بدهیِ ۷۰هزارمیلیارد تومانی دولت به تأمین اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است
سرخط خبرها

ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی دو طرح‌ با محوریت دختران دانش‌آموز

  • کد خبر: ۲۳۱۸۱
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۷
ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی دو طرح‌ با محوریت دختران دانش‌آموز
شیوه‌نامه اجرایی طرح‌های «آموزش سواد زندگی» و «آموزش مهارت‌های گفتگو و ارتباط مؤثر» مستند به زیرنظام‌های سند تحول بنیادین آموزش‌ و پرورش ابلاغ شد.
به گزارش شهرآرانیوز، پیرو بخشنامه ۲۲ خرداد ۹۸ با موضوع برنامه مدون اجرائی سند تحول در طول برنامه ششم توسعه مستند به زیرنظام‌های سند تحول بنیادین، شیوه‌نامه اجرایی طرح‌های آموزش سواد زندگی با رویکرد «خوب زیستن در مسیر زندگی مشترک» مطابق با برنامه آموزش مهارت‌های زندگی ویژه دانش‌آموزان دختر و همچنین طرح «آموزش مهارت‌های گفتگو و ارتباط مؤثر» دانش‌آموزان با همسالان، خانواده، مدرسه، جامعه در راستای اجرای موافقت‌نامه وزارت آموزش‌وپرورش و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به همراه ابلاغ اعتبار جهت اجرا در سطح استان براساس برش تعیین‌شده ابلاغ و ارسال شد.
در مقدمه این دو طرح آمده ازدواج به‌عنوان یکی از مهم‌ترین تصمیمات زندگی نامبرده شده است. اما این تصمیم زمانی باید گرفته شود که اطلاعات و دانسته‌ها و تجربه‌های لازم در این زمینه کسب شود. قبل از ازدواج اختیار و قدرت در تصمیم‌گیری بسیار است و می‌توان از تشکیل ساختار‌های مشکل‌زا دوری کرد. اما پس از ازدواج، هنگامی‌که ساختار‌ها شکل گرفت تنها می‌توان کارکرد‌های مشکل را کاهش داد و به‌ندرت می‌توان در ساختار‌ها تغییر ایجاد کرد. آموزش و مشاوره مستمر و مسئولانه نوجوانان و جوانان در موضوع ازدواج از تأکیدات ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی است، ضمن اینکه توانمندسازی دانش‌آموزان در کسب مهارت‌های لازم برای طرح‌ریزی مسیر زندگی مشترک و همچنین آموزش والدین و مربیان به‌عنوان تسهیل‌گران در این زمینه با توجه به تغییرات زمانی و مکانی نیز لازم است مورد توجه قرار داده شود.
از آنجایی که تمام کودکان و نوجوانان در دوره مهمی از رشد خود در مدارس حضور دارند مدارس بهترین و مناسبت‌ترین مکان برای اجرای برنامه‌های آموزش مهارت‌های زندگی به شمار می‌رود. از اهداف کیفی این طرح کیفیت و ارتقای آگاهی و مهارت نوجوانان و جوانان در زمینه اهمیت ازدواج بهنگام و پایدار بر مبنای سبک زندگی اسلامی ایرانی، بهبود توانایی‌های روانی اجتماعی و مهارتی دانش‌آموزان دختر در حوزه شایستگی‌های موردنیاز برای ورود به زندگی مشترک (ازدواج)، پیشگیری از نابهنجاری‌های فردی جهت افزایش میزان رضایتمندی از زندگی مشترک، کاهش نرخ طلاق و آسیب‌های پس از آن تقویت جایگاه خانواده در امر همسرگزینی برای فرزندان و مراعات شانیت آنان از سوی فرزندان مطرح‌شده است.
اهداف کمی این طرح‌ها، تربیت مربی به تعداد ۱۵ نفر در هر منطقه آموزشی کشور به میزان ۸ ساعت آموزش از طریق سامانه مدیریت، یادگیری با برگزاری کارگاه آموزشی به میزان ۸ ساعت ویژه دانش‌آموزان دختر به تعداد ۵۵۰۰ نفر، برگزاری کارگاه آموزشی به میزان ۴ ساعت ویژه اولیاء همان دانش‌آموزان دختر به تعداد ۵۵۰۰ نفر، برگزاری کارگاه آموزشی به میزان ۴ ساعت ویژه مربیان به تعداد ۷۲۰ نفر است.
شیوه‌نامه اجرایی طرح‌های «آموزش سواد زندگی» و «آموزش مهارت‌های گفتگو و ارتباط مؤثر» در امور زنان وزارت آموزش و پرورش تهیه شده‌است.

منبع: پانا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->