کشف ۱۴ کیلوگرم شیشه از ۲ قاچاقچی سابقه دار سناریوی وکیل و پرستار بیمارستان در قتل مرد ثروتمند حریق گسترده دو کارگاه مبل‌سازی در حاشیه شهر مشهد قربانی گرفت (۶ تیر ۱۴۰۳) اعضای بیمار مرگ مغزی ساکن نیشابور به سه بیمار زندگی بخشید واژگونی خودرو در گناباد ۲ کشته بر جای گذاشت (۶ تیر ۱۴۰۳) یک توصیه پزشکی؛ هنگام گزش حیوانات خوددرمانی نکنید رجا درباره توقف چهارساعته قطار تهران-مشهد توضیحاتی داد (۶ تیر ۱۴۰۳) نتایج امتحانات نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ صدور دستور توزیع ۶۵۰ هزار قوطی شیرخشک توسط اداره پایش زنجیره تامین شیرخشک همه چیز درباره تعداد انسان‌هایی که تاکنون روی زمین زندگی کرده‌اند هر ماه یک میلیون تومان علی‌الحساب به بازنشستگان پرداخت می‌شود رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: در حج تمتع امسال، ۲۲ زائر ایرانی در عربستان فوت شدند برای داشتن رابطه خوب با فرزندان بزرگ‌سال خود، با این ۶ رفتار خداحافظی کنید حمایت بیمه از انسولین‌های نسل جدید؛ دوسر برد برای بیمار و بیمه‌گر امّاواگر‌های مصرف آهن در زنان اشتغال و تأمین معیشت؛ دو چالش دختران مجرد دهه‌های ۵۰ و ۶۰ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۶ تیر ۱۴۰۳) | کاهش دمای روزانه در سطح استان از جمعه هزینه داروی بیماران خاص کمتر از ۱۰ درصد قیمت واقعی است سخنگوی قوه‌قضائیه: تضمین سلامت انتخابات از سوی مجریان باید به‌خوبی صورت گیرد | آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال شناسایی ۱۲۲ مورد مثبت تب دنگی از ابتدای سال در کشور | تب دنگی در چهار استان شیوع دارد
سرخط خبرها

زنگ خطر سلامت قلب به صدا درآمد

  • کد خبر: ۲۳۴۲۶۹
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
زنگ خطر سلامت قلب به صدا درآمد
تغییرات آب‌وهوایی سلامت قلب‌وعروق را به خطر می‌اندازند.

به گزارش شهرآرانیوز، بیماری قلبی‌وعروقی همچنان عامل اصلی مرگ‌ومیر در سراسر جهان و مسئول تقریباً یک مورد از هر سه مرگ است.

بر اساس گزارش فدراسیون جهانی قلب در سال ۲۰۲۴، بیش از ۲۰ میلیون مورد مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی در سال ۲۰۲۱ گزارش شده است.

علیرغم پیشرفت‌های قابل‌توجه در پیشگیری، درمان و مداخله بیماری قلبی، تغییرات آب‌وهوا تهدیدی برای معکوس کردن این دستاوردهاست.

ناسا تأیید کرد که میانگین دمای جهانی بیش از ۲ درجه فارنهایت در طول قرن گذشته افزایش یافته که منجر به تغییرات طولانی‌مدت در الگو‌های آب‌وهوا، اکوسیستم‌های آشفته و بالا آمدن سطح دریا‌ها شده است.

تحقیق جدید به ارتباط بین عوامل استرس‌زای محیطی مرتبط با تغییرات آب‌وهوایی و بیماری‌های قلبی‌وعروقی پرداخته است. این یافته‌ها ارتباط قوی بین دمای شدید، طوفان‌ها و افزایش مرگ‌ومیر و بروز بیماری‌های قلبی را نشان می‌دهد.

جمعیت‌های آسیب‌پذیر، مانند افراد مسن، اقلیت‌های نژادی و قومی و آنهایی که از جوامع کم‌درآمد هستند، به‌طور نامتناسبی تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

قرار گرفتن در معرض گرمای شدید می‌تواند بر ضربان قلب و فشار خون تأثیر منفی بگذارد و زندگی در یک فاجعه طبیعی می‌تواند باعث ناراحتی روانی شود.

طوفان‌ها و سیل‌ها ممکن است از طریق قطع برق و اختلال در زنجیره تامین، ارائه خدمات درمانی را مختل کنند.

پیش‌بینی می‌شود در بلندمدت، تغییر آب‌وهوا باعث کاهش بهره‌وری کشاورزی و کیفیت تغذیه‌ای مواد غذایی شود که می‌تواند سلامت قلب و عروق را نیز به خطر بیندازد.

محققان دریافتند که قرار گرفتن در معرض دمای شدید به شدت با افزایش بروز بیماری‌های قلبی‌وعروقی و مرگ‌ومیر مرتبط است و تأثیر آن بر اساس دما و مدت زمان قرار گرفتن در معرض آن متفاوت است.

این یافته‌ها نشان می‌دهد که پزشکان باید از خطرات قلبی‌وعروقی مرتبط با آب‌وهوا در جامعه خود آگاه باشند. به‌عنوان مثال، در مناطق مستعد طوفان یا سیل، پزشکان باید به بیماران کمک کنند تا برنامه‌های اضطراری را برای اطمینان از دسترسی بدون وقفه به دارو‌ها و مراقبت‌های بهداشتی در صورت لزوم توسعه دهند.

سیستم‌های بهداشتی همچنین باید تاب‌آوری زیرساخت‌های خود را در برابر تغییرات آب‌وهوایی ارزیابی کنند.

محققان نتیجه گرفتند: تغییرات آب‌وهوا در حال حاضر بر سلامت قلب‌وعروق در ایالات‌متحده و سراسر جهان تأثیر منفی گذاشته است و برای کاهش خطرات قلب‌وعروقی مرتبط با تغییرات آب‌وهوایی، به ویژه در میان آسیب‌پذیرترین جمعیت، اقدام فوری لازم است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->