ماجراجویی جوان مسافربر سارقان عتیقه را لو داد حریق یک مجتمع تجاری در خیابان کلاهدوز مشهد (۹ تیر ۱۴۰۳) کشف ۲۰۸ هزار قلم فرآورده آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاقی قتل دلخراش مرد میانسال + جزییات (۹ تیر ۱۴۰۳) خراسان رضوی رتبه دوم ازدواج و طلاق در کشور است کشف ۶۰ میلیارد ریال سیگار غیرمجاز در مشهد دستگیری پاکستانی‌های گروگان‌گیر در ایران+ جزییات کشف ۳۰ کیلو و ۶۰۰ گرم مخدر «شیشه» در هنگ مرری تایباد (۹ تیر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی معاینات روانپزشکی در مراکز پزشکی قانونی کشور زندگی خیلی کوتاه است؛ ۸ موردی که واقعاً نباید نگران آن‌ها باشید آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه‌های اول، هفتم و دهم از فردا (یکشنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۳) صحرایی: حذف تدریجی کنکور هویت واقعی را به مدرسه بازگرداند مردان میانسال روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۳) | تغییرات نامحسوس دما در مشهد نرخ‌های جدید بلیت هواپیما به‌زودی اعلام می‌شود راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس وزیر آموزش و پرورش برای توضیح درباره مطالبات معوقه معلمان به مجلس می‌رود نخ دندان یا خلال دندان، کدام یک بهتر است؟
سرخط خبرها

چای و قهوه وابستگی ایجاد می‌کنند | از فواید و مضرات چای و قهوه چه می‌دانیم؟

  • کد خبر: ۲۳۱۰۹۹
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
چای و قهوه وابستگی ایجاد می‌کنند | از فواید و مضرات چای و قهوه چه می‌دانیم؟
متخصصان توصیه به محدود کردن مصرف چای و قهوه کرده‌اند، زیرا به گفته آنها این دو نوشیدنی وابستگی فیزیولوژیک (جسمانی) ایجاد می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مقدار توصیه شده روزانه مصرف کافئین ۳۰۰ میلی گرم است که حدود دو تا سه فنجان قهوه است.

دکتر سوارب دوباله درباره توصیه‌های پزشکی مربوط به مصرف این دو نوشیدنی توضیح می‌دهد: مدت زمانی است که باید قبل یا بعد از غذا برای یک فنجان چای یا قهوه صبر کرد ۶۰ دقیقه است، زیرا تانن موجود در این نوشیدنی‌ها می‌تواند جذب آهن را از غذا کاهش دهد و منجر به کمبود آهن و حتی کم خونی شود.

به گفته این پزشک، نوشیدن چای بدون شیر فوایدی مانند بهبود گردش خون و کاهش خطر بیماری عروق کرونر و سرطان معده دارد. چای و قهوه سیستم عصبی مرکزی را تحریک می‌کنند و می‌توانند وابستگی فیزیولوژیکی (فیزیکی یا جسمانی) ایجاد کنند.

مسکان سونی متخصص تغذیه هم درباره مضرات دیگر این دو نوشیدنی می‌گوید: نوشیدن بیش از حد چای و قهوه با قند می‌‍تواند برای دیابتی‌ها مضر باشد، زیرا می‌تواند باعث نوسانات سطح قند خون شود. کافئین سیستم عصبی را فعال می‌کند. نوشیدن مکرر آن ممکن است منجر به بی خوابی و مشکلات قلبی شود. نوشیدن چای با معده خالی می‌تواند منجر به ریفلاکس اسید معده شود.

او می‌افزاید: نوشیدن چای و قهوه با شیر نیز می‌تواند منجر به اسیدیته شود، زیرا شیر ماهیتی اسیدی دارد. اطمینان حاصل کنید که این نوشیدنی‌ها را در حد اعتدال می‌نوشید.

رادا پاتیل، متخصص تغذیه می‌گوید: جایگزین‌های چای معمولی چای سبز بابونه، چای هیبیسکوس و چای گیاهی است. برای قهوه، جایگزینی وجود دارد که در آن دانه‌های خرما بو داده و آسیاب می‌شوند تا به عنوان قهوه استفاده شوند. از میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در این جایگزین‌ها زمانی که این نوشیدنی‌ها با شیر مخلوط می‌شوند، کاسته می‌شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->