ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند
سرخط خبرها

نماینده افغان تبار پارلمان استرالیا پس از محکومیت جنایات اسرائیل استعفا داد

  • کد خبر: ۲۳۱۳۱۴
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۷
نماینده افغان تبار پارلمان استرالیا پس از محکومیت جنایات اسرائیل استعفا داد
فاطمه پیمان، نماینده افغان تبار سنای استرالیا، پس از آنکه در سخنرانی خود در سنای این کشور اسرائیل را به نسل کشی در غزه متهم کرد از کمیته روابط خارجی پارلمان استرالیا استعفا داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه پیمان، نخستین نماینده افغان تبار در سنای استرالیا که در سال ۲۰۲۲ وارد مجلس سنا این کشور شد، در جریان سخنرانی خود در سنا به شدت از اسرائیل انتقاد و اقدامات این رژیم در غزه را محکوم کرد.

خانم پیمان ضمن آنکه رژیم صهیونسیتی را در غزه به نسل کشی متهم کرد، از جامعه بین المللی خواست تا اقدامات این رژیم را محکوم کنند.

این اظهارنظر‌ها همراه با واکنش‌های متفاوتی چه از سوی موافقان و چه از سمت مخالفان شد.

موافقان او در پارلمان به دلیل اظهارنظر‌های او، وی را سناتوری برجسته عنوان کردند. در مقابل مخالفانش ضمن رد این اظهارات از او خواستند که از این رویکرد خود عقب نشینی کند.

خانم پیمان در ۱۵ ماه می‌نیز در یک سخنرانی در حضور خبرنگاران در پارلمان فدرال استرالیا گفت: «وجدان من برای مدت بسیار طولانی ناآرام بوده است و باید آن را چنان‌که هست توصیف کنم.»

او افزود: «این یک نسل‌کشی است و ما باید از تظاهر به خلاف آن دست برداریم. ابهام، سردرگمی اخلاقی و نامصمم بودن قلب این ملت را نشانه می‌گیرد.»

خانم پیمان چند روز پیش نیز در واکنش به حملات رژیم اسراییل در رفح در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که استرالیا باید خواستار پایان «این نسل‌کشی» شود، هرگونه تجارت با اسراییل را متوقف کند و فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت بشناسد.

رژیم صهیونیستی شب یکشنبه حملات هوایی مرگبار خود را به اردوگاه آوارگان فلسطینی در رفح انجام داد که منجر به شهادت ۴۵ تن که بیشتر آنان، زن، کودک و افراد سالمند بودند شد.

همچنین در این حملات نزدیک به ۲۰۰ نفر زخمی شدند.

این حمله محکومیت‌های گسترده بین المللی را به همراه داشت. به طوری که شورای امنیت سازمان ملل به درخواست الجزایر جلسه مشورتی اضطراری پشت در‌های بسته را برگزار کرد. با این حال ارتش رژیم صهیونیستی حملات خود را تشدید.

به طوری که بر اثر تشدید این حملات در جنوب شهر غزه ۲۱ نفر جان باختند و ۶۴ نفر زخمی شدند.

بنیامین نتانیاهو، این حمله را یک «اشتباه استراتژیک» خواند، اما در عین حال قول داد که عملیات در رفح ادامه پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->