پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال ابلاغیه دستورالعمل جدید تبادل دارو بین داروخانه‌ها به منظور تضمین سلامت جامعه بابایی کارنامی: تا حداکثر پایان این ماه، پرداخت‌ها به بازنشستگان انجام خواهد شد | بار مالی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان برطرف شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) دولت به‌جای متناسب‌سازی، به بازنشستگان حداقل‌بگیر کالا و کمک غیرنقدی برساند فرمول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با بازنشستگان کشوری‌ چگونه است؟ توزیع ۱۱ هزار بسته نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان محروم در خراسان رضوی آموزش مهارت‌های تولید محتوای رسانه‌ای در گردهمایی «باشگاه مانا» | نوجوانان مشهدی، راویان جنگ روایت‌ها واریز ۱۰۰ میلیون تومان بیعانه خرید خودرو برای یک کلاهبردار
سرخط خبرها

از خطرات تزریق بوتاکس تقلبی چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۲۳۱۹۳۵
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۴
از خطرات تزریق بوتاکس تقلبی چه می‌دانید؟
هشدارهای کارشناسان درباره تزریق بوتاکس تقلبی که افراد آموزش‌ندیده انجام می‌دهند رو به افزایش است و اداره بهداشت شهر «نیویورک» اخیرا اعلام کرد سه نفر به دلیل تزریق بوتاکس تقلبی به صورت، گردن و قسمت فوقانی پشت یا زیر بغل، کارشان به بیمارستان کشیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این سه نفر چند روز یا چند هفته پس از تزریق با طیفی از علائم شامل دوبینی، افتادگی پلک، دشواری در بلع، مشکل در تنفس و بالا بردن بازو‌ها مواجه شدند که در نهایت یکی از آنها به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شد و دو نفر دیگر در بخش بستری شدند.

ماده فعال در بوتاکس یک نوع خاص از سم «نوروتوکسین» به نام «بوتولینوم» (Botulinum toxin) است. این سم از باکتری «کلستریدیوم بوتولینوم» تهیه و برای فلج‌کردن موقت عضلات استفاده می‌شود. با تزریق بوتاکس، اثر مخرب این سم بر اعصاب عضلانی باعث می‌شود عضلاتی که خطوط و چین و چروک‌ها را ایجاد می‌کنند، شل شوند و چروک‌ها کاهش یابند.

برخی افراد برای مقاصد زیبایی به سراغ تزریق بوتاکس می‌روند و برخی هم به دلایل پزشکی مانند درمان میگرن یا زیاد عرق کردن از این روش استفاده می‌کنند. همچنین برای درمان برخی بیماری‌های مغز و اعصاب مانند لرزش غیرارادی در برخی اندام‌ها مثل لرزش دست نیز تزریق بوتاکس تجویز می‌شود.

به گزارش ایندیپندنت، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا اخیرا گزارش داده که حداقل ۲۲ نفر در ۱۱ ایالت این کشور پس از تزریق نوعی بوتاکس تقلبی با عوارضی از جمله مشکل در تکلم، تنفس و تاری دید مواجه شده‌اند. هرچند تاکنون هیچ مرگی گزارش نشده است.

بنابر این گزارش، عموم مبتلایان زنان بین ۲۹ تا ۵۹ ساله با میانگین سنی ۴۱ سال بوده‌اند که تزریق بوتاکس را در «مراکز غیربهداشتی» مانند خانه‌ها یا مراکز فاقد مجوز انجام داده‌اند. افراد معمولا به دلیل ارزان بودن تزریق بوتاکس به این مکان‌ها مراجعه می‌کنند.

در برخی از آنها عوارض مانند تاری دید و افتادگی پلک‌ها، نزدیک محل تزریق ظاهر شد، اما در برخی دیگر، عوارض گسترده‌تر بود و به خستگی و ضعف عمومی منجر شد. یبوست، بی‌اختیاری ادرار، خشکی دهان و مشکل در بلند کردن سر نیز از علائم نگران‌کننده این تزریق اعلام شده‌اند.

کارشناسان توصیه می‌کنند که برای تزریق بوتاکس چه با هدف جوان‌سازی و چه با اهداف درمانی، باید با متخصص مشورت کرد و تزریق باید در مراکز دارای تاییده وزارت بهداشت و زیر نظر پزشک متخصص انجام شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->