ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توسعه حرم سامرا در عراق با کمک‌های مردمی

  • کد خبر: ۲۳۱۹۲
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۷
توسعه حرم سامرا در عراق با کمک‌های مردمی
ستاد بازسازی عتبات عالیات از اجرای طرح جمع‌آوری کمک‌های مردمی و نذر خیران برای توسعه حرم مطهر امامین عسکریین (ع) در شهر سامرای عراق همزمان با سالروز میلاد، ولی عصر (عج) خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ستاد بازسازی عتبات عالیات پس از دو انفجار در حرم مطهر امامین عسکریین (ع) توسط عناصر تکفیری، پروژه بازسازی و توسعه این حرم را در دستور کار قرار داد. کار ساخت گنبد حرم امامین عسکریین (ع) در سال ۸۹ آغاز شد. این گنبد که با مساحت یک هزار و ۲۰۰ متر مربع بزرگترین گنبد در اعتاب مقدسه به شمار می‎آید، در تابستان ۹۱ با بیش از ۲۳ هزار خشت طلا، طلاکاری شد. پس از آن، ضریح، صندوقچه‌های قبور و درهای حرم با همت هنرمندان ایرانی ساخته و در سامراء به بهره‌برداری رسید.

 

سامراء مدفن امام هادی (ع) و امام حسن عسکری (ع) است که به حرم امامین عسکریین (ع) مشهور است.  مدفن نرجس خاتون مادر امام زمان (ع) و حکیمه خاتون عمه امام عسکری (ع) نیز در این حرم قرار دارد.  سامراء مدفن ۲۲ تن از امامزادگان و اعضای خانواده آنها است،  قبور چند نفر از شاگردان میرزای شیرازی،  صاحب فتوای تحریم تنباکو در این مکان قرار دارد.

 

یوسف افضلی، معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات درباره بازسازی حرم عسکرین (ع) گفت: در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم توسعه حرم مطهر امامین عسکریین (ع)  و تحقق آرزوی سردار حرم ساز،  شهید سپهبد قاسم سلیمانی برای زدودن غبار غربت از حرم سامراء، طرح جمع‌آوری کمک‌های مردمی با مشارکت خیرین ۵ استان آغاز می‌شود.

 

افضلی افزود: براساس این طرح، خیرین و دوستداران اهل بیت در استان‌های اصفهان، گیلان، آذربایجان شرقی و غربی و زنجان به عنوان استان‌های معین طرح از فرصت معنوی ویژه‌ای برای مشارکت در فیض توسعه حرم مطهر امامین عسکریین علیهم السلام برخوردار می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه حرم مطهر در سامراء، خانه پدری امام عصر (عج) است، گفت: طرح اولیه توسعه حرم به شعاع ۳۰۰ متری تدوین شده است که با همت خیرین از سراسر کشور و به‌ویژه استان‌های معین ذکر شده، کار جمع آوری نذورات آغاز خواهد شد.  ستادهای بازسازی عتبات در استان‌های معین بزودی شماره حساب‌های ویژه‌ای را به این منظور اعلام خواهند کرد.

 

افضلی همچنین به فعالیت جهادی ستادهای بازسازی عتبات و موکب‌های اربعینی در این روزها اشاره کرد و افزود: خیرین حرم‌ساز در سراسر کشور این روزها، کارگاه‌هایی برای تولید اقلام بهداشتی و توزیع آن برای مقابله با ویروس کرونا راه‌اندازی کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->