هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

بیماری کاوازاکی یک بیماری التهابی که در کودکان شایع است

  • کد خبر: ۲۳۱۹۶۳
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵
بیماری کاوازاکی یک بیماری التهابی که در کودکان شایع است
دانشیار گروه بیماری‌های کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بیماری کاوازاکی یک بیماری التهابی است که در درجه اول کودکان و بیشتر کودکان کمتر از ۵ سال را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر عبدالرضا ملک خاطر نشان کرد: کاوازاکی یک بیماری نادر، اما جدی است که باعث گشاد شدن رگ‌ها و کاهش خون‌رسانی به اعضای حیاتی می‌شود و اگر به سرعت درمان آغاز نشود ریسک درگیری قلب را افزایش می‌دهد  و این بیماری یکی از شایع‌ترین واسکولیت‌های دوران کودکی است که باعث التهاب عروق متوسط و کوچک بدن می‌شود.

فوق تخصص بیماری‌های روماتولوژی اطفال عنوان کرد: بیماری کاوازاکی با علائمی مانند تب بالا، بثورات پوستی، قرمزی چشم و مخاط دهان مشخص می‌شود، اما ویژگی بارز آن تب بالا و بیش از ۳۹ درجه‌ی سانتی گراد بوده که بیش از ۵ روز طول کشیده است با این حال ممکن است تا یازده روز هم ادامه داشته باشد.

دکتر ملک تصریح کرد:درد شکم، درد مفاصل، استفراغ، اسهال، بزرگی کیسه‌ی صفرا، کاهش موقت شنوایی و پوسته ریزی دست و پا، عفونت ادراری، احساس خواب آلودگی و کمبود انرژی (بی حالی) و سردرد از علائم تاخیری این بیماری است که در مراحل بعدی ظاهر می‌شود.

رئیس بخش روماتولوژی بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر با اشاره به اینکه علت دقیق بیماری کاوازاکی در حال حاضر ناشناخته است و ممکن است ترکیبی از عوامل ژنتیکی، محیطی و اختلال‌های سیستم ایمنی یا یک عامل عفونی باشد، خاطر نشان کرد: برخی کودکان مبتلا به کاوازاکی ، بدون درمان خود بخود بهتر می‌شوند، اما درحالی که بسیاری از عروق دچار آسیب شده که می‌تواند یکی از علل عمده‌ی بیماری قلبی در دوران کودکی (پس از تولد) باشد.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: تشخیص بیماری کاملا بالینی است که با آزمایش خون و اکوکاردیوگرافی اختلالات قلب ناشی از این بیماری، قابل شناسایی می‌باشد.

دکتر ملک در پایان با بیان اینکه اهداف درمان شامل کاهش تب، کاهش التهاب و جلوگیری از آسیب قلبی است گفت: در حال حاضر با بستری بیمار و تزریق ایمونوگلوبولین داخل وریدی و سایر دارو‌ها طبق نظر پزشک بهبودی بیمار حاصل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->