف در باکو دیدار کرد ترامپ: از بودجه نظامی یک تریلیون دلاری آمریکا خبر داد دست‌نوشته رهبر انقلاب در صفحه اول قرآنی که به خانواده‌ شهید آوینی اهدا کردند + عکس و فیلم طالبان ادعای مطرح شده درباره واگذاری بگرام به آمریکا را رد کرد نایب رئیس مجلس: اتحادیه بین المجالس باید اشغالگران را وادار به عقب نشینی از غزه کند صباح زنگنه: مذاکرات فرصت مناسبی برای ایران ایجاد می‌کند | باید معادله برد_برد ایجاد کرد رئیس‌جمهور سابق روسیه: تعداد کشور‌های دارای زرادخانه هسته‌ای افزایش خواهد یافت قالیباف: هدف از نظارت در اجرای قوانین حوزه مسکن مچ‌گیری نیست اخبار ضدونقیض درباره واگذاری پایگاه نظامی بگرام از سوی طالبان به آمریکا استقبال پکن از حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران دیدار وزیر خارجه با سرپرست سفارت ایران در کابل (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مذاکرات ما با آمریکا غیرمستقیم بوده و در عمان برگزار می‌شود | مذاکراتی خردمندانه پیش رو خواهیم داشت جلسه غیر علنی مجلس با موضوع بررسی ابعاد حادثه ترور دو قاضی شهید برگزار شد مذاکرات ایران با کشورهای عضو برجام و آمریکا در چه وضعیتی قرار دارد؟
سرخط خبرها

اعلام آمادگی دولت بحرین از عادی‌سازی روابط با ایران

  • کد خبر: ۲۳۰۷۵۳
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
اعلام آمادگی دولت بحرین از عادی‌سازی روابط با ایران
دولت بحرین با برگزاری نشستی، ضمن اشاره به اظهارات پادشاه این کشور درباره روابط با جمهوری اسلامی ایران، بر تمایل منامه به برقراری روابط عادی با کشور‌های همسایه در زمینه‌های مختلف تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دولت بحرین با برگزاری نشستی، بر اهمیت و نتایج گفتگو‌های رسمی حمدبن‌عیسی آل‌خلیفه، پادشاه این کشور با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه تأکید کرد.

وبگاه «مرآة البحرین» در این باره گزارش داد، اعضای دولت بحرین در جلسه دوشنبه ۲۷ مه به مطالب مورد تأکید پادشاه این کشور مبنی بر تمایل منامه به حمایت کشور‌های عربی و روسیه برای دستیابی به اصول حسن همجواری به منظور حفظ روابط عادی دیپلماتیک، تجاری و فرهنگی با کشور‌های همسایه اشاره کردند.

دولت بحرین همچنین بر نقش توافق‌نامه‌ها و یادداشت‌های تفاهمی که پادشاه این کشور و رئیس‌جمهور روسیه در جریان سفر حمدبن‌عیسی به مسکو امضا کردند، تأکید کرده و اعلام کرد این تفاهمات از مسیر‌های کاری مشترک حمایت کرده و به تقویت همکاری‌های دوجانبه میان ۲ کشور دوست کمک می‌کند.

سوم خرداد نیز پادشاه بحرین در دیدار با رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به رفع مشکلات میان این کشور و ایران، بر حمایت کشورش از احیای روابط با تهران تأکید کرد.

وی در این دیدار که در مسکو برگزار شد، اظهار کرد: ما در گذشته مشکلاتی با ایران داشتیم، اما الان هیچ مشکلی وجود ندارد؛ بر این اساس هیچ دلیلی برای به‌تعویق‌افتادن عادی‌سازی روابط با ایران وجود ندارد.

پادشاه بحرین در ادامه گفت: ما در کل، به حسن همجواری با همسایگانمان می‌اندیشیم و بدون شک آن‌ها نیز همین تفکر را دارند. تلاش می‌کنیم میان ما و آن‌ها روابط عادی دیپلماتیک، تجاری و فرهنگی وجود داشته باشد و این مسئله مورد استقبال عموم مردم بحرین و نیز شخص بنده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->